Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
A szürke kanapé 5 árnyalata

A szürke kanapé 5 árnyalata

1. Duett szürke kanapé

A Duett szürke kanapé igazi klasszikus a VIP Kanapé kínálatában. Állandó népszerűségét főleg a 202 x 85 cm-es helytakarékos méretének köszönheti, amely miatt tökéletesen alkalmas a nappalin kívül akár előszobába, dolgozószobába és irodába is.

A szürke kanapét pár mozdulattal 160 x 202 cm-es, ágyneműtartós ággyá alakíthatod. A kanapé kinyitva akár mindennapi alváshoz is teljesen megfelelő, hiszen hullámrugó és hideghab felületét memóriahabos fedőmatrac egészíti ki.


A Duett szürke kanapét az egyszínű verzión kívül az idei év sláger színkombinációjában, fehér-szürke szövettel is kérheted. Ha pedig igazán markáns nappali bútorra vágysz, a fekete-szürke kanapét imádni fogod.

Kattints IDE »

2. Gregorio II. U-alakú szürke kanapé

A Gregorio II. szürke kanapé egy hatalmas, 356 x 230 x 194 cm-es, igazi vendégvárós kanapé. Az U-alakú bútor 210 x 124 cm-es fekvőfelülete tökéletes akkor, ha 1-1 családtag vagy barát a kiadós vacsora után az éjszakát is Nálad töltené.


A Gregorio II. U-alakú szürke kanapé vastag és pihe-puha háttámláit dinamikus vízszintes varrások díszítik. Ezzel a fiatalos dizájnnal remekül harmonizál az egyik legvilágosabb szürkéskék árnyalat, amely igazán egyedivé teszi a bútort.

Ez az óriási szürke kanapé minden elemében a kényelmedet szolgálja: kattanó fejtámlái elősegítik, hogy mindig a lehető legelőnyösebb szögből szemlélhesd kedvenc sportcsapatod mérkőzéseit, tágas ágyneműtartójának köszönhetően pedig a nagyobb méretű bőröndjeidet sem kell a padlásra felcipelned.

Nézd meg ITT »

3. Monza 2 szürke kanapé puffal

A 253 cm széles Monza 2 szürke kanapé nem csak különleges és könnyen tisztítható textilbőr hatású kárpitja miatt tökéletes választás. Míg formáiban a ‘80-as évek kanapétrendjei köszönnek vissza, addig beépített LED-fényei egy modern csavarral lélegzetelállítóan maivá teszik a bútort.

A Monza 2 szürke kanapé 210 x 62 cm-es fekvőfelülete páratlan kényelmet kínál, ha a munka fáradalmait hangulatfényben és a kedvenc előadód dalait hallgatva pihennéd ki. Ha pedig otthonodban a maximális komfort megteremtése a cél, igény szerint puffal is megrendelheted.


A modern Monza 2 szürke kanapét többféle árnyalatban is kérheted: a klasszikus alumíniumszürke és a már majdnem fekete asztroszürke mellett a barnásabb bagolyszürke is elérhető a VIP Kanapé kínálatában. A Te lakásodba melyik illene?

Derítsd ki ITT »

4. Genua szürke sarokkanapé

A 2022-es lakberendezési trendeknek tökéletesen megfelelő Genua szürke kanapé lekerekített formáival azonnal lenyűgözi a szobába belépőket. A barátságos formájú kanapé nemcsak látványával nyújt otthonos érzetet, de áramvonalas kialakítása miatt elnyújtózni is szuper rajta egy finom limonádé vagy koktél társaságában.


A 177 x 103 x 250 cm-es Genua szürke kanapét világos és sötétebb szövettel is megrendelheted. A világos szürke szín optikailag nagyobbnak láttatja a tereket, a sötétebb viszont igazi központi eleme a sok természetes fénnyel ellátott tágas szobáknak.

A Genua szürke kanapéval Te is eltérhetsz a szögletes kanapék megszokottságától. 

Nézd meg ITT »

5. Carrier szürke sarokkanapé

A Carrier szürke kanapé az egyik legmodernebb modell a VIP Kanapé kínálatában. A skandináv stílusú szögletes formákat remekül ellensúlyozhatod azzal, ha a bútort egy világos, szobanövényekkel és természetes kiegészítőkkel teli szobában helyezed el.


A 275 x 235 cm-es Carrier szürke sarokkanapé egy többféle anyagban és színben is rendelhető sokszínű választás. Az idei év egyik legnépszerűbb modellje a bársonyos gránitszürke szövet, amely elegáns csillogásával a szoba főszereplőjévé varázsolja új kanapédat.

A Carrier szürke kanapé hullámrugó és hideghab ülőfelülete letisztult és visszafogottan díszített, ezáltal szinte bármilyen stílusú nappaliban remekül mutat.

Kattints IDE »


Szürke kanapét keresel otthonodba? Fedezd fel a VIP Kanapé megannyi árnyalatban és anyagban választható modelljeit.
Kattints IDE »

A webáruház böngészése mellett élőben is inspirálódnál? Látogass el a VIP Kanapé raktáráruházába és találd meg álmaid szürke kanapéját a készleten lévő darabok közül.
Egyeztess időpontot ITT »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé