Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Igényes ágyneműtartós kanapék tiniknek

Igényes ágyneműtartós kanapék tiniknek

Duett ágyneműtartós kanapé

A Duett ágyneműtartós kanapé 202 x 85 cm-es méretével összecsukott állapotban szellős elrendezést biztosít egy kisméretű tiniszobában is. Azonban kinyitva impozáns, 160 x 202 cm-es fekvőfelületével egy standard kétszemélyes franciaágy méretével ér fel. 


A Duett ágyneműtartós kanapé kiskamasz korától egészen a kirepülés pillanatáig elkísérheti tinidet, mert

  • nyitott állapotban csupán két részre oszlik, így egybefüggő fekvőfelületet kínál,
  • hullámrugó és hideghab ülőfelületét kényelmes memória fedőmatrac egészíti ki,
  • egy igazi mini nappali érzetét nyújtja, amikor gyermeked áthívja a barátait,
  • felnőtteknek is alkalmas méretével egy rohamosan növő kamaszfiúnak is kényelmes helyet biztosít.

A Duett ágyneműtartós kanapé több színben és anyagban is rendelhető, ám egy tini szobájába az örökké trendi semleges színeket ajánljuk. A barnák, a bézsek, a szürkék és a feketék mellett jól mutatnak majd a zenés poszterek, a színes akciófigurák és akár az összegyűjtött energiaitalos dobozok is.

Nézd meg ITT »

Cooper L-alakú ágyneműtartós kanapé

A Cooper ágyneműtartós kanapé 288 x 211 cm-es méretével szupertágas ülőhelyet biztosít, ha a barátok és a barátnők átjönnek tanulni, videojátékozni vagy beszélgetni. Ugyanakkor az L-alaknak köszönhetően a kisebb gyerekszobákba is tökéletes választás.


A Cooper ágyneműtartós kanapé csupán pár mozdulattal, a háttámla egyik részét lehajtva alakítható ággyá, amellyel 152 x 211 cm-es fekvőfelület hozható létre. Felnyitható rekeszében gyermeked akkor is pillanatok alatt elrejtheti az éjszaka használt ágyneműket, ha éppen késésben van a suliból, ezért többé akár rá sem kell majd szólnod, hogy eljött az ágyazás ideje.

A Cooper ágyneműtartós kanapé óriási előnye, hogy jobbos vagy balos kivitelben is rendelhető, így nem kell teljesen átrendeznetek a szobát az új bútor miatt. 

Kattints IDE »

Aleska U-alakú ágyneműtartós kanapé

Az U-alakú kanapék általában a tágas helyiséggel rendelkezők és az aktív társasági életet élők kedvenc bútorai. Az Aleska ágyneműtartós kanapé kényelméről azonban tini gyermeked szobájában sem kell lemondanotok, hiszen 344 x 195 x 190 cm-es mérete igény szerint módosítható.


Az Aleska ágyneműtartós kanapé 220 x 150 cm-es fekvőfelületével kiváló választás a mindennapi alváshoz. Különleges U-alakú kialakítása pedig nemcsak a vendégfogadásban nyújt majd segítséget a gyermekednek, hanem a kamaszok szobáira oly jellemző káosz eltüntetésében is.

Az Aleska ágyneműtartós kanapé tágas rekeszeibe gyermeked elpakolhatja

  • a szezonon kívüli ruhákat a gardróbból és a komódokból,
  • az elmúlt tanévek érettségihez még szükséges tankönyveit,
  • a ritkán használt elektronikai eszközök kábeleit, konzoljait és szerszámait,
  • a barátoktól vagy családtagoktól kapott apróságokat egy külön emlékes dobozba,
  • és a garanciális termékek dobozait is.

Ha az Aleska ágyneműtartós kanapé mellett döntötök, gyermeked több szín és anyag közül választhatja ki a személyiségéhez leginkább passzolót. A trendi okkersárga-barna színkombináción kívül olyan semleges árnyalatok közül is választhattok, amelyek mellett a dekorációk és a fal színe az évek során akármikor változtatható lesz majd.

Nézd meg ITT »


Ágyneműtartós kanapét keresel tinédzserkorú gyermekednek? Nézz körül a VIP Kanapé folyamatosan bővülő kínálatában.
Kezdd ITT »

Gyertek el gyermekeddel együtt a VIP Kanapé bútorboltba és teszteljétek a készleten lévő ágyneműtartós kanapék kényelmét.
Kattints IDE »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?