Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Így találd meg álmaid kényelmes kanapéágyát

Így találd meg álmaid kényelmes kanapéágyát

1. Válaszd ki új, kényelmes kanapéágyad stílusát

Amikor leendő kényelmes kanapéágyadról fantáziálsz, bizonyára neked is elsőként egy puha kárpit és az egyik kedvenc színed jut eszedbe. És ezzel bizony nincs is semmi probléma, hiszen ha hosszú évekre szeretnél bútort választani a nappalidba, a tartós elégedettséget csakis álmaid kanapéágyával érheted el.

Egy kényelmes kanapéágy kiválasztásánál az árnyalatok és az anyagok kiválasztása praktikai szempontokból is fontos lépés lehet. Habár tény, hogy a sötétebb szöveteken kevésbé látszanak meg a szennyeződések, szerencsére ma már annak sincs akadálya, hogy álmaid bútorát krém színben vagy egy élénk, de világos árnyalatban válaszd ki. A könnyű tisztíthatóság érdekében mindössze egy speciális luxushatású bútorszövetet kell választanod.

Kényelmes kanapéágyad formájának pedig szinte csak a képzeleted szabhat határt, hiszen a VIP Kanapé kínálata nemcsak a színek és az anyagok tekintetében, de formavilágában is változatos. A klasszikus két- és háromszemélyes kanapék mellett sarokkanapék, U-alakú ülőgarnitúrák és többrészes bútorösszeállítások is szerepelnek benne.

2. Ne bízd a véletlenre, kezdd a vásárlást az otthonodban

Ha az a célod, hogy megtaláld a minden szempontból tökéletesen kényelmes kanapéágyat, az előkészületekre is érdemes rászánnod egy kis időt.

Habár álmaid kényelmes kanapéágyáról csak élőben derülhet ki, hogy megfelel-e minden igényednek, pár előzetes otthoni mérés nélkül könnyen lehet, hogy több olyan bútorba is beleszeretsz majd, amik még az ajtódon sem férnének be, nemhogy a nappalidba.

VIP Kanapé-tipp: A biztonság kedvéért akkor is végezd el az előzetes méréseket, ha alapból nagyon jó a térlátásod, hiszen a VIP Kanapé 4000 m²-es raktáráruházában a bútorok mérete még a legprofibbakat is könnyen becsaphatja. A hatalmas bemutatóteremben egy egész szobát elfoglaló U-alakú kanapé is eltörpülhet, de ha a kiszemelt kanapé méreteit otthon a padlóra helyezett párnákkal és pokrócokkal térben is szemlélteted, biztosan nem érhetnek majd meglepetések.

3. Próbáld ki élőben is a kényelmes kanapéágy ágyazhatóságát

Mielőtt konkrét bútorokat nézegetnél, érdemes eldöntened, hogy vadiúj kényelmes kanapéágyad kihúzható vagy inkább nyitható modell legyen. Előbbit inkább csak vendégváráshoz és alkalmi szunyókálásokhoz, utóbbit viszont akár mindennapi alváshoz is bátran ajánljuk.


Azonban egy kényelmes kanapéágy esetében nem csak az ágyazási mód lehet fontos választási szempont. A teljes komfortérzethez hozzájárul az ágyazás gyorsasága is, hogy akár a munkába rohanós reggelek utolsó otthon töltött pillanataiban is képes legyél rendet teremteni magad körül.

A VIP Kanapénál már elérhetők olyan kényelmes kanapéágyak is, amelyek kiágyazást megkönnyítő funkcióval vannak ellátva.

Az ilyen bútorok tökéletes választások

  • a sietős reggelekre,
  • a váratlan vendégek fogadásához,
  • az idősebb korosztály számára,
  • mindenkinek, aki hátfájással vagy más ízületi fájdalmakkal küzd.

Ráadásul amikor leendő kényelmes kanapéágyad ágyazhatóságát teszteled, fény derülhet a szemmel nem látható anyagok (pl. tartószerkezetek, rugók, görgők stb.) minőségére is.

4. Döntsd el, hogy szükséged van-e ágyneműtartóra

Gondolj bele, mennyi helyet tudnál megspórolni azzal, ha a tiszta ágyneműgarnitúrákat, a plusz pokrócaidat, a szezonális díszpárnáidat és az egyéb lakástextíliákat nem a gardróbodban vagy a komódjaid mélyén tárolnád. Vadiúj kényelmes kanapéágyad ágyneműtartójában ezek a dolgok átláthatóbban, egy helyen lehetnének, az ágyazáshoz is mindig kézközelben.

Ám, ha mégis úgy érzed, lakástextileid jó helyen vannak ott, ahol jelenleg tárolod őket, egy ágyneműtartó más célra is hasznos lehet számodra.

Vadiúj kényelmes kanapéágyad nyitható vagy fiókos ágyneműtartójában elrejtheted

  • a szezonon kívüli, vákuumzsákban tárolt ruháidat,
  • a ritkán használt társasjátékaidat,
  • a jövőben még hasznos tankönyveket és szakkönyveket,
  • az utazások és nyaralások alkalmával összegyűjtött emlékeidet,
  • lakásod ünnepi díszeit
  • és akár a családodnak szánt ajándékokat is.

5. Válaszd ki az ár-érték arányban legjobb ajánlatot

A VIP Kanapé bútorboltban több mint 600 bútor között és elérhető áron vásárolhatod meg álmaid kényelmes kanapéágyát. Egyes modelleket már 100 000 Ft alatti áron, az Árzuhanás kategória termékeit pedig kedvezményesen rendelheted meg.

Webáruházunkban és raktáráruházunkban is nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, ami nem csak a bútorokra terjed ki. Profi kollégáink a kiszolgálást tekintve is a maximumra törekednek: külön időpontban, csak veled foglalkozva segítik végső döntésedet, sőt meghatározott büdzsé és szempontok alapján még akár konkrét kényelmes kanapéágy-modelleket is tudnak ajánlani számodra.


Éppen álmaid kényelmes kanapéágyát keresed az otthonodba? Nézz körül a VIP Kanapé folyamatosan bővülő kínálatában.
Kezdd ITT »

Találd meg a lehető legkényelmesebb kanapéágyat a VIP Kanapé bemutatótermében, profi segítséggel.
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?