Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Bézs sarokkanapé trendek 2022-ben

Bézs sarokkanapé trendek 2022-ben

Aleska bézs sarokkanapé

Az Aleska bézs sarokkanapé 245 x 195 cm-es méretben, de igény szerint módosítható paraméterekkel is rendelhető. Ágyneműtartós és ágyazható kialakítása miatt remek választás vendégszobába, ha nem szeretnél egy komplett franciaágyat kerülgetni a helyiségben, miután vendégeid távoztak. Nyitott állapotban 150 x 200 cm-es fekvőfelülete 2 felnőtt számára is kellemes alvásélményt biztosít.

A bézs sarokkanapé kárpitozása teljesen személyre szabható: többféle szövettel is rendelhető, amelyekből akár érdekes anyag- és színkombinációkat is létre tudsz hozni. 


A bézs vonalon maradva sarokkanapéd alapja lehet sötétebb barna, ülőfelülete pedig világos bézs. Az ülőfelület színe mindig hangsúlyosabb, ezért ezt a variációt sötétebb, míg ellentettjét világosabb helyiségekbe ajánljuk.

Az Aleska bézs sarokkanapé nagy előnye, hogy viszonylag sok kis díszpárna kapott rajta helyet. Rendezd ezeket igényeid szerint és teremts szuperkényelmes kuckót az esti meccsnézéshez vagy a gyermekeddel közös meseolvasáshoz.
Kattints IDE »

Helga bézs sarokkanapé

A 296 x 176 cm-es Helga bézs sarokkanapé alapvetően szögletes formáit barátságos, lekerekített élek ellensúlyozzák. Ez a tulajdonság, valamint a modern, állítható karfák és fejtámlák, a hullámrugó és hideghab ülőfelület puhasága és a 137 x 220 cm-es ággyá alakíthatóság mind megfelelnek a skandináv stílusú lakberendezés elveinek.


A bézs sarokkanapé világos színe szuperül harmonizál a lágy, bársonyos szövettel. Ezáltal a viszonylag nagy méretű bútor is légies benyomást tud kelteni vendégeidben és szűkösebb nappaliban is jelentősen enyhíti a bezártság érzését.

A Helga bézs sarokkanapéban hatalmas ágyneműtartó kapott helyet. A tágas, felnyitható rekeszben a tiszta ágyneműk mellett a nyári strandolások elengedhetetlen kellékei, a fürdőruhák, törölközők, köntösök, fejfújható matracok és úszógumik, de még az utazótáskák is kényelmesen elférnek.

A Helga bézs sarokkanapé remek választás modern és fiatalos stúdiólakásokba, ugyanakkor utánozhatatlan kényelmével az idősebb korosztály igényeit is tökéletesen kielégíti.
Nézd meg ITT »

Asia Kis bézs sarokkanapé

Az Asia kis bézs sarokkanapé 255 x 160 cm-es méretével a garzonlakások olykor szűkös nappalijába is kitűnő választás. 125 x 205 cm-es fekvőfelülete ideális az alkalmi vendégvárásokhoz és tökéletes a pároddal összebújós, romantikus, filmezős estékre is.

A bézs sarokkanapé kompakt mérete mellett állítható kar- és fejtámlái miatt is fiatalos bútor. Ezt a modern érzetet a kis mérethez elengedhetetlen letisztult formák és a kevés díszítés is erősíti. A bézs sarokkanapé ülőfelületén csak pár varrás kapott helyet, amelyek ránézésre is ugyanannyira puhának láttatják a hullámrugó + hideghab párnákat, mint amennyire a valóságban is azok.

Az Asia kis bézs sarokkanapét bársonyos szövettel és textilbőr kárpittal, de akár a kettő ötvözetével is megrendelheted.
Kattints IDE »


Ha nemcsak nappalidat, hanem a lakásod többi részét is a természetesség jegyében rendeznéd be, olvasd el további bézs-barna lakberendezési inspirációinkat ITT »

Bézs sarokkanapét keresel elérhető áron? Nézz körül a VIP Kanapé kínálatában.
Kattints IDE »

Úgy érzed, megtaláltad álmaid bézs sarokkanapéját? Gyere el raktáráruházunkba és élvezd új bútorod kényelmét akár már másnap.
Érdeklődj ITT »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé