Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
A ház legpraktikusabb bútora: az L alakú ágyazható kanapé

A ház legpraktikusabb bútora: az L alakú ágyazható kanapé

Kevés olyan multifunkcionális bútor létezik, mint az L alakú ágyazható kanapé. Egy ilyen modellel nemcsak a saját kényelmünkről gondoskodhatunk, de akár vendégeink nyugalmáról is, ha ott maradnának éjszakára.

Az pedig, hogy a sarokkanapé mint a nappali ékessége pompázik majd, alapvető dolog. Ehhez csupán az kell, hogy megtaláld az otthonodba a legmegfelelőbb színű, méretű és formájú darabot. Hogy hogyan? Ebben segítünk most!


Az L alakú ágyazható kanapé előnyei

Az L alakú kanapé nagyon keresett bútor, raktáráruházunkban is ez iránt érdeklődnek a legtöbben. Persze egyúttal gyakran merül fel igény az ágyazhatóságra is, hiszen nem mindenkinél van vendégszoba, ez esetben pedig a nappaliban elhelyezett sarokkanapé nyújthat megoldást.

Az L alakú ágyazható kanapék több szempontból is praktikusak. Nappal és este helyet adhatnak a tévézéshez, beszélgetéshez, családi-baráti összejövetelekhez, éjszaka viszont pótágyként funkcionálhatnak.

Egy dizájnos sarokkanapé a nappali egy szegletében mindig hívogató. Egy-egy puha pléddel, díszpárnával nagyon otthonos kuckót alakíthatunk ki általa, ahol jó megpihenni, olvasni, feltöltődni.

Ha viszont elálmosodnánk, és nagyobb helyre lenne szükség a pihenéshez, akkor az L alakú kanapé könnyedén dupla ággyá alakítható, amin akár ketten is elférnek, sőt még délutáni szundizáshoz is használhatjuk a bútor e funkcióját.

De nemcsak otthon, hanem egy nyaralóban is igénybe vehetjük az ágyazható sarokgarnitúra funkcióit! Nem kell több bútorra pénzt kiadni, elég, ha egy komfortos, dizájnos, pótággyá is átalakítható darabot választunk.


Milyen L alakú ágyazható kanapék találhatók kínálatunkban?

Biztosan nem lesz egyszerű kiválasztani az otthonodba ideális modellt, hiszen nagy a kínálat. Vannak olyan darabok, amelyek nemcsak ágyazhatók, de még ágyneműtartóval is rendelkeznek. Ha ez a kitétel is fontos számodra, akkor a kategórián belül ezeket a sarokkanapékat keresd!

Lényeges lehet a dizájn, a méret vagy a szövet színe is. Bútoráruházunkban készletről is rendelhetsz L alakú kanapét, amennyiben megfelel a nappalihoz az adott színű szövet. De ha egyedi elképzeléseid vannak, akkor jobb, ha a rendelhető bútorok között nézel szét.

Tökéletes lehet például a Celica L alakú ágyazható kanapé, amely ágyneműtartós is, és méreteiben, anyagában és színében módosítható. Párnák is járnak hozzá, amitől csak még kényelmesebb pihenést biztosít a sarokülő. Igen kedvező áron juthatsz hozzá e modellhez.

Egy másik bútor, amelyet a figyelmedbe ajánlunk, a Winner sarokgarnitúra, amely a kiemelt termékeink között is szerepel. Ez jóval szélesebb ülőfelületű, állítható fejtámlái vannak, valódi tekintélyt sugároz. Kérhető többféle színben és szövettel. Ez egy szép, lábakon álló L alakú ágyazható kanapé, amely a modern nappali ékessége lehet.

Valami különlegesre vágysz? Nézd meg a Lightning sarokülőt, amelyben LED-csík gondoskodik az exkluzivitásról. Plusz előny itt is az ágyazhatóság és a hatalmas színválaszték.


Mire érdemes még figyelni a választás kapcsán?

Az L alakú ágyazható kanapé elsődleges célja a pihenés biztosítása. Olyan színben kérd, amely harmonikusan illeszkedik az otthonodba, hogy amikor belépsz a nappaliba, nyugalommal töltsön el a látvány.

Fontos lehet azonban még a kárpit anyaga is. Munkatársaink tudnak segíteni a választásban. Textilbőr, aqua clean vagy plüss? Minden rajtad áll a bútorrendelés során. Gyere el személyesen üzletünkbe, hogy megnézhesd élőben, melyik szövet milyen!

Amennyiben nem készletről vásárolsz, számolj a 4-8, de olykor 12 hetes határidővel! A házhoz szállított tökéletes sarokkanapéra azonban érdemes ennyit várni!


Előző cikk Egy kanapé fotellel kiegészülve nagyobb helyet biztosít a pihenéshez
Következő cikk Nappali ülőgarnitúra: mi alapján válasszuk ki a megfelelőt?