Ugrás a tartalomra
10%-30% KEDVEZMÉNY A RAKTÁRON LÉVŐ BÚTOROKRA

Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
10%-30% KEDVEZMÉNY A RAKTÁRON LÉVŐ BÚTOROKRA

Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Fehér-szürke étkezőasztalok nem csak minimalistáknak

Fehér-szürke étkezőasztalok nem csak minimalistáknak

Ulm fehér-szürke étkezőasztal

Az Ulm fehér-szürke étkezőasztalt egy magasfényű asztallap, két lekerekített, absztrakt oszlop és egy fémes talapzat alkotja. A lábazat formavilága miatt szinte úgy tűnik, mintha két kar alulról tartaná az asztal felületét. 

A lekerekített sarkú fehér-szürke étkezőasztal 160 cm-ről 200 cm-re bővíthető, így akár 8 személynek képes kényelmes helyet biztosítani. Mivel ennyire tágas, különleges és karakteres bútor, ezért az Ulm étkezőasztal tökéletes választás tárgyalóba is: ügyfeleidben és partnereidben garantáltan felejthetetlen benyomást kelt majd.


Az Ulm fehér-szürke étkezőasztal különlegességét poliplábú vagy szánkótalpas székekkel hangsúlyozhatod. Teremts egyedülálló színharmóniát ezüst lábú, szürke kárpitozású étkezőszékekkel. Ehhez szuper opció a műbőr szürke-fehér Genf szék

Az Ulm étkezőasztalt fehér-szürke és teljesen szürke árnyalatban is megrendelheted.
Nézd meg ITT »

Champ fehér-szürke étkezőasztal

Egyedi betonminta fehér színnel ötvözve: ez a 140 cm-ről 180 cm-re kihúzható Champ fehér-szürke étkezőasztal. A szürke és a fehér kombinációja összecsukott állapotban csak a lábon észrevehető, ahol fele-fele arányban szerepel a két árnyalat. De amint kihúzod az asztallapot, egy igazán feltűnő, fehér sáv jelenik meg a felület közepén.


A fehér-szürke étkezőasztal szögletes formákkal és viszonylag vékony asztallappal rendelkezik. Ezért bátran válassz a Champ mellé robusztusabb, már ránézésre is pihe-puha étkezőszéket. A legjobb, ha pár árnyalattal sötétebbet választasz, mint a betonmintás felület, például grafitszürkét. A Nino étkezőszék minden kritériumnak megfelelő, esztétikus darab.

A Champ fehér-szürke étkezőasztal világos helyiségben, természetes árnyalatú parkettával mutat a legjobban. 
Kattints IDE »

Antonia 2 fehér-szürke étkezőasztal

Az Antonia 2 fehér-szürke étkezőasztal egy helytakarékos, 120 cm-es étkezőasztal, ezért szuper választás garzonlakásba is. Vendégfogadáskor az asztallap 160 cm-re bővíthető, így ezentúl bátran áthívhatod a rég nem látott barátokat egy társasjáték partira.

A fehér-szürke étkezőasztal egy vastag, magasfényű asztallapból, egy egyoszlopos, sávos fém berakásokkal díszített lábazatból és egy téglalap alakú ezüst talpból áll. Ezeken a fémes felületeken páratlan látvány, amikor megcsillan a kintről beszűrődő napfény vagy a mennyezeti lámpa meleg fénye egy hajnalba nyúló baráti összejövetelen.

Az Antonia 2 fehér-szürke étkezőasztal szögletessége mellé válassz olyan színben passzoló szövetszéket, amely lekerekített formáival hívogatóvá teszi az étkezőasztal környékét. Ehhez remek opció a szürke több árnyalatában is kapható Fjord étkezőszék

Ez a fehér-szürke étkezőasztal garantáltan otthonod főszereplője lesz.
Nézd meg ITT »


Egy trendi fehér-szürke étkezőasztallal dobnád fel lakásodat? Nézz körül a VIP Kanapé folyamatosan bővülő kínálatában. 
Kezdd ITT »

Megtaláltad álmaid fehér-szürke étkezőasztalát? Nézd meg élőben is és válassz hozzá illő székeket, készletről. 
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk Melengető hatású lakberendezési ötletek télire