Ugrás a tartalomra
Izgalmas szánkótalpas székek a VIP Kanapénál

Izgalmas szánkótalpas székek a VIP Kanapénál

Konga szánkótalpas szék

A Konga szánkótalpas szék a VIP Kanapé kínálatának egyik legdivatosabb széke. Az aktuális lakberendezési trendekben hódítanak a zöld árnyalatok és a szándékos stíluskeveredés is. Ez a szánkótalpas szék a bársonyos méregzöld kárpitjával, illetve a hagyományos és modern stílus ötvözésével hosszú évekig stílusos eleme lesz a lakásodnak. 

A zöld Konga szánkótalpas széket leginkább egy világosabb fa asztal mellé ajánljuk. Ezek a természetes árnyalatok remekül harmonizálnak egymással, a fekete lábazat pedig túlzás nélkül mindenhez illik.


A Konga szánkótalpas szék az egyik legelegánsabb szék, amellyel garantáltan lenyűgözheted a vendégeidet.
Nézd meg ITT »

Julian szánkótalpas szék

A Julian szánkótalpas szék univerzális sötétszürke árnyalatát az egyre közkedveltebb, de mégsem túl merész vintage hatású, koptatott szövet teszi igazán érdekessé. A háttámlát vízszintes, fehér varrások díszítik, így ez a szánkótalpas szék különösen jól mutat egy olyan fehér asztallal, amelyben eredendően vagy a dekorációkban megjelenik a szürke szín.

A Julian egy alapvetően szögletes szánkótalpas szék, de a hagyományos formákkal leszámol az ergonomikus háttámla és a váz lekerekített vonalát követő ülés. Ez a megoldás nemcsak kényelmes, hanem izgalmas látvány is egyben.

Ha igazán hangsúlyozni szeretnéd vadiúj szánkótalpas széked szépségét, térj el Te is a megszokott formavilágtól, amikor asztalt keresel. Válassz hagyományos négylábas étkezőasztal helyett egy különlegesebb asztalt, amelynek középen helyezkedik el a lábazata. 


A Julian szánkótalpas szék visszafogottsága és kényelmes puhasága miatt nemcsak étkezőbe kitűnő választás, hanem akár tárgyalóba is.
Kattints IDE »

Nicky szánkótalpas szék

A Nicky szánkótalpas szék az egyik legkarakteresebb szék a VIP Kanapé kínálatában. A műbőr kárpit már önmagában tekintélyt parancsol visszafogott ragyogásával és ehhez még hozzátesz a króm, rozsdamentes lábazat, illetve a robusztus háttámla és az ülés is. 

A szánkótalpas szék tetején egy króm rúd került beépítésre, amely nemcsak egy lenyűgözően egyedi esztétikai elem, hanem fogantyúként is funkcionál. Ezáltal sokkal könnyebb mozgatni ezt a vastag ülőfelületű, szánkótalpas széket.

A Nicky szánkótalpas szék izgalmas, szűkülő lábazaton áll. Ez a szék annyira formabontó és különleges, hogy mindenképpen egy világos, vékony asztallapú és kevés díszítéssel ellátott asztalt ajánlunk mellé.


Válaszd a karakteres Nicky szánkótalpas széket fekete vagy grafitszürke színben, középen sötétebb kárpit blokkal, ha egy kivételes ülőalkalmatosságra vágysz.
Nézd meg ITT »


Izgalmas formájú, színű és anyagú szánkótalpas széket keresel étkeződbe vagy tárgyalódba? Nézz körül a VIP Kanapé folyamatosan bővülő kínálatában.
Kezdd ITT »

Gyere el 4000 m²-es bemutatótermünkbe, nézd meg és próbáld ki vadiúj szánkótalpas székedet.
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk Lakberendezés nappalid harmóniájának megteremtéséhez