Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
AquaClean, SafeFront, PetFriendly - Mit jelentenek ezek a bútorszövet elnevezések?

AquaClean, SafeFront, PetFriendly - Mit jelentenek ezek a bútorszövet elnevezések?

Az AquaClean bútorszövet jellemzői

Az AquaClean az egyik legfejlettebb bútorvédelmi eljárással készülő szövet a kanapék piacán. Előállításakor minden egyes szövetszálra egy láthatatlan molekuláris bevonat kerül, amelyről a foltok egyszerűen, csupán egy vizes ruha segítségével letörölhetők.

A háztartási szennyeződések 99%-ával megbirkózó AquaClean szövetről

  • tiszta víz segítségével eltávolíthatók a folttisztítás mumusainak tartott kávé- és borcseppek,
  • pár perc alatt eltüntethetők gyermeked zsírkrétával, filccel vagy tollal készült alkotásai,
  • egyszerűen letörölhetők a legmakacsabb olajos szennyeződések, így az éttermi vacsora és a nassolás mellé fogyasztott szószok maradványai is. 

Az AquaClean szövetről mindössze vízzel és alig 4 lépésben eltávolíthatók a foltok. Kíváncsi vagy, hogyan? Olvass el mindent, amit az AquaClean bútorszövetről tudni érdemes ITT »

Habár az AquaClean szövetekkel búcsút mondhatsz a több órás folttisztítási folyamatoknak, az ilyen anyaggal borított kanapék is rendszeres takarítást és ápolást igényelnek. A porosodástól és a használatból eredő koszolódástól ugyanis még a speciális réteg sem képes megvédeni vadiúj bútorodat.

SafeFront szövet, avagy a tökéletes kanapék az allergiások otthonaiba

A lakástextilek, illetve a kárpittal bevont bútorok anyagai ideális élőhelyet biztosítanak a poratkák elszaporodásához, akik ürülékükkel az allergiás megbetegedések csaknem 70%-áért felelnek. Megdöbbentő, de akár 18 000 poratka is élhet egyetlen gramm házi porban és mindegyikük a saját súlyát csaknem tízszer meghaladó ürüléket termel naponta.

A SafeFront bútorszövetek olyan AquaClean eljárással készülő anyagok, amelyek mindamellett, hogy pusztán vízzel tisztíthatók, még ezek ellen az atkák és baktériumok ellen is maximális védelmet nyújtanak.

A japán technológiának köszönhetően egy olyan természetes, szervetlen ezüst részecskéket tartalmazó védőpajzs kerül a bútorszövetre, amely teljesen megsemmisíti a kanapén élő mikroorganizmusokat és az újabb poratkák és baktériumok megjelenését is gátolja.

A teljesen higiénikus, antiallergén és szagtalan SafeFront bútorszövetek

  • meggátolják az allergiás megbetegedéseket okozó poratkák szaporodását, 
  • csökkentik a légúti asztma és a csalánkiütések kialakulásának kockázatát,
  • visszaszorítják a kellemetlen szagokat,
  • megszüntetik a bőrgyulladások és a lábgomba kialakulásához alkalmas körülményeket. 

Egy SafeFront bútorszövettel ráadásul egészen biztosan nem kell kompromisszumot kötnöd, hiszen az eljárás során a gyártók még rovarölő szereket és illóolajokat sem használnak. Ezáltal a családod apraja-nagyja maximálisan élvezheti vadonatúj kanapéd kényelmét.

PetFriendly szövetek a négylábú családtagok mellé

Habár a SafeFront bútorszövetek különösen jó választások a házi kedvenceket tartók számára, a szőrben megtelepedő baktériumok és poratkák sokasága csak egy szempont, amit érdemes figyelembe venni.


Az AquaClean szövetek másik altípusa a PetFriendly (másnéven AquaClean Extreme) jelzővel ellátott kollekció. Ezekből a bútorszövetekből nemcsak az állatok vizelete távolítható el mindössze egy vizes ruha segítségével, hanem emellett kopásállóságuk is kiváló.

A PetFriendly bútorszövetek szoros szövésüknek köszönhetően ellenállóbbak a kiskedvencek karmaival szemben, mint a hagyományos kárpitok. Sima és fényes felületükről pedig jóval egyszerűbb eltávolítani az apró szőrszálakat is, amik így akár egyetlen törlés után megtapadnak a szösztelenítő henger felületén. 

Mondj búcsút a kanapét elcsúfító kutyapokrócnak, élvezzétek mindannyian egyszerre vadiúj kanapétok kényelmét és látványát egy PetFriendly minősítéssel rendelkező AquaClean szövettel.


A VIP Kanapé kínálatában a legtöbb bútor választható AquaClean szövettel, ezért vadiúj kanapéd élőben is pont ugyanúgy nézhet majd ki, ahogy álmaidban elképzelted.
Találd meg a kedvencedet még ma »

Vásárlás előtt gyere el bemutatótermünkbe, nézd meg és próbáld ki személyesen is az összes készletről elérhető AquaClean szövetet, hogy könnyebb legyen a döntés.
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?