Ugrás a tartalomra
AquaClean, SafeFront, PetFriendly - Mit jelentenek ezek a bútorszövet elnevezések?

AquaClean, SafeFront, PetFriendly - Mit jelentenek ezek a bútorszövet elnevezések?

Az AquaClean bútorszövet jellemzői

Az AquaClean az egyik legfejlettebb bútorvédelmi eljárással készülő szövet a kanapék piacán. Előállításakor minden egyes szövetszálra egy láthatatlan molekuláris bevonat kerül, amelyről a foltok egyszerűen, csupán egy vizes ruha segítségével letörölhetők.

A háztartási szennyeződések 99%-ával megbirkózó AquaClean szövetről

  • tiszta víz segítségével eltávolíthatók a folttisztítás mumusainak tartott kávé- és borcseppek,
  • pár perc alatt eltüntethetők gyermeked zsírkrétával, filccel vagy tollal készült alkotásai,
  • egyszerűen letörölhetők a legmakacsabb olajos szennyeződések, így az éttermi vacsora és a nassolás mellé fogyasztott szószok maradványai is. 

Az AquaClean szövetről mindössze vízzel és alig 4 lépésben eltávolíthatók a foltok. Kíváncsi vagy, hogyan? Olvass el mindent, amit az AquaClean bútorszövetről tudni érdemes ITT »

Habár az AquaClean szövetekkel búcsút mondhatsz a több órás folttisztítási folyamatoknak, az ilyen anyaggal borított kanapék is rendszeres takarítást és ápolást igényelnek. A porosodástól és a használatból eredő koszolódástól ugyanis még a speciális réteg sem képes megvédeni vadiúj bútorodat.

SafeFront szövet, avagy a tökéletes kanapék az allergiások otthonaiba

A lakástextilek, illetve a kárpittal bevont bútorok anyagai ideális élőhelyet biztosítanak a poratkák elszaporodásához, akik ürülékükkel az allergiás megbetegedések csaknem 70%-áért felelnek. Megdöbbentő, de akár 18 000 poratka is élhet egyetlen gramm házi porban és mindegyikük a saját súlyát csaknem tízszer meghaladó ürüléket termel naponta.

A SafeFront bútorszövetek olyan AquaClean eljárással készülő anyagok, amelyek mindamellett, hogy pusztán vízzel tisztíthatók, még ezek ellen az atkák és baktériumok ellen is maximális védelmet nyújtanak.

A japán technológiának köszönhetően egy olyan természetes, szervetlen ezüst részecskéket tartalmazó védőpajzs kerül a bútorszövetre, amely teljesen megsemmisíti a kanapén élő mikroorganizmusokat és az újabb poratkák és baktériumok megjelenését is gátolja.

A teljesen higiénikus, antiallergén és szagtalan SafeFront bútorszövetek

  • meggátolják az allergiás megbetegedéseket okozó poratkák szaporodását, 
  • csökkentik a légúti asztma és a csalánkiütések kialakulásának kockázatát,
  • visszaszorítják a kellemetlen szagokat,
  • megszüntetik a bőrgyulladások és a lábgomba kialakulásához alkalmas körülményeket. 

Egy SafeFront bútorszövettel ráadásul egészen biztosan nem kell kompromisszumot kötnöd, hiszen az eljárás során a gyártók még rovarölő szereket és illóolajokat sem használnak. Ezáltal a családod apraja-nagyja maximálisan élvezheti vadonatúj kanapéd kényelmét.

PetFriendly szövetek a négylábú családtagok mellé

Habár a SafeFront bútorszövetek különösen jó választások a házi kedvenceket tartók számára, a szőrben megtelepedő baktériumok és poratkák sokasága csak egy szempont, amit érdemes figyelembe venni.


Az AquaClean szövetek másik altípusa a PetFriendly (másnéven AquaClean Extreme) jelzővel ellátott kollekció. Ezekből a bútorszövetekből nemcsak az állatok vizelete távolítható el mindössze egy vizes ruha segítségével, hanem emellett kopásállóságuk is kiváló.

A PetFriendly bútorszövetek szoros szövésüknek köszönhetően ellenállóbbak a kiskedvencek karmaival szemben, mint a hagyományos kárpitok. Sima és fényes felületükről pedig jóval egyszerűbb eltávolítani az apró szőrszálakat is, amik így akár egyetlen törlés után megtapadnak a szösztelenítő henger felületén. 

Mondj búcsút a kanapét elcsúfító kutyapokrócnak, élvezzétek mindannyian egyszerre vadiúj kanapétok kényelmét és látványát egy PetFriendly minősítéssel rendelkező AquaClean szövettel.


A VIP Kanapé kínálatában a legtöbb bútor választható AquaClean szövettel, ezért vadiúj kanapéd élőben is pont ugyanúgy nézhet majd ki, ahogy álmaidban elképzelted.
Találd meg a kedvencedet még ma »

Vásárlás előtt gyere el bemutatótermünkbe, nézd meg és próbáld ki személyesen is az összes készletről elérhető AquaClean szövetet, hogy könnyebb legyen a döntés.
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk Hogyan válasszak állatbarát kanapét? 5 lépésben
Következő cikk Megnézhető ülőgarnitúrák, kanapék nagy választékban