Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Ágyazható sarokkanapé akciós áron

Ágyazható sarokkanapé akciós áron

A trendeket figyelve könnyű megállapítani, hogy amit a legtöbben keresnek manapság, az az ágyazható sarokkanapé akciós áron – kínálatunkban éppen ezért sok ilyen bútort találsz. A népszerűség oka nem véletlen: ez az a darab, amelyet többféleképpen is lehet használni.


L vagy U alakú kanapét válasszunk?

A nappali berendezése kapcsán az a kérdés szokott felmerülni legtöbbször, hogy milyen legyen a központi bútor. A kihúzható, ággyá alakítható kanapé sok esetben kevésnek bizonyul, ha nagyobb a család – ilyenkor a praktikus sarokkanapé vagy az U alakú garnitúra jön inkább szóba.

Sokan nem is tudnak dönteni a két típus között. Általánosságban elmondható, hogy az U alakú sarokülő a nagyobb helyiségekbe való, míg az L alakú kanapé a kisebb nappalikba. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egy méretesebb sarokkanapé nem lesz jó választás egy tágasabb helyen.

Mivel a nálunk kapható bútorok többsége egyedi méretben is rendelhető, a sarokkanapékból is kérhető tetszés szerinti kivitel. Igen hasznosak a mini kanapék is bizonyos esetekben, de ha megtehetjük, válasszunk egy szélesebb, hosszabb modellt!

Az L alakú garnitúra teret ad más bútoroknak is: vásárolhatunk mellé dohányzóasztalt, rendelhetünk puffot, fotelt is. Sok esetben sokkal praktikusabbnak bizonyul tehát, mint egy U alakú sarokülő.


Ágyazható sarokkanapé akciós áron? Mutatjuk, hol keresd!

A sarokkanapék kapcsán gyakran kerül szóba az ágyazhatóság kérdése. Teljesen természetes dolog, hogyha rendelkezik ezzel a plusz funkcióval a bútor, akkor ezt kihasználjuk, és azt a modellt választjuk, amely akár vendégággyá is átalakítható.

A sarokkanapé azért olyan népszerű, mert akár egyetlen mozdulattal pótágy lehet belőle, ráadásul olyan, amin még ketten is elférnek. Ha a vendégeink maradnak éjszakára, ők kényelmesen alhatnak a nappaliban e funkciónak hála.

Gyakran felmerül azonban a kérdés az emberekben: mennyivel kerül többe egy olyan sarokkanapé, amely ágyazható, netán ágyneműtartóval is rendelkezik? Megéri-e a magasabb árat egy ilyen modell?

Biztosan állíthatjuk, hogy nagyon praktikus egy ággyá alakítható változat, ám hogy ne kelljen mélyen a pénztárcába nyúlni a plusz funkció miatt, számos akciós sarokkanapét kínálunk. Ezek az akciós bútorok kategóriában találhatók meg – a kínálat pedig szinte hétről hétre változik.

Bútoráruházunk nagy figyelmet fordít arra, hogy a vásárlók igényeinek maximálisan eleget tegyen, ezért mind a nappali bútorok, mind a hálószobai és étkezőbútorok tekintetében széles termékskálával rendelkezünk, az ágyak, kanapék nagy része pedig kedvezménnyel kapható.


Népszerű sarokkanapék

Azt, hogy mi alapján érdemes kiválasztani a megfelelő sarokkanapét a nappaliba, több cikkünkben is leírtuk már, összefoglalásként álljon itt egy néhány szavas emlékeztető:

  • A helyiség mérete
  • A szoba stílusa, színei
  • A funkciók használata
  • Egyéb bútorok a nappaliban

Mivel mindenkinek más-más modell tetszik, most csak kiragadunk néhány népszerű darabot az akciós sarokkanapé kínálatunkból, amelyet érdemes megtekinteni:

  • Sky – Ágyazható, ágyneműtartós, háttámlás 160 cm x 220 cm fekvőfelületű sarokkanapé: nagyobb terekbe való, ideális pótágyként is.
  • Helga – Ágyazható, ágyneműtartós, állítható fejtámlás sarokkanapé, mely több színben is rendelhető, akciósan a készleten lévő darabok érhetők el.
  • Smart sarokkanapé – Igen kedvező áron kapható, rendelkezik ágyneműtartóval is, ágyazható, modern bútor.
  • Leandra – Gigantikus méretű, nagy fekvőfelülettel rendelkező valódi bőr sarokkanapé a luxus kedvelőinek.

Ahogy láthatod, számtalan termék közül választhatsz: jelentkezz be üzletünkbe, hogy megtekinthesd a teljes kínálatot!



Előző cikk Fontos, hogy legyen otthonunkban egy kétszemélyes kanapéágy
Következő cikk Étkezőbútor, ami illik a lakás stílusához