Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Ágyneműtartós kanapék nappaliba

Ágyneműtartós kanapék nappaliba

Toulon L-alakú ágyneműtartós kanapé

A 270 x 185 cm-es Toulon ágyneműtartós kanapé sarokkialakítása miatt még a legkisebb nappalikban is lehetővé teszi a szellős, rendezett elrendezést. A bútor nagy előnye, hogy nemcsak színeit és anyagát választhatod ki saját ízlésednek megfelelően, de igény szerint még méreteit is módosíthatod, akár kisebb, akár nagyobb bútorra vágysz.


A Toulon ágyneműtartós kanapé tágas tárolórekeszét a nappaliban sokféleképpen hasznosíthatod. Külön vendégszoba híján nemcsak az 1-1 éjszakát nálad töltő barátoknak és családtagoknak fenntartott ágyneműket pakolhatod bele, de sok helyet spórolhatsz azzal is, ha a szezonális dekorációkat a padlás és a pince helyett itt helyezed el. 

VIP Kanapé-tipp: dobozold be az évszakhoz illő és ünnepi díszeket helyiségek szerint, így a dekorálás folyamata igazi gyerekjáték lesz majd a jeles alkalmakkor.

A Toulon ágyneműtartós kanapé alacsony karfái akár fejtámlaként is szuperül használhatók. Különösen akkor, ha egy fárasztó nap után párod lábmasszázzsal vár haza a munkából.
Nézd meg ITT »

Sky U-alakú ágyneműtartós kanapé

Ha tágas nappalidba egy olyan bútort vásárolnál, amely teljes mértékben megfelel társaságkedvelő személyiségednek, a hatalmas, 325 x 175 x 175 cm-es Sky U-alakú ágyneműtartós kanapé lesz számodra a tökéletes választás.


A Sky ágyneműtartós kanapé dupla ágyneműtartójával ráadásul kétszer annyi pakolóhelyet kínál, mint a hagyományos kanapék. Tágas és felnyitható rekeszei jelentősen megkönnyítik számodra a rendszerezést, hiszen az egyikbe kerülhetnek a kedvenc társasjátékaitok, amiket kifejezetten a vendégek érkezésére tartogattok, a másik ágyneműtartóból pedig gyorsan elővehetitek a vastag kinti plédeket, ha a beszélgetést az erkélyen folytatnátok.

A Sky ágyneműtartós kanapé több színben választható kárpittal és igény szerint akár extra prémium szövettel is a tiéd lehet.
Kattints IDE »

Vesta L-alakú ágyneműtartós kanapé

A 260 x 175 cm-es Vesta ágyneműtartós kanapé hullámrugó és hideghab ülőfelületével, valamint 135 x 200 cm-es fekvőfelületével igazi 2 az 1-ben kanapé és vendégágy a nappalidban. 

A Vesta ágyneműtartós kanapé minden szempontból a kényelmedet helyezi előtérbe. Állítható fejtámlái mellett praktikus szögletes karfái sem puszta esztétikai elemek, hiszen akár kisasztalként is funkcionálhatnak, amikor a sorozatmaratonhoz magad mellé készíted a kedvenc nassolnivalóidat.

A Vesta ágyneműtartós kanapé örökké trendi eleme lesz a nappalidnak, mert

  • az ülőfelület négyzetes díszítővarrásai egy kis klasszikus eleganciát csempésznek a bútor modern megjelenésébe,
  • a háttámla különleges leosztásai szemből is izgalmassá teszik a kanapé látványát,
  • a robosztus, szögletes formavilágot pedig lekerekített élek teszik barátságossá.

A Vesta ágyneműtartós kanapé felnyitható ágyneműtartója miatt annak sincs akadálya, hogy egy vastagabb szőnyeget helyezz a kanapé elé. Sőt, még a dohányzóasztalt sem kell majd elhúzni, ha épp az ágyneműtartóban kutakodsz kedvenc nyakpárnád vagy egy tiszta törölköző után.
Nézd meg ITT »


Máris megtaláltad álmaid ágyneműtartós kanapéját?
Ne habozz, hívj minket még ma »

Még nézelődnél? Böngészd át a VIP Kanapé teljes ágyneműtartós kanapé kínálatát!
Kezdd ITT »

Liquid error (sections/static-article line 99): internal