Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Így dobd fel a nappalit, ha szürke az ülőgarnitúrád

Így dobd fel a nappalit, ha szürke az ülőgarnitúrád

Hangsúlyozd egyéniségedet a kedvenc, szürke ülőgarnitúrához is passzoló színeiddel

Ha kanapévásárláskor egy szürke ülőgarnitúrára esik a választásod, a lehetőségek szinte végtelen tárháza nyílik majd meg előtted a lakberendezésben. A szürke ugyanis egy olyan árnyalat, amely más-más színekkel kombinálva akár az egész szoba stílusát meg tudja változtatni.

A szürkét pirosas árnyalatokkal kombinálva merész, sárgákkal vegyítve vidám, kékekkel elegyítve pedig megnyugtató atmoszférát teremthetsz… és ez csak pár említésre méltó alternatíva a számtalan lehetőség közül.

A szürke ülőgarnitúrák és sarokülőgarnitúrák mellett remekül mutat

  • pár színes váza, 
  • egy különleges mintázatú szőnyeg,
  • egy kézzel készített terítő a dohányzóasztalon, 
  • néhány pasztell árnyalatú gyertya,
  • a többi dekoráció színeihez passzoló képkeret,
  • pár élénk színű lakástextil (pl. szezonális párnahuzatok és pokrócok).

Ha valami igazán egyedi dekorációra vágysz, szerezz be egy kis könyvespolcot és helyezd el szürke sarokülőgarnitúrád mellett. Erre a polcra válogass össze szürke és a helyiség másik fő színével megegyező gerincű könyveket és magazinokat, majd zsebeld be vendégeid dicsérő szavait minden alkalommal, amikor megpillantják a színes mini könyvtáradat.

A titokzatos lila és a szürke ülőgarnitúra

Az elmúlt években a lila újra egyre népszerűbb színné vált a lakberendezési trendekben. Mivel a lila egyes árnyalatai nagyon karakteresek, érdemes őket elkerülni a helyiség domináns elemein. Azonban egy szürke ülőgarnitúra mellett még a legélénkebb lilák is pazar, már-már luxus szállodához illő látványt nyújtanak. Főleg, ha ezek olyan apró részletekben képviseltetik magukat, mint egy-egy párnahuzat, egy vászonkép motívumai vagy egy apró mécsestartó.

A lila pasztelles árnyalatai azonban bátran használhatók nagyobb szürke bútorokon és felületeken is. Az MM 347 U-alakú kanapé például tökéletes választás, ha lágy, nőies atmoszférát szeretnél teremteni a nappalidban. Bizonyos fényekben egy egyszerű szürke ülőgarnitúrának tűnhet, más megvilágításban viszont sejtelmes lila árnyalatban pompázik.


Dobd fel szürke ülőgarnitúrádat arany és sárga árnyalatokkal

A sárga szín, különösen egy szürke ülőgarnitúra mellett és az összhangra figyelve, frissítő és vidám enteriőrré varázsolja a kevés természetes fénnyel rendelkező helyiségeket is. Ha pedig a sárga melegebb árnyalatait a megfelelő lakberendezési ötletekkel kombinálod, a téli hónapokat is melengető közegben töltheted el otthonodban.

Az arany színt választva korosztálytól függetlenül elegáns és prémium hatású életteret hozhatsz létre lakásodban. A szürke ülőgarnitúra mellett ízlésesen elhelyezett fém dekorációk azonnali luxust csempésznek a helyiségbe.

Színes étkezőszékek, avagy a harmonikus amerikai-konyhás nappali titka

Amennyiben szürke ülőgarnitúrád a konyhával egybenyíló térben helyezkedik el, fantáziád még tovább szárnyalhat a színkombinációk terén. Ha az étkezőasztaltól jól látszik a kanapé, pár színes székkel igazán könnyen katalógusba illő összhangot teremthetsz a két helyiség között.

A szürke ülőgarnitúrán való pihenés után a színes székek szinte hívogatni fognak az esti vacsorára, míg a kanapé univerzális, szemnek mindig kellemes árnyalata állandóan biztosítja majd a relaxáláshoz elengedhetetlen nyugalmat számodra.

A VIP Kanapé kínálatában többféle színes étkezőszék közül választhatod ki a szürke ülőgarnitúrádhoz passzolót:

  • a szánkótalpas Konga étkezőszék bársonyos szövetével és sötétzöld színével különleges választás a modern otthonokba,
  • a fekete poliplábakkal rendelkező Jamie étkezőszékből fele-fele arányban rendezheted be szürke és zöld színű bútorokkal amerikai-konyhás nappalidat,
  • a 3 féle színben elérhető Gero étkezőszékkel pedig a sötétkék és a szürke mellett akár a zöldnek egy markáns, világos árnyalatát is választhatod otthonodba.

Válassz fotótapétát szürke ülőgarnitúrád mögé

A modern lakberendezési újításoknak köszönhetően egyszínű, szürke ülőgarnitúrádat ma már nemcsak dekorációkkal, hanem burkolatokkal is feldobhatod. Ha a több rétegnyi festés helyett pénztárcakímélőbb és alacsonyabb elköteleződést igénylő megoldásra vágysz, az öntapadós fotótapéták tökéletes alternatívák lesznek számodra.

A fotótapéták mintáinak ma már szinte csak a képzeleted szabhat határt. Például ma már csak rajtad múlik az is, hogy egy megnyugtató erdő képét vagy éppen egy űrhajó 3D-s belső terét szeretnéd viszontlátni a nappalidban. Ha pedig szürke sarokülőgarnitúrával rendelkezel, a legjobb, ha vadiúj öntapadós dekorációdat két, egymásra merőleges falra is felragasztod.


A VIP Kanapé raktáráruházában több mint 600 bútor között találhatod meg álmaid szürke ülőgarnitúráját. 
Nézz körül a kínálatban MOST »

Látogass el hozzánk és oszd meg ötleteidet profi kollégáinkkal, akik az elképzeléseidhez illő, konkrét szürke ülőgarnitúrákat és sarokülőgarnitúrákat is ajánlanak majd neked.
Érdeklődj ITT »

Előző cikk 5 különleges franciaágy, amiben élmény az alvás
Következő cikk Melengető hatású lakberendezési ötletek télire