Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Hamburg franciaagy - Vip kanapé

A kárpitozott franciaágy előnyös tulajdonságai

A kárpitozott franciaágy a hálószoba ékessége, amely kényelmes alvást biztosít. Sokan szavaznak mellette a keretes ággyal szemben, ami nem véletlen, hiszen a puha textil otthonossá teszi a szoba berendezését. De számos más előnnyel is rendelkezik még egy ilyen ágy, ezeket vesszük most sorra.


A matrac kérdése

Amikor a hálószobába keres valaki kétszemélyes ágyat, jellemzően kétféle lehetőség jöhet szóba: a fa- vagy fémkeretes ágy matraccal, illetve a kárpitozott franciaágy. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai, azt érdemes átgondolni, mi a fontosabb: a küllem vagy a matrac fajtája.

Sokan azért szavaznak az ágyrácsos, ágykeretes kivitel mellett, mert ebbe saját maguk választhatják ki a matracot, ami egy hátfájós embernél sokat nyom a latba. Ugyanakkor azzal is számolni kell, hogy a matrac beszerzése időigényes, valamint plusz költséget is jelent.

Mások épp ezért gondolják úgy, hogy egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldás a kárpitozott franciaágy beépített matraccal. Kínálatunkban számos modell áll rendelkezésre ebből a fajtából, mindenki megtalálhatja a megfelelőt, bármilyen stílusú is a szoba berendezése.

Van azonban egy jó hírünk! A legtöbb ágyunk kérhető betétes és ágyrácsos kivitelben is, ez utóbbi esetben bármilyen matrac választható igény szerint. Ilyen például a népszerű Hamburg kárpitozott franciaágy ágyneműtartóval, amely egy kiváló magyar gyártású bútor.

Kérhető többféle méretben – 140, 160 és 180 cm-es szélességgel – többféle szövettel, ezt rendeléskor kell kiválasztani. A bútor készleten is megtalálható, a bemutatótermünkben ki is lehet próbálni. A megrendelést követően 3-6 héten belül tudjuk elkészíteni a szoba ékességét.


A kárpitozott franciaágy rendelkezik ágyneműtartóval

A fa- vagy fémkeretes ágyak egyik hátránya, hogy nem mindegyik modell rendelkezik ágyneműtartóval, hiszen sok esetben az ágy lábakon áll. Ezzel szemben a kárpitozott franciaágyak többsége felnyitható, és a betét alatt tágas ágyneműtartót találunk, ahol nemcsak a paplan vagy a párna fér el, hanem sok más is: például lakástextil, szezonális termék vagy ritkán használt tárgyak.

Akinek van ágyneműtartós ágya, tudja, hogy ez mennyire praktikus dolog, hiszen sok tárolóhelyet biztosít egy ilyen modell. Ha tehát egy kisebb lakásban élsz, ahol minden négyzetcentimétert okosan akarsz kihasználni, akkor mindenképpen érdemes olyan ágyat választani a hálószobába, amely alatt található ágyneműtartó is.

Kínálatunkból megfelelő lehet az Amber franciaágy, amely klasszikus stílusával bármely enteriőrbe jól illeszkedik. Itt is megválasztható a szövet fajtája, színe, így egyedi dizájn alakítható ki.


A kárpitozott háttámla aranyat ér

Ki az, aki ne használta volna már a franciaágyat tévénézéshez, olvasáshoz? És ugye, hogy mennyivel kényelmesebb hátradőlni egy olyan fekhelyen, amelynek a háttámlája kárpitozva van?

Nagyszerű kényelmet biztosít ülő helyzetekhez is egy ilyen modell, sokkal komfortosabb érzést nyújt, mint egy hideg, rideg fémkeretes ágy vagy egy kemény fabútor. Nem kell annyi párnával körbevenni magunkat, ha már maga az ágy is kárpitozott.

Nagy fejtámlával is kérhető az Idea kárpitozott franciaágy termékünk, amely így még többet enged láttatni magából, melegséget, eleganciát sugallva. Ez a modell is kérhető betétes és ágyrácsos kivitelben is, és szintén rendelkezik ágyneműtartóval. Beépített matraccal a fekvőfelület magassága 65 cm, ami idősebb, nehezen mozgó emberek számára lehet ideális.

Valamennyi bútor megrendelhető, bemutatótermünkben megtekinthető, hívj minket a megadott telefonszámon, hogy egyeztessünk igényeidről!



Előző cikk Mini sarokkanapé, ami sok problémát megold
Következő cikk Az ágyazható ülőgarnitúra igazán jó választás a nappaliba