Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Fontos, hogy legyen otthonunkban egy kétszemélyes kanapéágy

Fontos, hogy legyen otthonunkban egy kétszemélyes kanapéágy

Sok olyan bútor van, amely nem hiányozhat egy jól felszerelt, szépen berendezett lakásból, ezek közül az egyik a kétszemélyes kanapéágy. Akkor is nagy hasznát vesszük azonban, ha még nem került minden a helyére – átmeneti megoldásként egy ilyen modell remek fekhelyet biztosít.

Vegyük sorra, miért éri meg olyan kanapét választani, amely pótággyá is alakítható, és amelyen két ember is kényelmesen elfér!


Fiatalság, bolondság?

A kétszemélyes kanapéágy elsősorban azoknak a fiataloknak lehet hasznos, akik új otthonukat rendezik be. Összeköltözéskor mindkét fél visz ezt-azt a lakásba, a szülőktől ajándékba kapott vagy örökölt kiegészítőket éppúgy, mint az első fizetésből beszerzett praktikus háztartási eszközöket.

Mi az, amit mindenképp szükséges azonban újonnan megvenni? Nem más, mint a kétszemélyes kanapéágy! Ez az a bútor, amelynek a legnagyobb hasznát lehet venni – akár kicsi, akár nagy lakásról van szó, akár saját otthonról, akár albérletről.

Gyakran előfordul, hogy a fiatal pár még nem rendelkezik annyi tőkével, hogy saját lakásba költözzön, így átmenetileg albérletben élnek. Ez lehet bútorozott vagy bútorozatlan. Mindenképp érdemes legalább egy saját ágyat vásárolni az első közös fészekbe, és inkább megkérni a főbérlőt, hogy a régi ágyát vigye máshová.

Ha már az első közös éjszakát egy idegen, mások által már használt ágyban töltjük, az energetikai szempontból nem túl szerencsés. Persze van, aki nem hisz az ilyesmiben, de jobb a bajt megelőzni, és tiszta lappal indulni.

Így tehát mindenképpen fontos, hogy legyen egy új ágya az összeköltözött fiataloknak, amely mindkettejük számára kényelmes, kellően széles, strapabíró. Ez lehet franciaágy is, de még jobb, ha egy többfunkciós kétszemélyes kanapéágy mellett döntenek, amelyet később a saját nappalijukba tehetnek. Kínálatunkban többféle ágyazható kanapé közül lehet választani!


Kétszemélyes kanapéágy a gyerekszobába

Mivel a nappaliban rendszerint sarokgarnitúra vagy egy 3+2+1 modell kap helyet, a kétszemélyes kanapéágy feleslegesnek tűnhet. Ám a többi helyiségre is kell gondolni! Remekül kihasználható például egy ilyen bútor a gyerekszobában.

Amikor kicsi a gyermek, akkor tehetünk egy kanapét az ágya mellé, és ezen ülve az anyuka kényelmesen tud szoptatni, sőt le is dőlhet szunyókálni, míg a kisbaba is alszik. A bútort azonban évek múlva is használhatjuk: kamasz gyermekünk számára ideális alvóhely lesz.

Bár vannak olyan kanapék, amelyek nem olyan kényelmesek, mint egy hagyományos kárpitozott ágy, a kínálatunkban kapható Leila kétszemélyes kanapéágy igazán komfortos, és nem csupán egy-egy éjszakára kínál megoldást.

Ez a modell a kihúzható változatok közé tartozik, és állítható fejtámlával is rendelkezik. Kérhető többféle méretben: a fekvőfelülete lehet 140 cm x 200 cm, illetve 160 cm x 200 cm. A szövet színe, anyaga is megválasztható.


Az oldalra kihajtható kétszemélyes kanapéágyak

Az ágyazható kanapék másik verziója az, ahol a támlát oldalra lehajtva kapjuk meg a fekvőfelületet. Ilyen állapotban a hosszuk megmarad, a szélességük viszont nem növekszik meg sokkal. Alváskor a fejünk oda kerül, ahol a karfa található.

Ez a modell sokkal helytakarékosabb, így akár egy étkezőbe is betehetjük, és ha vendégek jönnek, alhatnak ott is. De ugyanígy hasznát vehetjük a nyaralókban is ennek a kétszemélyes kanapéágynak.

Ha ilyen típusú nappali bútort keresel, akkor kínálatunkból a Griffin vagy a Cadiz termékeket ajánljuk. Mindkettő kedvező áron kapható, ágyneműtartóval is rendelkeznek. Javasoljuk, nézz szét webáruházunkban, hogy megtaláld a neked tetsző darabot!


Előző cikk A különböző sarok ülőgarnitúra huzatok ápolása
Következő cikk Ágyazható sarokkanapé akciós áron