Skip to content
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Akciós kanapék azonnal, készletről

Akciós kanapék azonnal, készletről

Bravo akciós kanapé

A Bravo akciós kanapé egyszerű, de nagyszerű kialakításával, visszafogott díszítővarrásaival és barátságos lekerekített formáival az elmúlt hetekben sokak szívébe lopta be magát sikeresen.

A 265 x 170 cm-es akciós kanapé főleg multifunkcionalitása miatt szerethető: 
helytakarékos L-alakja tökéletes választássá teszi garzonlakásokba, kis nappalik nehezen berendezhető sarkaiba, de akár vendégszobákba is. A Bravo akciós kanapéval igazán harmonikus lesz az otthonod és ügyes kiegészítőtársítással teljesen az ízlésedhez is igazíthatod.

Ottalvós vendégeid elszállásolásához nemcsak az akciós kanapé tágas, 139 x 194 cm-es fekvőfelülete, hanem kiágyazás-megkönnyítő funkciója is nagy segítséget nyújt. A Bonellrugó + habszivacs ülőfelület pedig páratlan puhaságával gondoskodik majd szeretteid kényelméről.


A Bravo akciós kanapé egy igazán sokoldalú és tartós bútor. Letisztult külleme és csillogó ezüst lábazata miatt könnyen kombinálható többféle stílusú dekorációval és falszínnel. A Bravo víztaszító szövete pedig tökéletes választás kisgyermeked vagy háziállatod mellé is.
Nézd meg ITT »

Chef akciós kanapé

Igazán különleges bútort keresel a nappalidba, amely stílusával egyszerre nyúlik vissza a múltba és mutat előre a jövőbe? Akkor a Chef akciós kanapéval biztosan nem fogsz mellélőni, hiszen modern fejtámláival és lábazatával ez a bútor futurisztikus hangulatot teremt, miközben pihe-puha, markánsan díszített ülőfelületével a hagyományos stílus kedvelőit is ámulatba ejti.

A 265 x 205 cm-es Chef akciós kanapé egy valódi bőr bútor, amely hatékony ápolás mellett hosszú évekig szolgálja majd kényelmedet. Hullámrugó + hideghab ülőfelületével, illetve állítható fejtámláival a Chef tökéletes helyet biztosít az éjszakába nyúló péntek esti sorozatmaratonodhoz, és, ha közben elálmosodnál, pár mozdulattal ággyá is alakíthatod.


A Chef akciós kanapé semleges barna, szürke, bézs és fekete színekben elérhető. A stílusok ötvözése miatt bármelyik árnyalatot is választod, ez a kanapé minimalista, bohém, loft vagy hagyományos stílusú nappalidban is jól mutat majd.
Kattints IDE »

Helga akciós kanapé

A Helga akciós kanapé az egyik legnépszerűbb sarokkanapé a VIP Kanapé kínálatában. Tágas, 296 x 176 cm-es mérete egyaránt ideális a közös családi ünneplésekhez és a baráti iszogatásokhoz, de akár mindennapi alvásra is alkalmas, ha nappalid éjszaka hálószobává alakul.