Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Carrier 3-2-1 ülőgarnitúra

Az ágyazható ülőgarnitúra igazán jó választás a nappaliba

A nappalibútorok közül kitűnik az ágyazható ülőgarnitúra, hiszen ez az egyik legpraktikusabb bútordarab. Nemcsak kiváló kényelmet biztosít a pihenéshez, relaxáláshoz, hanem egy-egy éjszakán fekhelyként is használható.

Írásunkban bemutatjuk webáruházunk legnépszerűbb, ággyá is alakítható 3+2+1 garnitúráit és azok előnyeit.


A Reggio ágyazható ülőgarnitúra

Azok számára, akik nagy alapterületű nappalival rendelkeznek, kiváló választás lehet a három részből álló Reggio ülőgarnitúra, melynek egyik része ággyá alakítható. Az elemek külön-külön is megvásárolhatóak, így akár kettő ággyal is gazdagodhatunk, ha épp erre van igény.

A 3+2+1 kialakítású ülőgarnitúra kisebb kanapéja ágyneműtartóval is kérhető, a hármas rész pedig nyitható, ezáltal ágyazható. A következő méretben érhető el ez a bútor:

  • fotel: 140 x 106 cm, az ülőszélesség 60 cm
  • 2-es kanapé: 200 x 106 cm, az ülőszélesség 120 cm
  • 3-as kanapé: 225 x 106 cm, az ülőszélesség 160 cm

A fekvőfelület így 160 x 200 cm lesz. Az ülőfelület típusa hullámrugó és hideghab: a Reggio a keményebb ülőfelületű bútorok közé sorolható.

Ha kisebb a szobád, de tetszik neked ez a fajta dizájn, akkor jó hír, hogy a Reggio modell kisebb és nagyobb méretű sarokkanapé és U alakú kanapé kivitelben is kapható. Érdeklődj munkatársainknál a részletekről!

A modern, állítható fejtámlával és kartámlával rendelkező nappalibútor szövete és annak színe is megválasztható. Ez ügyben is kollégáink tudnak neked segíteni.


Carrier ágyazható ülőgarnitúra

Szintén nagyon praktikus a Carrier ágyazható ülőgarnitúra is, amely fiatalos külsejével azonnal meghódít mindenkit. Ez a többféleképpen kombinálható magyar bútor ideális választás olyan nappalikba, ahol a modernitás kap főszerepet.

Az ülőgarnitúra minden egyes eleme a szabványméreten túl igény szerinti méretben is kérhető, a szövete pedig szintén megválasztható. Állítható fej- és kartámlákkal rendelkezik ez a modell is.

Itt is a háromszemélyes rész alakítható át ággyá, amennyiben a vendégeidet szeretnéd elszállásolni. Két ember számára is lesz elég hely az alváshoz. A kétszemélyes rész alatt található az ágyneműtartó. Itt tehát tárolhatod a plusz takarót, párnát is. A fotel mellé puff is kérhető, ha szeretnéd még kényelmesebbé tenni ezt az ülőgarnitúrát.


Mire érdemes figyelni az ágyazható ülőgarnitúra esetén?

Az ülőgarnitúrák elsődleges célja a komfortos pihenés, kikapcsolódás biztosítása napközben. Éppen ezért ezeket a bútorokat úgy alkották meg, hogy kényelmesen lehessen rajtuk ejtőzni, tévét nézni vagy akár szunyókálni is egyet délután.

A 3+2+1 ülőgarnitúra alkalmas arra is, hogy beszélgetések, társasjátékozások helyszíne legyen: egy szép dohányzóasztallal még célszerűbben alakítható ki a nappali ezen része.

Az ülőgarnitúrák jellemzően rugós matraccal készülnek, alváshoz ez sokaknak nem kényelmes. A kihúzható, nyitható ágyak esetén a derékrészen van törés a matracok között, így ez sem igazán alkalmas arra, hogy nap mint nap ezen töltsd az éjszakát.

Amennyiben nincs külön hálószoba, és alvásra szeretnéd használni az ülőgarnitúrát, érdemesebb egy olyan ágyazható kanapét választani, amely hideghabos matraccal készül. Ilyeneket is találsz nálunk, akár kihúzható kanapét, akár sarokkanapét is. Javasoljuk, hogy személyesen próbáld ki az ágyat bemutatótermünkben.

Jelentkezz be a megadott telefonszámon, és egyeztess kollégáinkkal a bútorok méretéről, a szövet fajtájáról és színéről!

A rendelésre készülő bútorokra pár hetet kell várni, de ha a raktárkészleten található termékeink közül választasz, azt akár már aznap haza is viheted. A szállításban is segítünk: érdemes tőlünk rendelni a szobabútort!



Előző cikk A kárpitozott franciaágy előnyös tulajdonságai
Következő cikk Hol hasznosítható egy kanapé ágyneműtartóval?