Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Fehér előszobabútorok kis helyre

Fehér előszobabútorok kis helyre

Monti fehér előszobabútor

A Monti fehér előszobabútor egy jól rendszerezhető, 180 x 80 x 34 cm-es előszobaszekrény. Kétajtós kivitele elősegíti azt, hogy mindent hamar megtalálj benne. A magasabb ajtó 2 polcos rekeszt, míg az alacsonyabb 1 tárolóhelyet rejt. 

A különálló polcok magassága és mélysége lehetővé teszi, hogy a Monti fehér előszobabútort cipősszekrény helyett akár komódként is használd. A tágas tárolóhelyeket kis kosarakkal, dobozokkal és fiókrendszerező elemekkel még átláthatóbbá teheted.

A Monti fehér előszobabútor biztonságos választás szinte mindenféle lakberendezési stílushoz. Minimalista megjelenése és divatos ezüst részletei időtlenül trendi összképet eredményeznek. 


A fehér előszobabútor remek dekorálási felületet biztosít: a felső lebegő polcon és a magasabb polcon is jól mutat egy-egy szobanövény vagy családi fotó, amitől a lakásba belépve azonnal mosolyogni támad majd kedved.
Nézd meg ITT »

Luna fehér előszobabútor

A Luna fehér előszobabútor egyszerre elégíti ki a tekintélyes cipőgyűjteménnyel rendelkezők és a mindig valahova sietők igényeit. A 180 x 80 x 26 cm-es bútorban tágas cipősszekrény kapott helyet, amelyben az összes szezonnak megfelelő lábbelidet rendszerezheted és még a vendégpapucsoknak is jut benne hely. 

A fehér előszobabútor kisebb rekeszeiben pedig minden olyan tárgy elfér, amit indulás előtt a nagy rohanásban muszáj magaddal vinned. A legfontosabb dolgok mind elférnek benne, így például azonnal felkaphatod a biciklizáradat, a zsebkendőidet, a napszemüvegedet, a tárcádat vagy a kutyád pórázát.


A Luna fehér előszobabútor a tükör melletti, fogasos részen egy külön lebegő polccal is rendelkezik. Ezáltal mindig kéznél lehetnek a ritkábban használt, de annál fontosabb kiegészítők, például az esőkabátok és az esernyők is. 

Búcsúzz el az indulás előtti felesleges stressztől, válaszd a Luna fehér előszobabútort és vágj neki szervezetten a napodnak!
Kattints IDE »

Green fehér előszobabútor

A Green fehér előszobabútor a kis helyiségek helytakarékos hőse. 195 x 90 x 34 cm-es méretével magasabb az átlagos előszobaszekrényeknél, de szélességével remekül passzol az apró garzonlakásokba is.

A fehér előszobabútor legnagyobb előnye az egész alakos tükör, amellyel nemcsak frizurádat és sminkedet ellenőrizheted indulás előtt, de még a teljes szettedet is. A Green előszobaszekrény tükrös ajtaját kinyitva 6 különálló polc fogad majd. Ezenfelül 2 db lenyitható cipőtartó és 1 lebegő polc biztosítja kis előszobád tárolási tereinek maximális kihasználását.


A Green fehér előszobabútor tágas és magas polcos szekrényében minden olyan ruhaneműt és használati tárgyat elrejthetsz, amelyeknek komódjaidban és gardróbodban már nem jutott hely. Ide kerülhetnek például a különféle takarítószerek, ágyneműk, törölközők, utazókellékek és szerszámok is.

A Green fehér előszobabútor kitűnő választás, ha a kulcsok és a dzsekik mellett sok más egyéb tárgyat is az előszobában helyeznél el.
Nézd meg ITT »


Egyszerű, de nagyszerű fehér előszobabútort keresel otthonodba?
Nézz körül a VIP Kanapé kínálatában »

Megtetszett valamelyik fehér előszobabútor? Látogass el 4000 m²-es bemutatótermünkbe és nézd meg élőben is.
Érdeklődj ITT »

Előző cikk Miért hasznos, ha ágyneműtartó is tartozik az ágyhoz?