Skip to content
10%-30% KEDVEZMÉNY A RAKTÁRON LÉVŐ BÚTOROKRA

Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
10%-30% KEDVEZMÉNY A RAKTÁRON LÉVŐ BÚTOROKRA

Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Nagy kanapé kérdés - hogyan válasszak nagy kanapét?

Nagy kanapé kérdés - hogyan válasszak nagy kanapét?

Nagy kanapé igazán nagy terekbe - Madeira U

Ha te is született vendégváró hírében állsz és nappalidban még az ehhez megfelelő nagy hely is adott, egy U-alakú nagy kanapé tökéletes választás lesz az otthonodba. 

Az U-alak lehetővé teszi, hogy a dohányzóasztalt középen helyezd el, a vendégek pedig innen csipegethetik a nassolnivalót. Talán itt az ideje egy társasjátékest megszervezésének? Egy nagy U-alakú kanapén ülve mindenkitől egyenlő távolságra lesz a játéktábla. 


Válaszd a Madeira nagy kanapét és még külön dohányzóasztalt sem kell beszerezned. Ezt a 385 x 215 x 250 cm-es U-alakú kanapét puffal együtt, garnitúrában vásárolhatod meg, ami közel tolva a kanapéhoz segít, hogy az aktuális olvasmányod vagy a távirányító mindig a kezed ügyében legyen.

Az idei évtől nálad tarthatja a család a közös ünnepeket a Madeira nagy kanapénak köszönhetően. Garantáltan nem lesz szükség plusz székekre.
Nézd meg ITT »

Nagy kanapé a sarokba - Exit sarokkanapé

A sarokkanapékat általában helytakarékossági okból szeretik az emberek, de ez nem azt jelenti, hogy nem léteznek kifejezetten sarokba tervezett nagy kanapék.

Egy L-alakú nagy kanapén jól esik elnyújtózni olvasás vagy filmnézés közben, akár ketten is kényelmesen elfértek és közösen hódolhattok hobbijaitoknak. Az ilyen nagy kanapék előnye, hogy a pihentető délutáni alváshoz sem kell kihúznod őket.

A VIP Kanapénál az Exit sarokkanapé a stresszes hétköznapokból való kilépés megtestesítője. Ez a nagy kanapé 340 x 240 cm-es méretével garantálja a munkaidő lejárta utáni nyugalmadat. 


Engedd szabadjára a fantáziádat az Exit nagy kanapéval. Ötvözz két színt és válassz izgalmas textúrájú szövetet új kanapédhoz a lehető legharmónikusabb eredményért.
Kezdd ITT »

Nagy kanapé a hagyományos formák kedvelőinek - Cosmo nagy kanapé

Természetesen akkor sem kell lemondanod egy nagy kanapé kényelméről, ha az egyenes kanapékat kedveled. Egy hagyományos kanapén is komfortosan elfér a szűk család, esténként pedig a nagy kanapén ülve válhat rituálévá, hogy megvitatjátok kivel mi történt aznap. 

Főleg, ha ehhez a Cosmo 290 x 140 cm-es nagy kanapét választod. A hideghabos N35-ös fejlesztésű szivacs páratlan puhasága órákon keresztül megalapozza a jó hangulatot a tartalmas beszélgetésekhez. 


A Cosmo nagy kanapét változatos színekben és szövetekkel kérheted. Az örök klasszikus fehér, a rejtélyes sötétbarna vagy a trendi olívazöld áll a szívedhez legközelebb? Nem tudsz dönteni? Akkor kombinálj több színt, hiszen ez a nagy kanapé erre is ad lehetőséget.
Kattints IDE »


VIP Kanapé-tipp: Nagy kanapé vásárlásánál különösen fontos, hogy érvényesüljenek a kanapé-választás méretbeli szempontjai. Mielőtt végleg beleszeretnél újonnan kiszemelt nagy kanapédba, végezd el a szükséges előzetes méréseket. Szerencsére ez csaknem gyerekjáték: csak pakolj a kanapé leendő helyére dobozokat, párnákat, pokrócokat a kanapé méreteinek megfelelően. Így új nagy kanapédat térben is láthatod, mielőtt megvásárolnád és biztosan nem érhetnek meglepetések.

Kezdődhet a nagy kanapé-kaland? Nézz körül a VIP nagy kanapé kínálatában
Kezdd ITT »

A VIP Kanapé 4000 m²-es bemutatótermében számos nagy kanapét élőben is kipróbálhatsz, sőt akár már aznap hazaviheted a neked tetszőt. Egyeztess időpontot és látogass el hozzánk. Profi kollégáinktól minden kérdésedre választ kapsz. 
Kérj időpontot ITT »

Previous article Melengető hatású lakberendezési ötletek télire