Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
A kis vagy a nagy L alakú kanapét válasszam?

A kis vagy a nagy L alakú kanapét válasszam?

Bizonyára neked is feltűnt áruházunk termékeit böngészve, hogy egyes modellek esetében elérhetők kis és nagy L alakú kanapék is. Ez miért van így? Mert mindenkinek mások az igényei, mindenki másmilyen nappaliba keres bútort. És bizony, a hely nagysága is számít.

Éppen ezért most megmutatjuk, melyek azok a termékek, amelyek többféle kivitelben is kaphatók, így könnyebben tudsz majd választani közülük a méretek ismeretében.

1. Britta kis és nagy L alakú kanapé, U-form garnitúra

A Britta modellek három változatban kaphatók. Van kis és nagy sarokkanapé, valamint egy U alakú kanapé is. Különlegessége mindegyik darabnak az ívelt, úgynevezett spanyol láb, ez teszi egyedivé a bútorcsaládot.

  • A kis Britta sarokkanapé 270 cm x 175 cm, a fekvőfelülete 140 cm x 210 cm. Ennek a modellnek ágyneműtartója is van.
  • A Britta nagy L alakú kanapé szélesebb: 280 cm x 230 cm, a fekvőfelület itt 140 cm x 200 cm.
  • Az U-form változat 350 x 230 x 179 cm.

Mindenhol állíthatóak a fejtámlák, sőt multirelax funkciója is van a kanapéknak – a háttámla előre-hátra állítható igény szerint.

A gyártó csak prémiumminőségű szövettel készíti el a termékeket, ennek ellenére a bútorok ára igen kedvező. Készleten több színben is megtalálod őket raktáráruházunkban.

2. Madeira bútorcsalád

A Madeira nagy L alakú kanapé igazi kedvence a vásárlóinknak! Hatalmas ülőfelülettel rendelkezik, tipikusan olyan sarokgarnitúra, amelyen jólesik pihenni, lazulni, tévézni. Gyönyörű a kivitele is.

Az teszi egyedivé, hogy a bútor aljának más a színe, mint az ülőfelületnek és a háttámlának. Állíthatóak a fejtámlái, a kartámla alatt pedig egy tárolót is találunk. Van kihúzható ágyneműtartója is a rövidebb rész alatt.

A bútor mérete meggyőző, valóban nagyobb helyiségekbe ideális: 300 x 250 cm. Ággyá alakítva a fekvőfelület 140 x 220 cm lesz, két ember fér el rajta kényelmesen. Minőségi szövettel kínálják ezt is, prémiumkategóriás magyar bútor, mely kedvező áron kapható.

A kisebb változata 315 x 215 cm, a fekvőfelülete ennek is 140 x 220 cm. Ha pedig az U alakú mellett döntenél, tudd, hogy annak mérete 385 x 215 x 250 cm.

Mivel ezek a kanapék rendelhetők, jobbos és balos változatban is kérheted őket rövid határidővel.

3. Reggio sarokkanapék

A kis és nagy L alakú kanapék felsorolásából nem hagyhatjuk ki a Reggio modelleket sem. A “Reggio kicsi” és a “Reggio nagy” termékünk is nagyon közkedvelt állítható fejtámlái, kartámlái miatt. Ágyazható, ágyneműtartós mindkettő.

A kis L alakú kanapé méretei: 315 x 197 cm – 148 x 238cm. A nagy L alakú kanapé mérete: 305 x 255 cm – 148 cm x 216 cm. Előnye, hogy két ágyneműtartója is van!

Ez a modell egy másik változatban is kapható: két karfás kivitelben is kérhető. A mérete ennek is jelentős: 305 x 305 cm.

4. Artemis család: kanapé, kis és nagy L alakú kanapé, U-form garnitúra

Végére hagytuk a top termékeink közé tartozó Artemist, amely igen sokféle kivitelben érhető el nálunk.

A nagy L alakú kanapét választják a legtöbben, ez 295 x 280 cm, de ami miatt igazán népszerű: fekvőfelülete 165 x 210 cm – egy megszokott franciaágynál is hosszabb, szélesebb!

Van két ágyneműtartója, a fejtámlák és a kartámlák állíthatók. Az ágy padlófűtéses helyiségbe is tehető, hiszen lábakon áll ez is. Többféle színben, szövettel rendelhető. Méreteiben korlátozottan módosítható. Dizájnos, modern darab.

A nagy L alakú kanapék olykor csak néhány centivel hosszabbak vagy szélesebbek, mégis kényelmesebb elhelyezkedést tesznek lehetővé. Az ár tekintetében nincs nagy különbség a modellek között, így érdemes a méretesebb verzió mellett dönteni, ha az alapterület lehetővé teszi.

Amennyiben több bútort is szívesen kipróbálnál, megnéznéd a teljes bútorkínálatunkat, jelentkezz be hozzánk telefonon!


Előző cikk Praktikus-e egy kihúzható kanapé?
Következő cikk Alvástippek fiatalabbak és idősebbek számára