Skip to content
Kis kanapék szűk helyekre

Kis kanapék szűk helyekre

Kiváló kis kanapé egy főre - Roy kanapé

A Roy kanapé egy embernek tökéletes kényelmet nyújt. Ha nyugalomra vágysz, ez a kis kanapé hű társ az izgalmas olvasmányokhoz, a reggeli kávé elfogyasztásához, a hírek böngészéséhez. 

Habár ez a mini egyszemélyes heverő nem nyitható, de 84 x 200 cm-es fekvőfelületének köszönhetően még a délutáni szunyókáláshoz is kényelmes..

Tudtad, hogy ezt a kis kanapét az előszobában is elhelyezheted? 

Ennek több előnye is van:

  • Vendégeid azonnal otthon fogják érezni magukat.
  • Kényelmesebb a cipő fel- és levétele, mint egy hagyományos puffon vagy sámlin.
  • Utcai ruhában is napi szinten használhatod, mert sötét színekben és strapabíró szövettel rendelhető, emiatt pedig egyáltalán nem kényes.


Fontos számodra az énidő? Lenyűgöznéd a vendégeidet?
A Roy kanapé szuper választás »

Kis kanapén is élmény az alvás - Duett kanapé

A Duett kétszemélyes kanapé legnagyobb előnye, hogy kinyitva egy franciaágy nagyságú, 160 x 202 cm-es fekvőfelület hozható létre.

Tökéletes választás, ha nem áll rendelkezésedre külön hálószoba, mert ekkora kanapéágyon már két ember is kényelmesen tud aludni. 

Irodába is remek választás. A visszafogott színek harmonizálnak a hagyományos kanapé-formával, a fárasztó munkanapot pedig könnyebb átvészelni, ha az 5-10 perces pihenőket a kis Duett kanapé puha ölelésében töltöd.

Nézd meg a Duett kanapét, vele a kevés hely ellenére is pihentető alvásban lesz részed »

Egyszerű, de nagyszerű kis kanapé - Luca 140-es kanapé

A Luca 140 cm széles kis kanapéja klasszikus formájának köszönhetően számtalan belső térben könnyen elhelyezhető. 

Garzonlakásba is kiváló, de a Luca várótermekben mutat igazán jól. Az egyik legpraktikusabb kis kanapé erre a célra a VIP Kanapé kínálatában. 

Ha sötét, ellenálló szövetet választasz, ügyfeleid hosszú évekig kényelemben várakozhatnak. Egy zsúfolt, ügyintézős napon pedig a stresszt is csökkenti az otthonos környezet.


Ha szükséges, ez a kis kanapé még ággyá is alakítható. 141 x 200 cm-es fekvőfelületével a kisebb franciaágyak méretét idézi. 

Fontos számodra a nyugodt légkör?
A Luca kis kanapé hosszú évekre megteremti neked »

Kis sarokkanapé minőségi pihenéshez - Asia kis sarokkanapé

A sarokkanapék kialakítása eredendően helytakarékos, de az Asia kétszemélyes kis sarokkanapéja a lehető legjobb választás a kisebb szobákba. Megjelenése modern, de a színek és anyagok széles választékának köszönhetően bármilyen stílusú háztartásban remekül mutat. 

Választhatod textilbőr vagy szövet borítással, de a kettőt ötvözve izgalmas kombinációk hozhatók létre. Külön állítható fej- és kartámlák növelik a komfortérzetedet. 

A kis L alakú kis kanapén egy fő kényelmesen pihenhet. A 125 x 205 cm-es fekvőfelület akár dolgozószobába is szuper választás, hiszen a legjobb ötletek általában fekve születnek.

Modern és kicsi sarokkanapéra vágysz?
Az Asia kis sarokkanapé jó sok helyet megspórol »

Könnyen ágyazható kis kanapé - Lincoln kanapé

A Lincoln kis méretű kanapé összecsukva a nappalik éke. Fiatalos, lágy pasztellszínekben elérhető, emiatt a legtöbb lakásba remekül passzol. 

Ha gyakran fogadsz ottalvós vendégeket, ezért a vendégágyért imádni fognak. A háttámla pillanatok alatt lehajtható, nyitott állapotban a kis kanapé mérete egy hagyományos franciaágy méretével ér fel. Senkinek nem kell lemondania az otthona kényelméről még a vendégség alatt sem.

Mini kanapét keresel a vendégszobába?
A Lincoln a tökéletes választás »


A VIP Kanapénál több mint 600 darab bútor közül válogathatsz készletről.
Kezdj el nézelődni a kanapék között »

Bármilyen célra és helyiségbe keresel kis kanapét, kollégáink segítenek megtalálni a tökéletest. 
Foglalj időpontot már ma »

Previous article Ágyazható bőrkanapék azonnal, raktárról