Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Kanapék kék árnyalatú nappaliba

Kanapék kék árnyalatú nappaliba

Willy III. kék sarokkanapé

A Willy III. kék kanapé egy helytakarékos és okos választás a nappalid nehezen kihasználható sarkába. Hullámrugó és hideghab ülőfelülete, állítható karfái, valamint mozgatható fejtámlái mind-mind a kényelmedet szolgálják, 250 x 184 cm-es mérete pedig akkor is megfelelően tágas ülőhelyet biztosít, amikor az egész baráti társaság nálad pihenné ki a munkahét fáradalmait.

A Willy III. kanapé szakít a hagyományos sötétkék színnel, helyette egy merészebb, élénkebb királykék árnyalattal nyűgözi le a vendégeidet már a megérkezés pillanatában. A bársonyos szövet egyedülálló csillogása pedig csak még tovább erősíti a kék kanapé központi szerepét a nappalidban.

Még egy ilyen markánsabb kék kanapét is bátran párosíthatsz a kék színpaletta további árnyalataival. A királykék felejthetetlen kombinációt eredményez a türkizzel, a babakékkel, valamint a pasztellkékkel is, ha a megfelelő felületeken és kiegészítőkön jeleníted meg. 

A Willy III. kék sarokkanapét nyugodt szívvel kombinálhatod réz és arany kiegészítőkkel is, ezáltal modern klasszikus, elegánsan csillogó hatást teremtve nappalidban.
Nézd meg ITT »

Clara III. U-alakú kanapé 

A Clara III. U-alakú kanapé az egyik legkiválóbb példa arra, hogy a kék színt bátran lehet a színkörben elhelyezkedő szomszédos árnyalatokkal kombinálni. A nagyobb kék falfelületek és szőnyegek szuperül mutatnak a zöld tartomány színeivel, mint például a Clara III. kanapé mentazöld kárpitjával.

Az U-alakú kanapé óriási, 365 x 296 x 194 cm-es felülete végig modern varrásokkal díszített, amelyek a háttámlát és az ülőfelületet is igazán fiatalossá teszik. A menta színű kanapé nem csak egy egyszerű bútor a nappalidban: 210 x 124 cm-es méretre ágyazható, a tágas ágyneműtartónak köszönhetően pedig az ottalvós vendégek fogadásában is praktikus segítőd lesz.

A Clara III. kanapé nemcsak menta árnyalatban, de különböző kék szövetekkel is rendelhető, amelyekkel szintén izgalmas kombinációk hozhatók létre.
Kattints IDE »

Duett kanapé

A visszafogott Duett kanapé a VIP Kanapé bútorbolt egyik legnépszerűbb modellje. 202 x 85 cm-es méretével helytakarékos darab, univerzális színével pedig akár teljesen kék szobába is jó választás. A kék falfelületek szürke kárpittal való kombinálása csökkenti a “kék a kékben” hatást, letisztult és időtlenül divatos kisugárzást biztosít. 


Egy szürke kanapé a kék enteriőrökben növeli a skandináv életérzést. A páratlan kényelemről a Duett kanapé esetében hullámrugó, hideghab és egy plusz memória fedőmatrac is gondoskodik, amely a bútort ággyá alakítva egy 160 x 200 cm-es franciaágy méretével ér fel.

A szürke Duett kanapé nem csak nappaliba remek választás. Kék tárgyalószékek, falfelületek és/vagy fali dekorációk mellett az irodádban is megnyugtató hangulatot áraszt majd. 
Nézd meg ITT »

Feldberg sarokkanapé

A kék árnyalatait szuperül lehet párosítani különböző pasztellekkel is. Ezek a színek kifejezetten jól működnek a sötétebb kékekkel, vidámabb és könnyedebb érzetet keltenek a szemlélőjükben. 

A 251 x 211 cm-es Feldberg sarokkanapé az egyik legjobb választás, ha azt szeretnéd, hogy nappalidban mindig kitörő optimizmus uralkodjon. Nemcsak a pasztellek klasszikus színében, púderrózsaszínben, hanem pasztell bézs szövettel is választhatod. Ezek a fehérrel kombinált élénk árnyalatok kiválóan működnek kisebb belső terekben is, mert optikailag tágítják a teret. 

A vidámság érzetét pluszban növeli a kanapén elhelyezkedő oldalzseb, amelyben bármikor elrejtheted a tv távirányítóját, a kedvenc magazinod havi számát vagy akár az aktuális olvasmányodat.
Kattints IDE »

Enterprise sarokkanapé

Kék enteriőröd harmóniájához biztonságos választás egy fehér kanapé. A sötétkék és fehér kombinációja hosszú évek óta népszerű páros. Bohém, mediterrán kiegészítőkkel kombinálva a tengeri matrózok világát idézi, míg csillogó, arany dekorációkkal előkelő stúdiólakásokra emlékeztet.


A 270 x 240 cm-es valódi bőr Enterprise sarokkanapé az elegancia és a minimalizmus modern egyvelegét teremti meg a nappalidban. Egy arany részletekkel díszített sötétkék tapétával, több kék függöny rétegezésével és apróbb kék lakásdekorációk használatával Te is katalógusba illő életteret hozhatsz létre a nappalidban. 

Az Enterprise sarokkanapé hosszú évekre remek választás, ha minőségi és kényelmes kanapét keresel.
Nézd meg ITT »


Jól mutatna egy kék kanapé az otthonodban? Esetleg kék alapszínű enteriőrbe keresel egy színben odaillő kanapét? Ne habozz, nézz körül a VIP Kanapé sokszínű kínálatában.
Kezdd ITT »

Úgy érzed, máris megtaláltad álmaid kanapéját kék árnyalatú nappalidba? Látogass el raktáráruházunkba és próbáld ki élőben is.
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé