Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
A kis méretű L alakú kanapé is lehet komfortos

A kis méretű L alakú kanapé is lehet komfortos

Sokan azt hiszik, hogy muszáj nagy méretű bútorokat tenni a nappaliba, holott egy kis méretű L alakú kanapé is teljes mértékben kiszolgálhatja az igényeinket. Ha egyedül vagy a pároddal élsz, akkor nincs is szükség méretes ülőgarnitúrára, egy kisebb modell is elegendő lehet.

Cikkünkben bemutatjuk a legnépszerűbb kis méretű sarokkanapékat, válassz közülük ízlésed szerint!

Samba Kis modell


Jelenleg az egyik legkisebb méretű sarokkanapénk a Samba Kis nevű modell, amely nagyobb változata is elérhető kínálatunkban, sőt U alakú verziója is kapható. Sokak kedvence, hiszen nagyon praktikusan kihasználható, ágyazható, ágyneműtartós – mi több, állítható fejtámlákkal rendelkezik.

A mérete a következő: 235 x 165 cm, fekvőfelülete 125 x 210 cm. Bár arra nem igazán alkalmas, hogy ketten is eltöltsenek rajta egy éjszakát, ám egy személy számára bőven elegendő a hely pótágyként használva.

Készleten mindig tartunk ebből a termékből, de rendelni is lehet: a szövet színe és fajtája, valamint az ülőfelület típusa ez esetben megválasztható. Lábakon álló, modern bútor a Samba Kis: fiatalos nappaliba, irodahelyiségekbe ajánljuk.

Boomer kis méretű L alakú kanapé


Hasonlóan kompakt méretekkel bír a Boomer kis méretű L alakú kanapé, de ennek a fekvőfelülete nagyobb. Az egyik legsokoldalúbb bútor a kínálatunkban, hiszen többféleképpen is nyitható.

Ha csak egy személy szeretne lepihenni rajta, akkor a rövidebb részt kell kihúzni, a háttámlát ledönteni, és máris kapunk egy kényelmes fekvőfelületet. Így akár tévénézéshez is használható a bútor.

Ha viszont szélesebb vendégágyra van szükség, akkor a hosszabb részt is át lehet alakítani, így egy 146 x 201 cm-es fekvőfelületet alakíthatunk ki, ketten is elférnek rajta.

A Boomer modell különlegessége még, hogy oldalán egy kis tartózseb is van, mindez nagyon trendi. Jobbos és balos kivitelben is rendelhető ez a sarokkanapé, háromféle szövettel, mind könnyen tisztítható. Egyedülállóknak, pároknak, de még kisebb családnak is praktikus lehet.

Driver valódi bőr sarokkanapé


Íme, még egy különlegesség a kis méretű L alakú kanapék között! A Driver sarokkanapé anyagát tekintve tűnik ki: minőségi, valódi bőr bútor, német gyártmány. Készletünkön többféle színben is megtalálható (fekete, barna, fehér és cappuccino), fix és nyitható kivitelben is kapható.

Mérete 270 x 170 cm, látható tehát, hogy nem foglal nagy helyet, mégis kellemesen el lehet rajta tölteni az időt. Nagyobb változatban is elérhető egyébként, annak a típusnak a mérete 270 x 215 cm.

A Driver kis méretű L alakú kanapét olyan nappalikba ajánljuk, ahol az elegáns megjelenésen van a hangsúly, ez a modern bútor ugyanis nagyon exkluzív hatást kelt. Vékony, formatervezett, krómszínű lábakon áll, a fejtámlák állíthatók.

Érdemes a fix változatot rendelni ebből a fajtából, ám ha nem akarunk lemondani a vendégágyról, akkor az ágyazható kivitel is ideális egy személyre, mert ennek fekvőfelülete 125 x 190 cm.

Asia Kis sarokkanapé állítható kar- és fejtámlával


Ha pedig már a modernségről szó esett: a napjainkban divatos állítható fej- és kartámlákról akkor sem kell lemondanunk, ha csak egy kis méretű L alakú kanapé elhelyezésére van mód a nappaliban.

Példaként ott van az Asia Kis sarokkanapé, amely szintén rendelkezik ezzel a funkcióval, valamint nagyon széles az ülőfelülete is, az ülésmélység 60 cm. Ágyneműtartós, ágyazható, rendelhető többféle színben, szövettel – az egyik legkelendőbb modellről van szó! Helyigénye ennek sem nagy: 255 x 160 cm, a fekvőfelület itt is 125 cm szélességű.

Nézd meg a többi termékünket is, kisebb és nagyobb sarokkanapékat is találsz nálunk, akciók is mindig vannak, válassz igényeid szerint!


Előző cikk Ha modern bútorokkal rendeznéd be otthonod, jó helyen jársz!
Következő cikk Modern ágyazható kanapék kedvező áron