Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Ágyazható bőrkanapék azonnal, raktárról

Ágyazható bőrkanapék azonnal, raktárról

Dani ágyazható bőrkanapé

A 235 x 165 cm-es Dani ágyazható bőrkanapé időtlen és robusztus formái szinte minden stílushoz remekül passzolnak. A választható barnás-bézses árnyalatok miatt a Dani pontosan az a bútor, amelyben megfelelő ápolás mellett akár évtizedekig is gyönyörködhetsz.


A Dani ágyazható bőrkanapét fixes és nyitható kivitelben is megrendelheted. Utóbbi nemcsak ottalvós vendégeid pihentető éjszakai alvását biztosítja majd, de nagyméretű ágyneműtartójával még nappalid rendezettségét is segít fenntartani.

A Dani ágyazható bőrkanapét elsősorban a kettőssége teszi igazán különlegessé:

  • elegáns formái miatt képes kellően nívós helyszínt biztosítani a céges összejövetelekhez,
  • hullámrugó és hideghab ülőfelületével pedig a haverokkal eltöltött maratoni videojátékozós délutánok kényelméről is garantáltan gondoskodik majd.

Olyan univerzális bútort keresel, amely egy költözés vagy egy stílusváltás esetén is állandó eleme lehet az otthonodnak? Akkor a Dani ágyazható bőrkanapé tökéletes választás lesz számodra.
Kattints IDE »

Driver ágyazható bőrkanapé

A Driver ágyazható sarokkanapé a modern és a klasszikus stílus határmezsgyéjén helyezkedik el. Habár vonalvezetését láthatóan a hagyományos, robusztusabb bőrkanapék ihlették, lekerekített élei, le- és felhajtható fejtámlái és ezüstösen csillogó, vékony lábai tökéletesen megfelelnek a fiatalos, 2022-es lakberendezési trendeknek is.

A 270 x 170 cm-es Driver ágyazható bőrkanapé igazi főszereplője lehet egy barátnőkkel szervezett havi könyv- vagy filmklubnak, mivel mérete akár 4-5 embernek is kényelmes helyet biztosít a heti fáradt gőz beszélgetéssel és borozgatással egybekötött kieresztéséhez.


A Driver ágyazható bőrkanapé rövidebb oldala teljes egészében egy felnyitható ágyneműtartóként funkcionál, amely segít rendet tartani a nappalidban. A vendégeknek szánt ágyneműgarnitúrákon felül ide pakolhatod a mindenes fiókod ritkán használt, de hasznos apróságait (pl. a szerszámokat és a kábeleket) is. 

Ha a családi összejövetelek éjszakába nyúlóan elhúzódnának, a Driver ágyazható kanapé 125 x 190 cm-es fekvőfelülete 1 felnőtt és akár plusz egy gyermek számára is kényelmes éjszakai alvást biztosít. 
Nézd meg ITT »

Sammy ágyazható bőrkanapé

A gigantikus Sammy ágyazható bőrkanapé nemcsak 300 x 250 x 165 cm-es mérete, de U-alakú kialakítása miatt is nappalid főszereplőjévé válik majd. Nagycsaládosként igazi alapdarab, de ággyá nyitható kivitele társaságkedvelőként is a lehető legjobb választássá teszi.

A Sammy ágyazható bőrkanapéval végre megszervezheted azokat az emlékezetes házibulikat, amikről mindig is álmodtál. Ha valaki az utolsó buszt is lekési hazafelé, kanapéd 125 x 220 cm-es hullámrugó és hideghab fekvőfelületén éjszaka is otthon érezheti majd magát.


A Sammy ágyazható bőrkanapé állítható fejtámláival tökéletes választás a családi ünneplések többórás beszélgetéseihez, de az egyedül töltött olvasós estéid kényelméről is garantáltan gondoskodik majd. 

A Sammy ágyazható bőrkanapé egy ízig-vérig fiatalos, modern bútor, amelynek eleganciáját a klasszikus stílusokból ismert négyzetes díszítővarrások adják.
Nézd meg ITT »


A VIP Kanapé 4000 m²-es raktáráruházában több mint 600 bútor között találhatod meg álmaid ágyazható bőrkanapéját. Ne habozz, kérj időpontot és vidd haza nappalid főszereplőjét akár már aznap.
Érdeklődj ITT »

Kíváncsi vagy a többi készletről elvihető ágyazható bőrkanapéra is?
Kattints IDE »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?