Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Az ideális 2 személyes kanapéágy megtalálása

Az ideális 2 személyes kanapéágy megtalálása

Sokan keresnek kínálatunkban 2 személyes kanapéágyat, azaz olyan bútort, amelyen egy pár is kényelmesen megalhat, ha a helyzet úgy hozza. Nem is véletlen, hogy a legtöbben éppen ezért választanak ágyazható nappalibútort.

Ám a kiválasztás során inkább csak a kanapé méretére – a szélességére és a hosszára – szokás figyelni, arra nem, hogy vendégágyként használva mekkora lesz a fekvőfelület. Pedig ez is lényeges szempont lehet a választás során! Éppen ezért cikkünkben bemutatunk néhány közkedvelt kanapét, amely két személy számára is ideális alvóhelyet biztosít.

Mekkora egy ideális 2 személyes kanapéágy mérete?

Induljunk ki a franciaágyak méretéből, hogy erre válaszolni tudjunk! Bár vannak 140 x 200 cm-es fekvőfelületű ágyak is, ezek – valljuk be – hosszú távon két ember számára nem túl kényelmesek. Amennyiben tehetjük, ennél szélesebbet válasszunk!

A standard méret a 160 x 200 cm, és még nagyobb fokú komfortot adnak a 180 x 200 cm-es fekvőfelületű darabok. Természetesen ekkora fekvőhely elég ritka a kihúzható vagy nyitható modern kanapék esetében.

Pláne nehéz megfelelő modellt találni, ha nincs nagy nappalink, és nem is tudunk többszemélyes kanapét elhelyezni a helyiségben.

Mit tehetsz, hogy megtaláld a megfelelő 2 személyes kanapéágyat?

A legjobb, ha kikéred munkatársaink tanácsát az üggyel kapcsolatban, hiszen ők pontosan ismerik minden egyes modell tulajdonságait. Az igényeidnek megfelelő 2 személyes kanapéágyat így rövid időn belül megtalálhatod. Egyeztess időpontot telefonon, és látogass el személyesen az üzletünkbe!

Itt meg is nézheted, ki is próbálhatod a termékeket. A kanapét pedig a kiválasztott színben és kárpitozással gyártjuk le számodra: erre jellemzően 4-8 hetet kell várni.

Érdemes lehet a látogatás előtt áttekinteni webáruházunk kínálatát is, ahol feltüntettük a fontosabb paramétereket, sőt képeket is találsz az egyes darabokról. Ugyanígy javasoljuk, hogy olvasgasd blogunkat, ahol szintén remek tanácsokat találsz a választáshoz.

A Duett 2 személyes kanapéágy leírásában például nagyon sok hasznos információra bukkanhatsz: akár ez is ideális bútor lehet a számodra. Nem foglal nagy helyet a szobában – mérete 202 x 85 cm –, mégis kellően széles a fekvőfelülete: 160 x 202 cm.

Ágyneműtartója is van, ahol a fontosabb kellékek tárolhatók. A higiénikus fedőmatrac által valóban alkalmas ez a kanapé akár mindennapi alváshoz is.

Jó ötlet lehet továbbá az is, ha olyan nappalibútort rendelsz, amely méreteiben módosítható, így az igényeid szerint tudod kialakítani a fekvőfelület méretét is. Ha például gyerekszobába keresel 2 személyes kanapéágyat, és nem fontos a 160 x 200 cm-es felület, akkor a kisebb verziót elég megrendelni: ennek az ára is kedvezőbb.

Ám ha a nappaliban fog állni a kanapé, netán a nyaralóban ez lesz az ágy, akkor jobb, ha szélesebb kialakításra törekszel.

Kényelmes 2 személyes kanapéágyak

Végezetül felsorolunk néhány ülőbútort a kínálatunkból, amely ággyá alakítva kényelmes lehet – feltüntetve mellettük a fekvőfelületük méretét.

  • Memphis: 160 x 195 cm
  • Linea: 160 x 200 cm
  • Josh: 160 x 200 cm
  • Leila: 160 x 200 cm
  • Star: 160 x 200 cm – de kisebb méretben, 140 x 200 cm-es fekvőfelülettel is rendelhető
  • Florenz: 160 x 200 cm
  • Lincoln: 160 x 203 cm
  • Eddie: 166 x 202 cm
  • Toulon: 153 x 198 – ám ez a bútor méreteiben módosítható
  • Lars: 180 x 196 cm – ezt is érdemes megnézned!

Figyelmedbe ajánljuk még az Artemis 3-as kanapét, amely jelentős paraméterekkel rendelkezik, így nagyobb helyiségekbe javasoljuk az elhelyezését, ám az biztos, hogy jót lehet majd aludni a 170 x 190 cm-en.

Mint láthatod, az ideális 2 személyes kanapéágy megtalálása nem lehetetlen: keress bennünket elérhetőségeinken, és segítünk!


Előző cikk Ha nagy a család, kelleni fog egy óriás U alakú ülőgarnitúra!
Következő cikk Praktikus-e egy kihúzható kanapé?