Skip to content
A legszebb fehér nappali szekrénysorok a VIP Kanapé kínálatában

A legszebb fehér nappali szekrénysorok a VIP Kanapé kínálatában

Oliver 2 nappali szekrénysor

A 2022-es lakberendezési trendekben különösen népszerű az időtálló stílus és a különböző anyagok keveredése. Emiatt az idei év egyik legütősebb kombinációját a fehér és a betonmintás bútorlapok együttese adja.

Az Oliver 2 nappali fal nemcsak anyaghasználatában és színeiben különleges, de a 2022-es divatnak megfelelően még a megszokottól eltérő megoldásokat is alkalmaz. A szürke betonminta a bútorok csak egy-egy kisebb részletén jelenik meg, jellemzően a szegélyek egymásra merőleges oldalán. A jobbos és balos kivitelű komódokkal így igazán izgalmas, személyre szabott elrendezéseket is létrehozhatsz.


A többféle szekrényből, komódból és polcból álló nappali szekrénysor színei miatt sokféle enteriőrbe illik. Az Oliver 2 nemcsak a minimalizmus szerelmeseinek jó választás, de remekül passzol a bohém mintákhoz, a zöld növényekhez és a színes szövetkanapékhoz is.
Nézd meg ITT »

Rene nappali fal

A Rene nappali szekrénysor egy fehér alapon finoman erezett bútor-összeállítás. A szett egyes elemei külön-külön is robusztus látványt nyújtanak. A vastag lábakat és szegélyeket jól tompítják a nappali fal apró, fekete fogantyúi. 

A nappali szekrénysor részei egyenként is megvásárolhatók. A dohányzóasztal, a komód, a tv állvány, a polcok, a vitrines szekrény és a polcos szekrény együttese könnyedén lehet egy tágas nappali éke, de akár több kisebb helyiséget is berendezhetsz vele.


A Rene nappali fal leginkább a monokróm otthonokba illik, hiszen remekül mutat fehér, szürke és fekete kiegészítőkkel, mégis egy csipetnyi természetességet is csempész az enteriőrbe fás erezettségével.

A Rene nappali szekrénysor kiváló választás, ha sok tárolóhelyre van szükséged.
Kattints IDE »

Nordi nappali szekrénysor

A Nordi nappali fal az egyik legmodernebb magasfényű bútor-összeállítás a VIP Kanapé kínálatában. A nappali szekrénysor egyszerű fehérségét minden nyitható és kihúzható bútoron mélyebben elhelyezkedő tölgy betétek dobják fel. Ezenkívül minden elemet kifelé álló, fa lábak tartanak, amik egyedülálló, futurisztikus benyomást keltenek a helyiségben. 

A Nordi nappali fal könnyű tisztíthatósága miatt ideális kisgyermekes családok számára is. A magasfényű asztal, polc, tv állvány, komód, vitrines komód és álló vitrin együttese azonban nem csak közvetlenül takarítás után csillog páratlanul. A magasfényű bútorok remekül mutatnak az olyan nappalikban, ahol a természetes napfény egész nap visszatükröződhet az egyes elemekről.

A nappali szekrénysor fényes eleganciáját tetszés szerint fokozhatod további csillogó kiegészítőkkel, pl. egy arany lámpabúrával, vázával vagy étkészlettel.
Inspirálódj ITT »


Modern, világos és esztétikus nappali szekrénysort szeretnél beszerezni lakásodba? 
Nézz körül a VIP Kanapé nappali fal-kínálatában »

Megtaláltad álmaid nappali falát? Vedd fel velünk a kapcsolatot és vidd haza akár már másnap.
Érdeklődj ITT »

Previous article Kisméretű kanapék nappaliba