Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
A legszebb fehér nappali szekrénysorok a VIP Kanapé kínálatában

A legszebb fehér nappali szekrénysorok a VIP Kanapé kínálatában

Oliver 2 nappali szekrénysor

A 2022-es lakberendezési trendekben különösen népszerű az időtálló stílus és a különböző anyagok keveredése. Emiatt az idei év egyik legütősebb kombinációját a fehér és a betonmintás bútorlapok együttese adja.

Az Oliver 2 nappali fal nemcsak anyaghasználatában és színeiben különleges, de a 2022-es divatnak megfelelően még a megszokottól eltérő megoldásokat is alkalmaz. A szürke betonminta a bútorok csak egy-egy kisebb részletén jelenik meg, jellemzően a szegélyek egymásra merőleges oldalán. A jobbos és balos kivitelű komódokkal így igazán izgalmas, személyre szabott elrendezéseket is létrehozhatsz.


A többféle szekrényből, komódból és polcból álló nappali szekrénysor színei miatt sokféle enteriőrbe illik. Az Oliver 2 nemcsak a minimalizmus szerelmeseinek jó választás, de remekül passzol a bohém mintákhoz, a zöld növényekhez és a színes szövetkanapékhoz is.
Nézd meg ITT »

Rene nappali fal

A Rene nappali szekrénysor egy fehér alapon finoman erezett bútor-összeállítás. A szett egyes elemei külön-külön is robusztus látványt nyújtanak. A vastag lábakat és szegélyeket jól tompítják a nappali fal apró, fekete fogantyúi. 

A nappali szekrénysor részei egyenként is megvásárolhatók. A dohányzóasztal, a komód, a tv állvány, a polcok, a vitrines szekrény és a polcos szekrény együttese könnyedén lehet egy tágas nappali éke, de akár több kisebb helyiséget is berendezhetsz vele.


A Rene nappali fal leginkább a monokróm otthonokba illik, hiszen remekül mutat fehér, szürke és fekete kiegészítőkkel, mégis egy csipetnyi természetességet is csempész az enteriőrbe fás erezettségével.

A Rene nappali szekrénysor kiváló választás, ha sok tárolóhelyre van szükséged.
Kattints IDE »

Nordi nappali szekrénysor

A Nordi nappali fal az egyik legmodernebb magasfényű bútor-összeállítás a VIP Kanapé kínálatában. A nappali szekrénysor egyszerű fehérségét minden nyitható és kihúzható bútoron mélyebben elhelyezkedő tölgy betétek dobják fel. Ezenkívül minden elemet kifelé álló, fa lábak tartanak, amik egyedülálló, futurisztikus benyomást keltenek a helyiségben. 

A Nordi nappali fal könnyű tisztíthatósága miatt ideális kisgyermekes családok számára is. A magasfényű asztal, polc, tv állvány, komód, vitrines komód és álló vitrin együttese azonban nem csak közvetlenül takarítás után csillog páratlanul. A magasfényű bútorok remekül mutatnak az olyan nappalikban, ahol a természetes napfény egész nap visszatükröződhet az egyes elemekről.

A nappali szekrénysor fényes eleganciáját tetszés szerint fokozhatod további csillogó kiegészítőkkel, pl. egy arany lámpabúrával, vázával vagy étkészlettel.
Inspirálódj ITT »


Modern, világos és esztétikus nappali szekrénysort szeretnél beszerezni lakásodba? 
Nézz körül a VIP Kanapé nappali fal-kínálatában »

Megtaláltad álmaid nappali falát? Vedd fel velünk a kapcsolatot és vidd haza akár már másnap.
Érdeklődj ITT »

Előző cikk Melengető hatású lakberendezési ötletek télire