Ugrás a tartalomra
A legnépszerűbb előszobabútorok a VIP Kanapénál

A legnépszerűbb előszobabútorok a VIP Kanapénál

Green előszobabútor

A Green előszobaszekrény az egyik legpraktikusabb kisbútor a VIP Kanapé kínálatában. A 195 x 90 x 34 cm-es előszobabútorban helyet kapott  2 rekesznyi lenyitható cipőtároló, 6 tágas, zárt polc és 1 lebegő polc is.

A Green előszobabútor különlegességét az egész alakos tükör adja. Ezáltal nemcsak a frizurádat és a sminkedet ellenőrizheted indulás előtt még egyszer, hanem akár a teljes szettedet is. 


Ha kinyitod a tükör felőli oldalt, rögtön láthatod, hogy a polcos szekrény olyannyira tágas, hogy akár kisebb komódként is funkcionálhat. Ezért a Green előszobaszekrénybe minden olyan tárgyat elpakolhatsz, aminek a nappaliban vagy a hálószobai gardróbodban már nem jutott hely.

A Green előszobabútorban egyszerűen elrejtheted

  • a takarításhoz szükséges törlőrongyokat,
  • a csomagfeladáshoz és ajándékozáshoz hasznos kartondobozokat,
  • a ritkán használt, alkalmi retiküljeidet,
  • az utazáshoz használt neszesszereket,
  • a kirándulások elengedhetetlen rovar- és kullancsirtó spray-it,
  • a vendégpapucsokat és törölközőket,
  • és a kisméretű, ház körül hasznos szerszámokat is.

Praktikus és tágas előszobaszekrényre vágysz? Válaszd a Green előszobabútort fehér vagy világos tölgy árnyalatban.
Nézd meg ITT »

Luna előszobaszekrény

A Luna előszobabútor egy 180 x 80 x 26 cm nagyságú, többféle tárolási megoldással rendelkező szekrény. Cipőimádóknak kötelező darab, hiszen szupertágas cipősszekrényében nemcsak a kedvenc lábbeliidnek jut hely, de még akár a teljes gyűjteményednek és a vendégpapucsoknak is.

Az előszobaszekrény cipőtárolója felett 2 polcos rekesz is a rendelkezésedre áll a legfontosabb dolgoknak, amiknek indulás előtt muszáj kéznél lenniük. Ide pakolhatod például a kutyád pórázát, nyakörvét vagy hámját, a biciklizáradat, pár csomag zsebkendőt, rágógumit, a kedvenc napszemüvegedet és a bevásárláshoz szükséges vászontáskáidat is.


A Luna előszobabútor legnagyobb előnye a tükörrel és fogassal ellátott rész, amely nem kapcsolódik a szekrény alsó részéhez. Ezáltal kényelmesen, saját ízlésedhez és a háztartásban élők magasságához igazítva helyezheted fel a tükröt. 

A Luna előszobaszekrény kétféle színe, valamint diszkréten elegáns ezüst részletei egyaránt jól mutatnak a modern és hagyományos stílusú otthonokban is.
Kattints IDE »

Primo előszobabútor

A Primo előszobabútor a 2022-es lakberendezési trendek megtestesítője a VIP Kanapé előszobaszekrényei között. Az idén különösen is trendi fehér és fa színkombináció. A kecses, enyhén kifelé álló lábazat fiatalos dizájnja a Te otthonod bejáratához is garantáltan vidámságot csempész majd.

A modern külső mellett a Primo előszobaszekrény 200 x 110 x 34 cm-es mérete miatt minden számodra fontos kiegészítőnek és tárgynak tágas helyet biztosít. Az előszobaszekrényben helyet kapott egy kihúzható fiók a kulcsaidnak, bevásárlótáskáidnak és a sportkiegészítőidnek, 3 db fogas a kabátjaidnak, sálaidnak és dzsekijeidnek, valamint egy kis tükör is, amibe egy fontos találkozó előtt vagy munkába sietve belepillanthatsz.

A Primo előszobabútor cipősszekrény-rekeszei különösen is kedveznek a magasszárú és magassarkú lábbelik szerelmeseinek: mindkét lenyitható rekesz kiemelkedően magas kialakítást kapott, így anélkül helyezheted el a csizmáidat és platform cipőidet, hogy össze kellene őket hajtanod. 

Az előszobabútor bal oldali, nyitott polcai pedig szuper helyet biztosítanak az aktuálisan kedvenc, leggyakrabban hordott cipőidnek.
Nézd meg ITT »


Egy hasznos és esztétikus előszobaszekrénnyel növelnéd otthonod rendszerezettségét?
Nézz körül a VIP Kanapé előszobabútor kínálatában.
Kattints IDE »

Megtetszett valamelyik előszobaszekrény? Foglalj időpontot a raktáráruházunkba és vidd haza akár már aznap, készletről.
Érdeklődj ITT »

Előző cikk Lakberendezés nappalid harmóniájának megteremtéséhez