Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Fehér, barna és fekete bőrkanapék raktárról

Fehér, barna és fekete bőrkanapék raktárról

Puzzle fehér bőrkanapé

A Puzzle fehér bőrkanapé a minimalista nappalik hiányzó kirakós darabja, ami végül felteszi az i-re a pontot. Ez a sarokkanapé minden felesleges giccset nélkülöz és a legkülönfélébb stílusok kedvelőit is leveszi a lábukról.

Tágas, 255 x 240 cm-es hullámrugó ülőfelülete az egész családnak kényelmes helyet biztosít, az állítható kar- és fejtámlák pedig eleget tesznek a személyes igényeknek.


A Puzzle fehér bőrkanapé örökké trendi, egyszerű, de nagyszerű sarokkanapé.
Nézd meg ITT »

Dani barna bőrkanapé

A Dani barna bőrkanapé hagyományos, robusztus kialakításának köszönhetően az idősebb és fiatalabb generációk tetszését is egyaránt hamar elnyeri. Óriási, puha párnáin jólesik a pihenés, hamar megteremti az otthonosság érzetét. 

Ez a barna bőrkanapé 235 x 165 cm-es mérete miatt ideális családi fotók helyszínének is, sőt az sem baj, ha elhúzódik a meghitt, közös ünneplés. A Dani barna bőrkanapé nemcsak fixes, hanem nyitható változatban is kapható, ami egyszerűen vendégággyá alakítható.

A Dani barna bőrkanapé hosszú éveken át boldog és pihentető perceket biztosít majd a családodnak. Sőt, a VIP Kanapénál akár törtfehér színben is megnézheted.
Kattints IDE »

Driver fekete bőrkanapé

A Driver fekete bőrkanapé légiességét a modern formái, variálható fejtámlái és a visszafogott lábai adják. Hullámrugó és hideghab ülőfelülete tovább növeli ezt az érzetet, hiszen ez a fekete bőrkanapé már-már olyan kényelmes, mintha egy felhőn üldögélnél.

Az impozáns 270 x 170 cm-es méret tágas helyet biztosít a vendégeknek, neked már csak jó italokról, ételekről és szórakoztató témákról kell gondoskodnod.

 

A Driver fekete bőrkanapét kérheted praktikus ágyneműtartóval, kinyitható változatban is. A 125 x 190 cm-es fekvőfelület gondoskodik a vendégségben töltött éjszakák nyugalmáról.

A Driver valódi bőr sarokkanapé elérhető világosbarna színben is.
Vess rá egy pillantást ITT »


Fekete, barna vagy fehér bőrkanapét keresel? Nézz körül a VIP Kanapé folyamatosan bővülő bőrkanapé-kínálatában. Találd meg a helyiségbe leginkább illő darabot.
Kezdd ITT »

Megtetszett egy bőrkanapé? Foglalj időpontot már ma, profi kollégáink pedig segítenek az új bútorod kiválasztásában. Az új, fehér, fekete vagy barna valódi bőrből készült kanapéd akár már aznap a lakásodban lehet.
Érdeklődj ITT »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?