Ugrás a tartalomra
Ágyazható bőrkanapék azonnal, raktárról

Ágyazható bőrkanapék azonnal, raktárról

Dani ágyazható bőrkanapé

A 235 x 165 cm-es Dani ágyazható bőrkanapé időtlen és robusztus formái szinte minden stílushoz remekül passzolnak. A választható barnás-bézses árnyalatok miatt a Dani pontosan az a bútor, amelyben megfelelő ápolás mellett akár évtizedekig is gyönyörködhetsz.


A Dani ágyazható bőrkanapét fixes és nyitható kivitelben is megrendelheted. Utóbbi nemcsak ottalvós vendégeid pihentető éjszakai alvását biztosítja majd, de nagyméretű ágyneműtartójával még nappalid rendezettségét is segít fenntartani.

A Dani ágyazható bőrkanapét elsősorban a kettőssége teszi igazán különlegessé:

  • elegáns formái miatt képes kellően nívós helyszínt biztosítani a céges összejövetelekhez,
  • hullámrugó és hideghab ülőfelületével pedig a haverokkal eltöltött maratoni videojátékozós délutánok kényelméről is garantáltan gondoskodik majd.

Olyan univerzális bútort keresel, amely egy költözés vagy egy stílusváltás esetén is állandó eleme lehet az otthonodnak? Akkor a Dani ágyazható bőrkanapé tökéletes választás lesz számodra.
Kattints IDE »

Driver ágyazható bőrkanapé

A Driver ágyazható sarokkanapé a modern és a klasszikus stílus határmezsgyéjén helyezkedik el. Habár vonalvezetését láthatóan a hagyományos, robusztusabb bőrkanapék ihlették, lekerekített élei, le- és felhajtható fejtámlái és ezüstösen csillogó, vékony lábai tökéletesen megfelelnek a fiatalos, 2022-es lakberendezési trendeknek is.

A 270 x 170 cm-es Driver ágyazható bőrkanapé igazi főszereplője lehet egy barátnőkkel szervezett havi könyv- vagy filmklubnak, mivel mérete akár 4-5 embernek is kényelmes helyet biztosít a heti fáradt gőz beszélgetéssel és borozgatással egybekötött kieresztéséhez.


A Driver ágyazható bőrkanapé rövidebb oldala teljes egészében egy felnyitható ágyneműtartóként funkcionál, amely segít rendet tartani a nappalidban. A vendégeknek szánt ágyneműgarnitúrákon felül ide pakolhatod a mindenes fiókod ritkán használt, de hasznos apróságait (pl. a szerszámokat és a kábeleket) is. 

Ha a családi összejövetelek éjszakába nyúlóan elhúzódnának, a Driver ágyazható kanapé 125 x 190 cm-es fekvőfelülete 1 felnőtt és akár plusz egy gyermek számára is kényelmes éjszakai alvást biztosít. 
Nézd meg ITT »

Sammy ágyazható bőrkanapé

A gigantikus Sammy ágyazható bőrkanapé nemcsak 300 x 250 x 165 cm-es mérete, de U-alakú kialakítása miatt is nappalid főszereplőjévé válik majd. Nagycsaládosként igazi alapdarab, de ággyá nyitható kivitele társaságkedvelőként is a lehető legjobb választássá teszi.

A Sammy ágyazható bőrkanapéval végre megszervezheted azokat az emlékezetes házibulikat, amikről mindig is álmodtál. Ha valaki az utolsó buszt is lekési hazafelé, kanapéd 125 x 220 cm-es hullámrugó és hideghab fekvőfelületén éjszaka is otthon érezheti majd magát.


A Sammy ágyazható bőrkanapé állítható fejtámláival tökéletes választás a családi ünneplések többórás beszélgetéseihez, de az egyedül töltött olvasós estéid kényelméről is garantáltan gondoskodik majd. 

A Sammy ágyazható bőrkanapé egy ízig-vérig fiatalos, modern bútor, amelynek eleganciáját a klasszikus stílusokból ismert négyzetes díszítővarrások adják.
Nézd meg ITT »


A VIP Kanapé 4000 m²-es raktáráruházában több mint 600 bútor között találhatod meg álmaid ágyazható bőrkanapéját. Ne habozz, kérj időpontot és vidd haza nappalid főszereplőjét akár már aznap.
Érdeklődj ITT »

Kíváncsi vagy a többi készletről elvihető ágyazható bőrkanapéra is?
Kattints IDE »

Előző cikk Lakberendezés nappalid harmóniájának megteremtéséhez