Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Kanapé raktárról? Gyere és válassz

Kanapé raktárról? Gyere és válassz

Kanapék raktárról 4000 m²-en a VIP Kanapénál

A VIP Kanapé 4000 m²-es bemutatóterme és raktára több mint 600 kanapénak ad helyet. A változatos stílusok, formák és színek lenyűgöző kavalkádja lehetővé teszi, hogy akár több tucat, az elképzeléseidnek és a szoba stílusának megfelelő kanapét próbálj ki egy helyen.

A kanapé-vásárlás fontos mérföldkő, épp ezért a VIP Kanapénál nem érnek meglepetések. Amikor ellátogatsz hozzánk és kipróbálod vadiúj kanapédat, saját szemeddel láthatod a választott bútor valódi színeit, az anyagok érzetét, tartósságát és mindenekelőtt megtapasztalhatod leendő kanapéd kényelmét is.

A nagy párnás, pihe-puha kanapékat, a robusztus, bőrből készült klasszikusokat vagy a modern, minimalista kanapékat részesíted előnyben? A VIP Kanapénál raktárról lehet tiéd bármelyik stílus.
Nézz körül ITT »


Miért éppen a VIP Kanapétól vásárolj kanapét raktárról?

A VIP Kanapénál komplett ülőgarnitúrák, helytakarékos sarokkanapék, impozáns U-alakú kanapék és hagyományos, 2-3 személyes kanapék széles választéka vár rád.

És azért is nálunk érdemes kanapét raktárról vásárolnod, mert

  • nem kell az új kanapédra heteket várnod, ő már rád vár a raktárban,
  • elkerülheted a sorban állást, hiszen előre egyeztetett időpontban csak veled foglalkozunk,
  • több mint 600 db bútort próbálhatsz ki egy helyen,
  • nálunk profi szakmai segítséget kapsz a választáshoz, így biztosan megtalálod a számodra tökéletes kanapét,
  • sürgetés nélkül, jól átgondolt döntést hozhatsz,
  • a szuper nyitvatartási időnek köszönhetően akár munkád utánra vagy szombati napra is kérhetsz időpontot. (Nézd meg a VIP Kanapé pontos nyitvatartását ITT.)

Hol találod a VIP Kanapé raktárát és bemutatótermét?

A VIP Kanapé hatalmas, 4000 m²-es raktára Budapest kevésbé forgalmas részén, jó parkolási lehetőségekkel vár téged is. A kiállítóterem pontos címe: M3 Logisztikai Központ, Székely Elek út 11. 

A raktár a budapestiek és a vidékiek számára is egyaránt jól megközelíthető. A Parlamenttől 22 perc alatt, a Hősök terétől 15 perc alatt juthatsz el hozzánk autóval. Ha pedig az M3-as autópálya felől érkezel, használd a Szentmihály úti lehajtót. 


A VIP Kanapé utcájában egy eltéveszthetetlen, piros, nyíllal ellátott tábla jelzi, hogy megérkeztél. A Logisztikai Központ portaszolgálata pedig készségesen tájékoztat a kiállítóterem pontos helyéről.

Szeretettel és VIP kanapé-vásárlási élménnyel várunk.

Kanapé raktárról, akár már aznap az otthonodban

A VIP Kanapénál csak akkor kell kanapéra várnod, ha egyedi elképzeléseid vannak. Máskülönben már akár a kanapéválasztás napján az új kanapédon pihenhetsz.

A VIP Kanapénál új kanapét raktárról vásárolni nagyon egyszerű:

  1. Hívj minket és egyeztess időpontot ITT »
  2. A megbeszélt időben látogass el hozzánk, és élvezd a kanapé-választás VIP élményét.
  3. Kérdezz bátran, nem sürgetünk. Közös célunk a számodra tökéletes kanapé megtalálása.
  4. Ha rálelsz az igazira, akkor a kanapét raktárról akár azonnal haza is viheted.
  5. Nincs más hátra, pihenj vadiúj kanapédon az otthonodban.

Ha nincs lehetőséged hazavinni magaddal új kanapédat, kérd házhozszállítási szolgáltatásunkat kollégáinktól személyesen. (A szállítási díjat a kanapé mérete és a szállítási cím határozza meg. Erről telefonon vagy helyben tájékozódhatsz.) Raktárról vásárolt kanapéd kényelmét házhozszállítás esetén is már napokon belül élvezheted.


Válassz kanapét raktárról a VIP Kanapé sokszínű kínálatából.
Nézz körül ITT »

Kérj időpontot még ma, vidd haza új kanapédat raktárról akár már holnap.
Érdeklődj ITT »

Előző cikk Mini sarokkanapé, ami sok problémát megold