Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
2022-es lakberendezési ötletek és trendek

2022-es lakberendezési ötletek és trendek

Lakberendezési ötletek 2022 trendi színeivel

2022-ben reneszánszukat élik az 1970-es évek pasztelles, kissé kopott hatású festékszínei. A retro terrakotta, zsálya és mustársárga árnyalatok mellett továbbra is hódítanak a természetben is fellelhető naturális színek. 

A zöld különböző árnyalataival idén tehát semmiképpen sem tudsz mellélőni. A még természetesebb hatásért kombináld őket barnákkal, szürkékkel és narancssárgákkal.

Ha minden napot pozitívan szeretnél kezdeni, vigyél egy kis színt az ablakok környékére. Ezt egyszerűen megteheted, hiszen 2022-ben igazán divatosak az élénk függönyök és azok 2-3 árnyalattal történő rétegezése is.

Dallas kanapé

A Dallas kanapé egy robusztus és pihe-puha bútor, amely nemcsak megnyugtató otthonos érzetével passzol tökéletesen a 2022-es top lakberendezési ötletekhez, hanem mustársárga színével is.


A 205 x 106 cm-es kanapé óriási párnáival és kényelmes hullámrugó ülőfelületével a filmezős, lustálkodós délutánok sztárja. Emellett mindennapi alváshoz is remek választás, hiszen kinyitva 205 x 160 cm-es fekvőfelületet kínál, amely egy franciaágy méretével ér fel.
Nézd meg ITT »

Lakberendezési ötlet a harmonikus otthonhoz: lágyítsd a formák szögletességét

A 2022-es lakberendezési ötletek főszereplői az ívelt bútorok. Legyen szó egy kanapé karfájáról, egy étkezőszék háttámlájáról vagy éppen egy étkezőasztal lábáról, a lekerekített formák hatékonyan lágyítják a szögletességet. Az ívelt bútorok célja ezzel az, hogy megnyugtató látványt, kellemesebb tapintást és otthonosabb közeget érjenek el a helyiségben.

Ezenkívül idén minden olyan bútor is megfelel a legtrendibb lakberendezési ötleteknek, amely intenzíven hat az érzékekre és a lelki világunkra. A már említett különleges formavilág mellett erre rásegíthetnek az erősen texturált szövetbútorok is.

Daisy étkezőszék

A Daisy étkezőszék háttámlájának markáns díszítéseivel, kék vagy szürke színével és retro, kagylóformájú háttámlájával tökéletesen megfelel a 2022-es fő lakberendezési ötleteknek. 


Amellett, hogy rendkívül esztétikus a megjelenése, a Daisy szék ülése is pont olyan, mintha át akarná ölelni a benne ülő embert. Ezzel hozza létre a formatörést és teremti meg az otthonosság páratlan érzését.
Kattints IDE »

Biofil design: vészeld át ezzel a lakberendezési ötlettel a bezártságot

Az elmúlt években a világjárványnak köszönhetően jelentősen megváltozott az emberek otthonról alkotott képe. Szinte már nincs is olyan ember, aki ne fertőződött volna meg és ne kényszerült volna ebben az időszakban legalább egyszer karanténba. 

A biofil design 2022 elsőszámú lakberendezési ötlete, amely egyrészt megkönnyíti a bezártsággal való küzdelmet a nehéz hetekben, másrészt pedig rendkívül barátságossá is teszi otthonodat.

A lakberendezési ötlet lényege, hogy minél nyitottabb, otthonosabb és “élőbb” környezetet teremts magad körül, a négy fal között. 

A biofil design megteremtéséhez használd ki a nagy ablakokban rejlő lehetőségeket, engedj be minél több természetes fényt és levegőt, illetve szerezz be élő növényeket vagy akár egy egész növényfalat. Szuper lakberendezési ötlet ha emellett még légies bútorokkal is dekorálod a teret.

Novara ülőgarnitúra

A Novara ülőgarnitúra egy otthonos, pihe-puha bútor, mégis érződik benne az a könnyedség és kecsesség, amely elengedhetetlen a biofil lakberendezési ötletek megvalósításához. Az ülőgarnitúra előnye, hogy részei szabadon elrendezhetők a helyiségben. Ezzel és lábakon álló kialakítása miatt páratlanul légies hatást teremthetsz vele.


A Novara ülőgarnitúra még színeiben is megfelel a 2022-es lakberendezési trendeknek. Az ódon méregzöld, az örökké divatos sötétkék, az univerzális szürke és a mély bordó mind hódítanak idén. 
Nézd meg ITT »

Időtállóság: a legpraktikusabb és legtartósabb lakberendezési ötlet

A minimalizmus a 2010-es évek végén indult világhódító útjára, de még 2022-ben is töretlen népszerűségnek örvend. Az idei lakberendezési ötleteket a minimalizmus filozófiájának tökéletesen megfelelő multifunkciós terek és a tartós, fenntartható anyagok dobják fel.

Ha végiglapozol egy lakberendezési ötletekkel foglalkozó magazint, szinte 100%, hogy szerepelni fog benne a márvány, a bőr, a fém, a beton, a tömörfa vagy az üveg. Ezek a hatékony és természetközeli alapanyagok hosszú éveken át biztosítják lakásod szépségét és akár egymással is remekül kombinálhatók.

Miriam étkezőasztal

A Miriam étkezőasztal például egy örökké divatos betonmintát ötvöz az időtálló üveg és kerámia anyagokkal. Ezáltal egy könnyen tisztítható felület jön létre, aminek látványába ráadásul vendégeid is első látásra bele fognak szeretni.

Az első pillantásra hagyományos stílust a geometrikus fémlábak emelik egészen új szintre. Így a Miriam akkor is kedvez a lakberendezési ötleteid megvalósításához, ha Te a modern stílust részesíted előnyben.
Nézd meg ITT »

Mailand valódi bőr sarokkanapé

Természetesen nem beszélhetünk úgy tartós anyagokról, hogy a bőrkanapékról nem ejtünk pár szót. A valódi bőrből készült sarokkanapék az elmúlt pár évtized mindegyikében szerves részét képezték a lakberendezési ötleteknek.

A Mailand valódi bőr sarokkanapé kényelmes hullámrugó és hideghab ülőfelülete, valamint 250 x 160 cm-es mérete miatt a társasági életed főszereplője lesz. A bútor tartósságát pedig azzal garantálhatod, ha a lakberendezési ötletek mellett a VIP Kanapé bőrkanapé-tisztítási és -ápolási tippjeit is megfogadod.

Neked fekete vagy barna színben tetszik inkább a Mailand?
Derítsd ki ITT »


Új bútorokra vagy kiegészítőkre van szükséged a 2022-es lakberendezési ötletek megvalósításához? Nézz körül még ma a VIP Kanapé kínálatában.
Kezdd ITT »

Lakberendezési ötleteidhez tanácsra vagy inspirációra van szükséged? Látogass el raktáráruházunkba, kérd kollégáink segítségét és nézz körül a készleten lévő bútorok között.
Kérj időpontot még ma » 

Előző cikk Miért hasznos, ha ágyneműtartó is tartozik az ágyhoz?