Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
A legnépszerűbb előszobabútorok a VIP Kanapénál

A legnépszerűbb előszobabútorok a VIP Kanapénál

Green előszobabútor

A Green előszobaszekrény az egyik legpraktikusabb kisbútor a VIP Kanapé kínálatában. A 195 x 90 x 34 cm-es előszobabútorban helyet kapott  2 rekesznyi lenyitható cipőtároló, 6 tágas, zárt polc és 1 lebegő polc is.

A Green előszobabútor különlegességét az egész alakos tükör adja. Ezáltal nemcsak a frizurádat és a sminkedet ellenőrizheted indulás előtt még egyszer, hanem akár a teljes szettedet is. 


Ha kinyitod a tükör felőli oldalt, rögtön láthatod, hogy a polcos szekrény olyannyira tágas, hogy akár kisebb komódként is funkcionálhat. Ezért a Green előszobaszekrénybe minden olyan tárgyat elpakolhatsz, aminek a nappaliban vagy a hálószobai gardróbodban már nem jutott hely.

A Green előszobabútorban egyszerűen elrejtheted

  • a takarításhoz szükséges törlőrongyokat,
  • a csomagfeladáshoz és ajándékozáshoz hasznos kartondobozokat,
  • a ritkán használt, alkalmi retiküljeidet,
  • az utazáshoz használt neszesszereket,
  • a kirándulások elengedhetetlen rovar- és kullancsirtó spray-it,
  • a vendégpapucsokat és törölközőket,
  • és a kisméretű, ház körül hasznos szerszámokat is.

Praktikus és tágas előszobaszekrényre vágysz? Válaszd a Green előszobabútort fehér vagy világos tölgy árnyalatban.
Nézd meg ITT »

Luna előszobaszekrény

A Luna előszobabútor egy 180 x 80 x 26 cm nagyságú, többféle tárolási megoldással rendelkező szekrény. Cipőimádóknak kötelező darab, hiszen szupertágas cipősszekrényében nemcsak a kedvenc lábbeliidnek jut hely, de még akár a teljes gyűjteményednek és a vendégpapucsoknak is.

Az előszobaszekrény cipőtárolója felett 2 polcos rekesz is a rendelkezésedre áll a legfontosabb dolgoknak, amiknek indulás előtt muszáj kéznél lenniük. Ide pakolhatod például a kutyád pórázát, nyakörvét vagy hámját, a biciklizáradat, pár csomag zsebkendőt, rágógumit, a kedvenc napszemüvegedet és a bevásárláshoz szükséges vászontáskáidat is.


A Luna előszobabútor legnagyobb előnye a tükörrel és fogassal ellátott rész, amely nem kapcsolódik a szekrény alsó részéhez. Ezáltal kényelmesen, saját ízlésedhez és a háztartásban élők magasságához igazítva helyezheted fel a tükröt. 

A Luna előszobaszekrény kétféle színe, valamint diszkréten elegáns ezüst részletei egyaránt jól mutatnak a modern és hagyományos stílusú otthonokban is.
Kattints IDE »

Primo előszobabútor

A Primo előszobabútor a 2022-es lakberendezési trendek megtestesítője a VIP Kanapé előszobaszekrényei között. Az idén különösen is trendi fehér és fa színkombináció. A kecses, enyhén kifelé álló lábazat fiatalos dizájnja a Te otthonod bejáratához is garantáltan vidámságot csempész majd.

A modern külső mellett a Primo előszobaszekrény 200 x 110 x 34 cm-es mérete miatt minden számodra fontos kiegészítőnek és tárgynak tágas helyet biztosít. Az előszobaszekrényben helyet kapott egy kihúzható fiók a kulcsaidnak, bevásárlótáskáidnak és a sportkiegészítőidnek, 3 db fogas a kabátjaidnak, sálaidnak és dzsekijeidnek, valamint egy kis tükör is, amibe egy fontos találkozó előtt vagy munkába sietve belepillanthatsz.

A Primo előszobabútor cipősszekrény-rekeszei különösen is kedveznek a magasszárú és magassarkú lábbelik szerelmeseinek: mindkét lenyitható rekesz kiemelkedően magas kialakítást kapott, így anélkül helyezheted el a csizmáidat és platform cipőidet, hogy össze kellene őket hajtanod. 

Az előszobabútor bal oldali, nyitott polcai pedig szuper helyet biztosítanak az aktuálisan kedvenc, leggyakrabban hordott cipőidnek.
Nézd meg ITT »


Egy hasznos és esztétikus előszobaszekrénnyel növelnéd otthonod rendszerezettségét?
Nézz körül a VIP Kanapé előszobabútor kínálatában.
Kattints IDE »

Megtetszett valamelyik előszobaszekrény? Foglalj időpontot a raktáráruházunkba és vidd haza akár már aznap, készletről.
Érdeklődj ITT »

Előző cikk Miért hasznos, ha ágyneműtartó is tartozik az ágyhoz?