Skip to content
Akciós kanapék azonnal, készletről

Akciós kanapék azonnal, készletről

Bravo akciós kanapé

A Bravo akciós kanapé egyszerű, de nagyszerű kialakításával, visszafogott díszítővarrásaival és barátságos lekerekített formáival az elmúlt hetekben sokak szívébe lopta be magát sikeresen.

A 265 x 170 cm-es akciós kanapé főleg multifunkcionalitása miatt szerethető: 
helytakarékos L-alakja tökéletes választássá teszi garzonlakásokba, kis nappalik nehezen berendezhető sarkaiba, de akár vendégszobákba is. A Bravo akciós kanapéval igazán harmonikus lesz az otthonod és ügyes kiegészítőtársítással teljesen az ízlésedhez is igazíthatod.

Ottalvós vendégeid elszállásolásához nemcsak az akciós kanapé tágas, 139 x 194 cm-es fekvőfelülete, hanem kiágyazás-megkönnyítő funkciója is nagy segítséget nyújt. A Bonellrugó + habszivacs ülőfelület pedig páratlan puhaságával gondoskodik majd szeretteid kényelméről.


A Bravo akciós kanapé egy igazán sokoldalú és tartós bútor. Letisztult külleme és csillogó ezüst lábazata miatt könnyen kombinálható többféle stílusú dekorációval és falszínnel. A Bravo víztaszító szövete pedig tökéletes választás kisgyermeked vagy háziállatod mellé is.
Nézd meg ITT »

Chef akciós kanapé

Igazán különleges bútort keresel a nappalidba, amely stílusával egyszerre nyúlik vissza a múltba és mutat előre a jövőbe? Akkor a Chef akciós kanapéval biztosan nem fogsz mellélőni, hiszen modern fejtámláival és lábazatával ez a bútor futurisztikus hangulatot teremt, miközben pihe-puha, markánsan díszített ülőfelületével a hagyományos stílus kedvelőit is ámulatba ejti.

A 265 x 205 cm-es Chef akciós kanapé egy valódi bőr bútor, amely hatékony ápolás mellett hosszú évekig szolgálja majd kényelmedet. Hullámrugó + hideghab ülőfelületével, illetve állítható fejtámláival a Chef tökéletes helyet biztosít az éjszakába nyúló péntek esti sorozatmaratonodhoz, és, ha közben elálmosodnál, pár mozdulattal ággyá is alakíthatod.


A Chef akciós kanapé semleges barna, szürke, bézs és fekete színekben elérhető. A stílusok ötvözése miatt bármelyik árnyalatot is választod, ez a kanapé minimalista, bohém, loft vagy hagyományos stílusú nappalidban is jól mutat majd.
Kattints IDE »

Helga akciós kanapé

A Helga akciós kanapé az egyik legnépszerűbb sarokkanapé a VIP Kanapé kínálatában. Tágas, 296 x 176 cm-es mérete egyaránt ideális a közös családi ünneplésekhez és a baráti iszogatásokhoz, de akár mindennapi alvásra is alkalmas, ha nappalid éjszaka hálószobává alakul.