Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Design székek megfizethető áron a VIP Kanapétól

Design székek megfizethető áron a VIP Kanapétól

Scott műbőr design szék

A Scott design szék egy fekete forgószék, amely igazán fiatalos geometrikus mintájával azonnal megragadja a helyiségbe belépők tekintetét. A futurisztikus varrásokat remekül ellensúlyozza a műbőr kárpit visszafogott csillogása, amely elegáns karaktert ad a széknek és nagy előnye, hogy könnyen is tisztítható.

Mivel a design szék borítása és lábazata is fekete, a kisebb helyiségekbe egy fehér étkezőasztalt ajánlunk mellé. Azonban ha a szoba viszonylag tágas és sok természetes fény jut be az ablakokon, a Scott design szék markáns karakterét egy robusztus, matt fekete asztallal még tovább erősítheted.


A Scott design szék tökéletes választás tárgyalóba is, mert tekintélyt parancsoló és extravagáns bútor, a puha ülés pedig a több órás megbeszélésekre is kényelmes ülőhelyet biztosít.
Nézd meg ITT »

Elbe design szék - a hagyományos és a modern stílus ötvözete

Az Elbe design szék puha szövete négyzetes díszítő varrásaival a hagyományos stílust, formavilágával pedig a modern trendeket idézi. A teljesen szögletes fém váz igazán egyedi harmóniát teremt a párnázott szövettel, a háttámlán jócskán túlnyúló lábazat pedig páratlanul különlegessé és stabillá teszi a bútort.

Az Elbe design széket sötétzöld vagy világosszürke színben is megrendelheted. Hogy igazán elegáns összhatást érj el a helyiségben, színtől függetlenül egy kecsesebb, vékony lábú, légies asztalt ajánlunk mellé.

Az Elbe design szék abban is egyedi, hogy a szövetkárpitot a varrásoknál fekete kéder díszíti. A kéder egy olyan kettéhajtott, gumiszerű anyag, amely még erősebbé teszi a varrásokat, de közben olyan plusz esztétikai elem is, amely felejthetetlenné teszi a design szék látványát.


A Te ízlésedhez a klasszikus világosszürke vagy a jelenleg szupertrendi sötétzöld kárpit illik?
Derítsd ki ITT »

Emilio poliplábú design szék

Az Emilio design szék egy különleges forgószék, amely 360 fokban körbe tud fordulni és az ergonomikus háttámlának köszönhetően remekül megtámasztja a hátadat. 

Az Emilio design szék két különböző színe és textúrája más-más hangulatot csempésznek a helyiségbe, hiszen

  • a koptatott barna kárpit vintage hatású, kissé bohém stílusú,
  • a matt, egyszínű szürkéskék pedig modern eleganciáról árulkodik.

Ez a modell tehát remek példa arra, hogy mennyit számít a szövet, ha egy vadiúj, karakteres design székkel változtatnál a helyiség hangulatán.

Az Emilio design szék szuper választás, ha a home office feladatokat a napsütéses étkezőben, a tágas étkezőasztalnál végeznéd el. A háttámla és az ülés is ergonomikus, kényelmes és forgatható, így nagy mozgásszabadságot kínál, ha fel kell állnod egy pohár vízért vagy a munkához szükséges dokumentumokért.


Válaszd az Emilio design széket, ha valami utánozhatatlanul egyedire vágysz otthonodban.
Kattints IDE »


Különleges kialakítású design széket keresel lakásodba vagy irodádba? Nézd meg a VIP Kanapé aktuális kínálatát.
Kattints IDE »

Bizonytalan vagy leendő design széked kiválasztásával kapcsolatban? Látogass el raktáráruházunkba és kérd profi kollégáink segítségét.
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk Mini sarokkanapé, ami sok problémát megold