Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
3+1 hely a lakásban, ahol különösen jól mutat egy szék

3+1 hely a lakásban, ahol különösen jól mutat egy szék

1. Szék az előszobába

Egy szék az előszobában leegyszerűsíti számodra és vendégeid számára a cipő fel- és levételét, illetve sokkal kényelmesebb és esztétikusabb is, mint egy tömör fa pad vagy egy ezeréves kis sámli.

Az előszobai szék igazi megváltás, ha nagybevásárlásból érkezel haza és tele van a kezed a csomagokkal, a kulcsoddal, a telefonoddal és egyéb apróságokkal. Pakolj le a székre és csak azután foglalkozz a kipakolással, ha már kifújtad magad.

Egy esetleges zivatar vagy vihar után az előszobába sáros, vizes ruhában és csomagokkal érkezel meg. Hazaérve még a kezeden viseled a külvilág láthatatlan szennyeződéseit, ezért válassz az előszobába kevésbé kényes, műbőr vagy textilbőr széket. Ezeknek a székeknek a felülete könnyen fertőtleníthető és tisztítható.


2. Fürdőszobai szék

A fürdőszobában elhelyezett szék igazán praktikus a hétköznapokban. Családtagjaid vagy vendégeid számára jól látható helyre készítheted ki a tiszta törölközőket, új fogkeféket, kozmetikumokat, egyéb piperecikkeket. 

Természetesen egy fürdőszobai szék nemcsak pakolásra használható, hanem a reggeli és esti rutinhoz is nagy segítség. Ha nincs külön fésülködő asztalod, akkor egyszerűen húzd a tükör elé a széket és készítsd el sminkedet kényelmesen. Ha pedig a nap végén már alig állsz a lábadon, a sminked lemosását és a fogmosást is ülő helyzetben végezheted el.

A szék a fürdőszobában remek megoldás az időigényes, várakozást igénylő tevékenységekhez is. Helyezd magad kényelembe a széken, miközben a festék teljesen befogja a hajadat, vagy amíg szárad az arcmaszkod.


3. Szék a konyhapulthoz

Az amerikai konyhás nappalikba kiváló választás, ha a konyhapult mellé bárszéket helyezel el. Így az étkezőasztalt fenntarthatod a különleges alkalmakra, ha pedig reggel csak gyorsan bekapsz valamit, vagy a híreket görgeted át kávézás közben, akkor a bárszéken ülve kényelmesen megteheted.

A konyhapult melletti szék előnye, hogy

  • megtöri a teret, elválasztja a nappalit a konyhától,
  • a jellemzően semleges színű konyhapult mellett jól mutatnak az élénk székek is,
  • ha társaságod van, főzés közben is közel maradhattok egymáshoz és beszélgethettek,
  • ha elkészül az étel, nem kell átvinni máshová, eléred a pultról,
  • és az étkezőbe sem kell átmenned, ha csak egyedül bekapnál pár falatot.

Válassz praktikus bárszékeket a konyhapulthoz és ha valami igazán különleges programmal nyűgöznéd le a vendégeidet, akkor szervezz nekik látványkonyhás vacsorát. 


+1 Szék a gyerekszobában

Ha van gyermeked, egy igazán különleges szék már csecsemő korától egészen kamaszkoráig szuper berendezése lesz a szobájának. Egy karosszék kezdetben megkönnyíti a szoptatás folyamatát, kényelmessé téve azt az anyukának és a picinek is.

A gyerekszobai szék különleges helyszíne a meseolvasásnak. Helyezd el a széket a kiságy mellé és figyeld, ahogy gyermeked álomba merül kedvenc történeteit hallgatva. Később, ha már ő is szívesen lapozgatja a saját mesekönyveit, ezt megteheti a székben ülve is.

Ha esetleg vendégek érkeznek gyermekedhez, jó, ha van a gyerekszobában egy szék, ahova le tudja ültetni a kis barátait.


Kamaszkorban pedig szuper megoldás egy külön karosszék a zenehallgatáshoz, a videónézéshez és a suli fáradalmainak kipihenéséhez. 


Szereztél pár jó tippet a lakásod berendezéséhez? Már tudod is, hova helyeznél el széket az otthonodban? Nézz körül változatos szék-kínálatunkban ötleteid megvalósításához.
Kezdd ITT »

Kérj tanácsot tapasztalt kollégáinktól, próbáld ki vadiúj székedet! Gyere el a VIP Kanapé 4000 m²-es bemutatótermébe egy előre egyeztetett időpontban és mi segítünk dönteni.
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk Mini sarokkanapé, ami sok problémát megold