Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Amit a legtöbb ember keres nálunk: ágyazható kanapé

Amit a legtöbb ember keres nálunk: ágyazható kanapé

Az ágyazható kanapé az egyik legkeresettebb bútorfajta, éppen ezért kínálatunkban is számos ilyen modell elérhető. A legtöbb embernek olyan ülőalkalmatosságra van szüksége, amely ággyá is alakítható. Cikkünkben végigvesszük, milyen lehetőségek közül választhatsz, és megtudhatod, mit kell figyelembe venni a döntés során.

Miért olyan népszerűek az ágyazható kanapék?

Azt gondolnánk, a nappalibútor szerepe csupán annyi, hogy kényelmes helyet biztosítson a tévénézéshez, olvasáshoz, relaxáláshoz. Azonban a tapasztalat azt mutatja, hogy az emberek többsége szereti a multifunkcionális termékeket, és ha már amúgy is ott áll egy bútor az egyik szobában, miért ne lehetne azt ágyként is használni?

Ha alaposan megnézed a kanapé kínálatot, láthatod, hogy a legtöbb modell ágyazható is, ráadásul a többségük még ágyneműtartóval is rendelkezik, amely szintén fontos szempont lehet a választáskor.

Az ágyazható kanapék leginkább a nappaliban kapnak helyet, de akinek van vendégszobája, oda is ilyen bútort tesz. Nem egyszer tapasztaltuk már, hogy valaki a nyaralójába keresett olyan nappalibútort, amely ággyá alakítható - hiszen itt ez a legpraktikusabb megoldás.

Akkor is az ággyá alakítható kanapékat rendelik, amikor kevés helyiség áll rendelkezésre a lakásban, és a szülőknek esetleg nincs is más választásuk, mint a nappaliban aludni. Albérletben élők szintén sokan rendelnek tőlünk ágyazható kanapét - átmenetileg ez is jó szolgálatot tesz.

A fentiekből látható, mennyire jól ki lehet használni ezeknek a multifunkcionális bútoroknak az előnyeit. De azt is nézzük meg, hogy mi alapján tudod megtalálni a számodra ideális modellt!

Mit nézz, mikor ágyazható kanapét keresel?

Természetesen nézd meg magát az alapmodellt először: az hogy fest? Illik majd a szobába, ahol helyet kap? Milyen extrákkal rendelkezik? Van állítható fejtámlája, kartámlája? Lábakon áll? Választható kárpitozással készül?

Ha megtetszik egy modell, vedd szemügyre a méreteit! Ez ugyanis már nagymértékben azt is megmutatja, mekkora lesz majd a fekvőfelület.

Ha vendégágynak keresel kanapét a nappaliba, akkor olyat válassz, ami több mint 140 cm szélességű fekvőfelülettel rendelkezik. Nem nehéz ilyet találni.

Az egyik legkedveltebb termékünk a Lars ágyazható kanapé, amely 196 cm x 180 cm helyet biztosít az alváshoz. Ágyneműtartós, rendelhető többféle színben, többféle szövettel.

Ha elég egy kisebb kanapé is, akkor a Mats vagy a Memphis termékeinket ajánljuk a figyelmedbe, az előbbi 150 cm x 197 cm, az utóbbi 160 cm x 195 cm fekvőfelületű.

Itt jegyeznénk meg, hogy vannak méreteiben módosítható kanapéink is, kérd kollégáink segítségét bátran, ha szeretnél bővebb információhoz jutni.

Ágyazható kanapé: nyitható vagy kihúzható legyen?

Fontos kérdés lehet még, hogy mennyire lesz majd kényelmes az alvás az ágyazható kanapén. Alapvetően kétféle változata ismert a bútortípusnak: a nyitható és a kihúzható. Az előbbi esetében a háttámlát kell ledönteni, így a két matrac között lesz a rés, de a derékrészen nem törik meg az ágy.

A kihúzható kanapék esetében azonban pont a nyaknál vagy a deréktájon lesz egy süppedés a felületben, ami sokak számára zavaró lehet. Ezért szoktuk ajánlani, hogy ha gyakoribb használatra kellene a pótágy, akkor a nyitható verzióra essen a választás.

Azt tudtad, hogy kaphatók nálunk mindennapi alváshoz tervezett ágyazható kanapék is? Ha nem, akkor keresd áruházunk munkatársait, akik készségesen meg is mutatják neked személyesen is a legkedveltebb modelleket. Csak egy példa álljon itt: ilyen a Duett kanapé is!

Mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot, ha ágyazható kanapét keresel, hiszen nálunk bőséges a kínálat!


Előző cikk 3 személyes ágyazható kanapét keresel? Mutatjuk, milyen lehetőségekkel találkozhatsz!
Következő cikk Ha nagy a család, kelleni fog egy óriás U alakú ülőgarnitúra!