Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
5 látványos luxuskanapé elérhető áron

5 látványos luxuskanapé elérhető áron

1. Artemis U - a nagy terek uralkodója

Az Artemis U-alakú luxuskanapé tökéletes választás, ha pezsgő társasági életet élsz. Vendégeid kényelme garantált, mert a tágas ülőhelyekhez előre-hátra külön állítható fejtámlák és karfák állnak rendelkezésükre.

Az Artemis luxuskanapé imád a középpontban lenni, de ez óriási, 375x280x195 cm-es méretével nem is lehetne másképp. Nemcsak nagyobb fekvőfelületet nyújt ágyazható állapotban, mint egy franciaágy, hanem még a tárolási lehetőségeidet is kimaxolja 3 darab tágas ágyneműtartójával.

Az Artemis többféle színben és anyagban lehet a tiéd.
Nézd meg ITT »

2. Carrier U - időtlen szépségű luxuskanapé

Kedveled a letisztult formákat és mindened a minimalizmus? A Carrier U-alakú luxuskanapé hullámrugós és hideghabos ülőfelületének köszönhetően a kényelmével fogad neked örök hűséget. Ez nem túlzás, hiszen precíz, pontos kivitelezése és mindig trendi külseje miatt hosszú-hosszú éveken át a filmezős esték kötelező kelléke maradhat.

Csak a képzeleted szabhat határt annak, hogyan mutasson az új Carrier luxuskanapéd a nappalidban, hiszen választható szövettel és sokféle színben kérheted. 

A makulátlan fehér vagy inkább az igéző pasztell kék felé húz a szíved?
Vess rá egy pillantást ITT »

3. Clara U - a legfiatalosabb luxuskanapé

A Clara U-alakú luxuskanapé hívogató bársonyhatású anyagának és különleges geometrikus kialakításának köszönhetően az egyik legmodernebb darab a kínálatunkban.


Ezen a szuperkényelmes luxuskanapén az összes barátod kényelmesen elférhet. Izgalmas színkombinációi pedig felteszik a pontot az i-re. Melyik illik a nappalidba: az elegáns mélykék, az élénk menta vagy esetleg a merész türkiz egy kis feketével megbolondítva? 

Mondj igent a Clara kényelmére és az igazán tartalmas estékre. 
Kattints IDE »

4. Locket Lounge - a luxuskanapék kaméleonja

Itt az idő, hogy egy vadiúj luxuskanapéval töltsd ki a sarkok által nyújtott kihasználatlan tereket. A Locket Lounge sarokkanapé letisztult vonalvezetésével ejti rabul a vendégeid tekintetét, miután pedig helyet foglaltak a kényelmes hideghab ülőfelületen, még több dicséretet bezsebelhetsz tőlük. 

Ne mondj le a személyre szabás luxusáról sem. Kombinálj kétféle színt az igazán látványos eredményért. 
Kezdd ITT »

5. Sammy U - a legújabb családtag

A Sammy U-alakú kanapé gigantikus méretei miatt a nagycsaládok kedvence. Strapabíró és gyönyörű valódi bőrből készült, ami az összes generáció szívét megdobbantja egy kicsit. Az idősek jóleső nosztalgiával, a fiatalabbak pedig a szokásos pörgésből kiszakadva pihenhetnek meg a luxuskanapé ölelésében. 

A meghitt ünneplésekhez, a délutáni családi szunyókáláshoz és a hétköznapok rohanásában is nyugalmat sugárzó, pihenésre hívogató darab. 

A Sammy luxuskanapé a te lakásodból is nagybetűs Otthont tud varázsolni. 
Nézd meg ITT »


Úgy érzed, megtaláltad a hétköznapjaidból hiányzó luxuskanapét? Kérj időpontot még ma, hogy akár napokon belül a jól megérdemelt nyugalmat élvezhesd új kanapédon ülve.
Kattints IDE »

Vagy inkább még nézelődnél? Vess egy pillantást aktuális kanapé-kínálatunkra. 
Kezdd ITT »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?