Ugrás a tartalomra
10%-30% KEDVEZMÉNY A RAKTÁRON LÉVŐ BÚTOROKRA

Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
10%-30% KEDVEZMÉNY A RAKTÁRON LÉVŐ BÚTOROKRA

Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Hová tegyük a sarokgarnitúrát a nappaliban?

Hová tegyük a sarokgarnitúrát a nappaliban?

Hagyományos sarokgarnitúra-elrendezés: tedd a sarokba

A sarokgarnitúrák a térkihasználás bajnokai, hiszen tökéletesen illenek az alapból nehezen berendezhető sarkokba. Ennek az elrendezésnek nagy előnye, hogy nagyobbnak látszik tőle a szoba, mert a sarkos kialakítás optikailag megnyitja a teret.

Amerikai konyhás nappali esetén különösen fontos a helytakarékosság, hogy a konyha, a nappali élettér és egy esetleges étkező is elférjen a szobában. Így különösen jó módszer, ha sarokgarnitúrádat a sarokban helyezed el. Vendégeiddel könnyedén folytathatod a beszélgetést az ételkészítés utolsó simításai közben is, hiszen a sarokgarnitúrán ülve is jól látnak és hallanak majd téged.

Sarokgarnitúra a nappali közepén

Napjaink sarokgarnitúrái (és kanapéi általánosságban) már nem a régi idők “spórolós” kárpitozását követik, hanem hátul is igényes borítás fedi őket. Ezért légy merész és helyezd a sarokgarnitúrát a tér közepére, ha a bútort a nappali és a társasági élet középpontjának szánod.

Amerikai konyhás nappaliban a sarokgarnitúra térelválasztóként is funkcionálhat: ha a szoba adottságai lehetővé teszik, egyszerűen helyezd el a sarokgarnitúrát háttal a konyhapultnak, így amikor a kanapén relaxálsz, egy külön helyiségben érezheted magad.

Sarokgarnitúra ablak közelébe a napfény szerelmeseinek

Találd meg azt a pontot a nappalidban, ahová a legtöbb természetes fény jut be az ablakon keresztül és helyezd el a sarokgarnitúrát az ablaknak háttal. Ezzel a megoldással olyan szuper fényviszonyokat teremthetsz olvasáshoz és home officehoz, amilyet még a legjobb lámpák sem tudnak utánozni.


A reggeli kávézás, hírolvasás vagy a délutáni ejtőzés pedig remek alkalom arra, hogy a langyos napsugarakat élvezve egy kis nélkülözhetetlen D-vitamint gyűjts szervezetednek.

Sarokgarnitúra a könyvespolc előtt

Természetesen bármilyen kanapé nagyszerűen mutat egy könyvespolc elé tolva, de egy fotellel vagy puffal kiegészülő sarokgarnitúra még tovább emeli az olvasás élményét.


A sarokgarnitúra a könyvespolc elé helyezve praktikus megoldás, mert

  • a két bútor erősíti egymás szépségét, 
  • növeli a hangulatos olvasósarok-érzetedet,
  • a könyveid karnyújtásnyira helyezkednek el tőled, így bármikor belekezdhetsz egy új olvasmányba vagy félre is teheted azt, anélkül, hogy fel kellene állnod kényelmes kanapédról,
  • a puffot lábtartóként is használhatod, így komfortos testhelyzetben jobban oda tudsz figyelni a könyvre,
  • foteles sarokgarnitúra esetén hangulatodtól függhet, hogy épp a kanapén fekve vagy a fotelben ülve merülnél el aktuális olvasmányodban,
  • ha esetleg elálmosodnál, a sarokgarnitúra kanapé-eleme egy pihe-puha pokróccal és nagy párnákkal kiegészítve ehhez is tökéletes helyszínt nyújt.


A VIP Kanapé folyamatosan bővülő sarokgarnitúra-kínálatában te is megtalálhatod a nappalid adottságainak és az ízlésednek leginkább megfelelő bútor összeállítást. Egy szép sarokgarnitúra a te otthonodba is elhozza a jól megérdemelt luxust. Nézz körül a kínálatban most.
Kezdd ITT »

Foglalj időpontot még ma és látogass el a VIP Kanapé óriási, 4000 m²-es raktáráruházába. Lehetséges, hogy leendő sarokgarnitúrád már itt vár rád. Ne maradj le róla, vidd haza és élvezd egy új sarokgarnitúra kényelmét akár már aznap otthonodban. 
Érdeklődj ITT »

Előző cikk Melengető hatású lakberendezési ötletek télire