Ugrás a tartalomra
Hódítanak a faasztalok az új otthonokban

Hódítanak a faasztalok az új otthonokban

Pauline faasztal

A Pauline faasztal egy helytakarékos négyszemélyes asztal, amely 120 cm-es méretével akár a konyhában is elfér. Az asztallap kihúzva 160 cm-re bővíthető, így bármikor fogadhatsz vacsoravendégeket is az otthonodban.

A faasztal középső lábazata kissé megtöri a bútor hagyományos jellegét, így modern otthonokba is kitűnő választás. A talapzat legalján megjelenik a fekete szín, ezért a harmónia megteremtéséhez a Pauline faasztal mellé fekete székeket, színben passzoló asztali futót, vázát vagy étkészletet ajánlunk.


A Pauline faasztal visszafogott és markánsabb erezettel is elérhető a VIP Kanapénál.
Nézd meg ITT »

Filou faasztal

A Filou faasztal egy klasszikus négylábas kialakítású bútor erezett tölgy mintával, amelyet a lágy, naturális színe tesz igazán különlegessé. A faasztal minden eleme otthonosságot sugároz, a 160 cm-es méret pedig néhány mozdulattal hatalmas, 220 cm-es családi bútorrá bővíthető.

A Filou hosszú évekig a nagycsaládos otthonok éke lesz. A faasztalt a stabil lábazata és az egyszerű tisztíthatósága rövid idő alatt igazi családtaggá teszi. A gyerekek a faasztal köré telepedhetnek házi feladat írása vagy társasozás közben. Szülőként pedig végre rendszeresen szervezhetsz hangulatos baráti vacsorákat.


A Filou faasztal bármilyen stílusú enteriőrben jól mutat: minimalista terekben főszereplő, bohém, színes lakásokban pedig letisztult kiegészítő.
Kattints IDE »

Marlon faasztal

A Marlon faasztal egy olyan dinamikus, fiatalos étkezőasztal, amelynek minden egyes eleme különleges. A fekete X-lábazat kellően futurisztikus, a hullámos mintát követő asztallap pedig szinte műalkotássá teszi ezt a bútort.

A faasztal gazdagon erezett, sötétebb lakkal kezelt asztallapja csodásan fénylik és 200 cm-es hosszúságával elegendő férőhelyet biztosít akár 8 főnek is. A Marlon faasztal emiatt tökéletes választás tárgyalóba is. Karakteres és tekintélyt sugárzó bútor, amelyet ügyfeleid és partnereid garantáltan nem felejtenek el egyhamar.


Válassz a Marlon faasztal mellé merész szánkótalpas székeket a páratlan összhatás érdekében.
Kattints IDE »

Himolla 1 faasztal

A Himolla 1 étkezőasztal egyből leveszi a lábukról a tömörfa asztalok szerelmeseit. A lekerekített formák az asztallapon és az egymástól viszonylag távol elhelyezkedő lábak igazán egyedivé teszik ezt a modellt.

A faasztal sötét, vöröses alapanyagból készült és a lakkozás ezt tovább erősíti. Ezért mindenképpen világos, bézs vagy akár fehér székeket ajánlunk a karakteres Himolla 1 mellé.

Válaszd a Himolla 1 faasztalt, ha nagy, világos tér áll rendelkezésedre sok természetes fénnyel. Ez a modell remekül mutat tárgyalókban és étkezőkben is.
Nézd meg ITT »

Himolla 3 faasztal

A Himolla 3 faasztal az egyik legjobb választás a nagy családi ünneplésekhez és összejövetelekhez. Óriási, tömörfából készült asztallapja könnyen tisztítható, szögletes formavilága pedig mindenkinek elegendő helyet biztosít.

A faasztal egymáshoz közel elhelyezkedő lábai egy impozáns, fémes talapzaton állnak. Ha a helyiség több pontján is megjelenik a szürke szín, akkor a Himolla 3-al garantáltan nem lőhetsz mellé.

Ellensúlyozd a faasztal szögletességét puha, lekerekített szövetszékekkel a meghitt hangulat megteremtéséhez.
Kattints IDE »


Faasztalt keresel új otthonodba vagy lecserélnéd jelenlegi étkezőasztalod? Nézz körül a VIP Kanapé kínálatában.
Kezdd ITT »

Foglalj időpontot és látogass el hatalmas raktáráruházunkba. Készleten lévő faasztalaink közül akár már aznap hazaviheted a Neked tetszőt.
Kattints IDE »

Előző cikk Lakberendezés nappalid harmóniájának megteremtéséhez