Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Ágyazható kanapé ágyneműtartóval: hogyan kell megrendelni ezt a bútort?

Ágyazható kanapé ágyneműtartóval: hogyan kell megrendelni ezt a bútort?

Az ágyazható kanapé ágyneműtartóval az egyik legnépszerűbb bútortípus, épp ezért ebből tartunk a legtöbbet a raktáron. Azonban sokaknak épp a bőség zavara okoz nehézséget, és nem tudnak választani közülük. Cikkünkben segítünk, hogy megtalálhasd a számodra legtökéletesebb modellt.


Gondold át az igényeket!

Amikor bútort választasz, először is azzal kell tisztában lenned, mely helyiségbe keresed azt. Ez lehet a nappali, a gyerekszoba, de akár a dolgozószoba vagy a vendégszoba is. Ha megvan, hova kerül a bútor, akkor az alapterületet szokás még figyelembe venni.

A tágasabb nappalikba U alakú kanapét, közepesebb méretű szobákba L alakút szokás tenni, de egy 3+2+1 ülőgarnitúra is lehet praktikus. Ha csak valamelyik kisebb szobába kellene egy ágyazható kanapé ágyneműtartóval, akkor a hagyományos, egyenes modelleket ajánljuk.

Fontos lehet még a szín és méret, valamint az is, hogy jobbos vagy balos elrendezést választasz-e L alakú kanapé esetén. Minden kérdésedre tudnak válaszolni kollégáink, így bátran kereshetsz bennünket már a nézelődés során is!


Keresés az oldalon

Ha megvannak az alapvető elképzelések, akkor megkezdheted a keresést az oldalon. A hagyományos ágyazható kanapét ágyneműtartóval a kollekcióink között megtalálod.

Azt azonban tudnod kell, hogy nem minden kanapé ágyazható, sőt az ágyazhatók sem biztos, hogy rendelkeznek ágyneműtartóval. Éppen ezért javasoljuk, hogy a nézelődés során jelöld be ezeket a lehetőségeket a szűrőfeltételek között.

Ha megtekinted a kínálatot, láthatod, hogy tovább is lehet még szűkíteni a találatokat: vannak rendelhető és raktáron lévő bútorok. Sőt, olyat is találsz, amely egyedi méretben is kérhető. Tekintsd meg a szűkített találatokat, kezdd itt a nézelődést, mert így találsz rá legkönnyebben az általad preferált modellre.


Ágyazható kanapé ágyneműtartóval – lássunk egy-két példát!

A könnyebbség kedvéért mutatunk pár konkrét terméket, hogy jobban átlásd a rendelés menetét.

A kollekciók oldalon kiválasztjuk a Kanapék menüt. Itt beállítjuk a szükséges paramétereket. Legyenek például a következők:

  • ágyazható
  • ágyneműtartó
  • raktáron

Ha szeretnéd, az ársávot is megadhatod. A találatokat rendezheted ár szerint, de népszerűség vagy a felvitel dátuma szerint is.

Jelenleg a szűrt feltételek szerint az egyik legkedveltebb termék a Vindy ágyazható kanapé ágyneműtartóval. A raktáron lévő modell szürke színben érhető el 235 cm x 140 cm-es méretben, fekvőfelülete pedig 195 cm x 146 cm. Ideális kanapéágy egy vendégszobába. Nagy előnye, hogy akár azonnal haza is szállítható.

Nézzünk egy másik példát is! Ha egyedi méretben keresel bútort, akkor ezt a lehetőséget pipáld ki! Íme, egy egyéni igényekre szabható ágyazható kanapé ágyneműtartóval a kínálatunkból: a "Cosmo" Mega kanapé.

Ez a modell igazán nagyon modern, egy fiatalos nappaliban mutat jól. Fekvőfelülete 240 x 190 cm is lehet, hideghabos N35-ös fejlesztésű szivaccsal készült. Többféleképpen ágyazható, ágyneműtartója igen nagy. Rendelésre készítjük a választott színben és szövettel, a házhoz szállításra kb. 4-8 hetet kell várni.


A rendelésről való tudnivalók

Minden esetben érdemes személyesen eljönni bútoráruházunkba, ahol az egyedi igényeket egyeztetni tudjuk. Az oldalon kinézett modell nevét, méreteit, tulajdonságait megjegyezve könnyen ki tudunk indulni.

Ha egy ágyazható kanapé ágyneműtartóval is rendelkezik, az nagy előny. Ha egy ilyen bútor vásárlása a cél, akkor pláne célszerű bejelentkezni hozzánk, hogy láthasd, hol helyezkedik el a tartó, mekkora annak a mérete, dönthető vagy kihúzható-e az ágy stb. Várjuk hívásodat, keress minket telefonon!


Előző cikk Nappali ülőgarnitúra: mi alapján válasszuk ki a megfelelőt?
Következő cikk Egyszerű hálószoba ötletek friss házasoknak