Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Ágyazható kanapé fotellel – vendégágy némi plusszal

Ágyazható kanapé fotellel – vendégágy némi plusszal

Az emberek többsége úgy gondolja, hogy az ágyazható kanapé fotellel kiegészülve válik teljessé. Éppen ezért, amikor valaki otthona valamelyik helyiségébe keres vendégágyat, akkor jellemzően olyan kombinációt választ, amelyet praktikusan ki lehet használni.

Miért érdemes a kanapé mellé fotelt is rendelni? Milyen lehetőségek állnak rendelkezésre? Hol helyezhetjük el az ilyen szettet? Ezekre térünk ki mostani bejegyzésünkben.

Ágyazható kanapé fotellel a vendégszobába

Az egyik célja annak, hogy valaki ágyazható kanapét vásárol, hogy betegye a vendégszobába, ahol az ismerősök kényelmesen eltölthetnek egy-egy éjszakát. Általában ezek a helyiségek kisebbek, nem sok minden fér el bennük az ágyon kívül.

Mégis arra biztatunk mindenkit, hogy ha teheti, az ágyazható kanapét fotellel rendelje meg (elég lehet egy is), mert ezzel megkönnyíti a vendégek dolgát. Ha nincs külön szekrény, amibe pakolhatnak, akkor a fotel lesz az a hely, ahová a levetett ruhákat tehetik.

Ilyen szempontból tehát mindenképp praktikus plusz kiegészítőt is választani a vendégágy mellé. Ebből látszik, hogy figyelmesek vagyunk, törődünk a hozzánk érkezőkkel, megteszünk mindent annak érdekében, hogy otthonosan érezzék magukat.

A fotelbe le is ülhetnek addig, míg le nem fekszenek, akár tévénézéshez, akár olvasáshoz is használható ez a bútordarab. Mindenképp érdemes megfontolni a beszerzését.

Ágyazható kanapé fotellel a nappaliba

Persze jól tudjuk, hogy nem mindenkinek van lehetősége kialakítani egy külön vendégszobát, ilyen esetben a látogatók elszállásolása a nappaliban történik. Amennyiben gyakran van szükség vendégágy használatára, érdemesebb a 3+2+1 ülőgarnitúrát választani a sarokkanapé vagy az U alakú kanapé helyett, hiszen így fotel is jár a szetthez. És ahogy a fentiekből láthattuk, a fotel több praktikus célt is szolgál.

Arra kell csupán figyelni rendeléskor, hogy ágyazható legyen a garnitúra kanapéja. Sokan ugyanis saját maguk kényelmét tartva szem előtt motoros relax funkcióval rendelkező szettet választanak manapság, azonban ezek a modellek nem alakíthatók át vendégággyá.

Kedvelt bútoraink

Két kedvelt modellünkre hívjuk fel a figyelmed, amennyiben fontos számodra, hogy az ágyazható kanapé fotellel egészüljön ki. Az egyik a Reggio 3+2+1 ülőgarnitúra, amely azért is olyan népszerű, mert a fejtámlái, kartámlái állíthatók, így nappalibútorként remekül szolgálják a relaxálást.

Ággyá is alakítható azonban a háromszemélyes rész, sőt a kisebbik elem alatt ágyneműtartó is található. Kimondottan széles bútorról van szó:

  • A fotel mérete: 140 x 106 cm
  • A 2-es kanapé mérete: 200 x 106 cm
  • A 3-as kanapé mérete: 225 x 106 cm

Olyan helyiségbe ideális, ahol nagy hely áll rendelkezésre. Többféle színben és szövettel rendelhető.

Egy másik impozáns darab a Carrier ágyazható kanapé fotellel és még egy kisebb kanapéval, ami egy prémiumminőségű magyar bútor. Ez lesz a legjobb választás többeknek, hiszen ez a modell elemenként is megvásárolható, így akár 3+1+1 kialakítással is kérhető.

További pozitívuma, hogy méreteiben módosítható, sőt puff is rendelhető hozzá. A fej- és kartámlák itt is állíthatók, és természetesen ez is rendelhető többféle színben: a gyártási idő 4-8 hét. A dizájn pedig önmagáért beszél.

A standard méretek a következők:

  • Fotel: 93 x 125 cm
  • 2-es kanapé: 93 x 210 cm
  • 3-as kanapé: 93 x 244 cm

Az ülőfelület kétféle keménységgel is kérhető! Mint látható, a Carrier 3+2+1 ülőgarnitúra ideális lehet egy kisebb vendégszobába éppúgy, mint egy tágasabb nappaliba.

A rendelés kapcsán hívd munkatársainkat, jelentkezz be üzletünkbe, ahol meg tudod tekinteni a kiállított változatát ennek a bútornak is!

 

 

Előző cikk Duett: az ágyazható kanapé mindennapi alvásra
Következő cikk Klasszikus ülőgarnitúrák modern nappalikba