Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Egyszerű hálószoba ötletek friss házasoknak

Egyszerű hálószoba ötletek friss házasoknak

Az új lakásba való költözés számtalan kérdést vet fel, főleg a helyiségek berendezésére vonatkozóan. Mi most egyszerű hálószoba ötletekkel szeretnénk segíteni a friss házasokat a közös otthon hangulatának, stílusának megteremtésében. Ha érintett vagy, mindenképp tarts velünk, de valójában mindenki más számára is érdekesek lesznek az itt leírtak!


Melyik helyiséggel kezdjük a lakás stílusának kialakítását?

A nagy kérdés mindig: mi legyen az uralkodó stílus az otthonunkban? Sokaknak konkrét elképzeléseik vannak – legyen rusztikus minden helyiség vagy épp a most divatos minimalista irány legyen a mérvadó. Mások nem feltétlen csak egy adott irányzatot követnének.

Nem is érdemes elhamarkodottan dönteni, és mivel – remélhetőleg – az együttélés hosszú távra szól, nem is kell végleges elhatározást hozni. Inkább a praktikumra figyeljetek és az elemek összhangjára.

Általában a fürdőszoba, a konyha és a hálószoba berendezését kell mielőbb tisztázni, hiszen ezeket a helyiségeket fogjátok legelőször birtokba venni. A nappali kialakítása ilyen értelemben ráér később is.


Jöhetnek az egyszerű hálószoba ötletek?

Friss házasként valószínűleg nem vet fel benneteket a pénz, így jó, ha minél célratörőbben vásároljátok meg a bútorokat is. Oldalunkon kedvező áron kaphatók franciaágyak, kanapék és egyéb hasznos kiegészítők, így jól teszitek, ha végigböngészitek a kínálatunkat.

Mivel a legfontosabb a kényelmes fekhely kialakítása, mindenképp a hitvesi ágy beszerzése legyen a legelső! Itt a legfontosabb ismérvek:

  • Legyen mindkettőtök számára kényelmes.
  • Elég széles.
  • Illeszkedjen a szoba stílusához.
  • Egyéni igényeknek is megfeleljen.

Mivel bútoráruházunkban rácsos és betétes kivitelben is elérhető több modell, biztosan megtaláljátok a nektek valót. Ha a modern hálószoba mellett döntötök, akkor érdemes például a Lucy franciaágyat megtekintenetek, mivel ez LED-világítással, hangszórókkal és USB-csatlakozóval is fel van szerelve, és a fejtámlája állítható.

Ha azonban a romantikus stílust választottátok, akkor az Új Hamburg modell lehet az ideális számotokra, mely többféle méretben is kérhető.

Fogadj meg egy jó tanácsot: a hálószobába mindenképpen franciaágyat tegyél, a kanapé a nappaliba való. Hosszú távon sokkal pihentetőbb alvást biztosít egy dupla ágy jó matraccal.

A szoba többi berendezése mindig az ágyhoz igazodjon: az éjjeli szekrény, a komód vagy a gardróbszekrény megválasztását is befolyásolja az ágy mérete, a huzat színe, és az is, hogy rendelkezik-e ágyneműtartóval.


A fő cél: a praktikus és pihentető hálószoba

Mindig azt nézd, mennyire érzed jól magad a helyiségben, amikor belépsz oda. Mivel a hálószoba az alvás, a feltöltődés színtere, nagyon fontos, hogy itt minden kényelmes és hangulatos legyen.

Az egyszerű hálószoba ötletek közé tartozik az is, hogy ebben a helyiségben legyen mindig rend és tisztaság. Ha az ágynak nincs ágyneműtartója, akkor egy komódot szerezz be, de egy szép, puha ágytakaró is jó döntés lehet.

Arra figyelj, hogy a falak és a lakástextilek színe is befolyásolja az érzéseket a szobába lépve, jó tehát ha kerülöd a harsányságot, inkább a pasztellesebb árnyalatokban gondolkozz!

Ami még fontos: a világítás. Kiegészítő fényekkel is számolj a csillár mellett: legyen az éjjeliszekrényen kislámpa, esetleg az ablakban egy, a hangulatvilágításhoz is jó fényfüzér. Ha itt rendezed be az olvasósarkot is fotellel, akkor egy állólámpa lehet hasznos.

Pár apró trükkel rendkívül praktikus és hangulatos hálószoba alakítható ki. Sokféle ülő- és fekvőbútor kapható kínálatunkban, így könnyen be tudod szerezni a lakberendezéshez mindazt, amire szükségetek lesz.


Előző cikk Ágyazható kanapé ágyneműtartóval: hogyan kell megrendelni ezt a bútort?
Következő cikk Így befolyásolják az étkezőszékek a helyiség hangulatát