Ugrás a tartalomra
Kényelmes heverők gyerekszobákba

Kényelmes heverők gyerekszobákba

Jule heverő

A Jule heverő szélessége 214 cm és L-alakú háttámlával rendelkezik. Tökéletes kanapéágy, hiszen éjszakára önmagában ágyazható, anélkül, hogy bármit is alakítanál rajta. 91 x 200 cm-es fekvőfelületével egységes és kényelmes fekhelyet biztosít. Egyenletes felszíne miatt napközben pedig élmény a heverőn puzzle-t rakosgatni vagy építőkockázni.

A heverő egész ülőfelülete alatt egy felnyitható, tágas ágyneműtartó kapott helyet. Ebben nemcsak az ágyneműk, hanem akár a ritkán használt társasjátékok és plüssök is elférnek majd.

Az univerzális forma és az időtlen színek megunhatatlanná teszik a heverőt. Gyermeked évek múlva is imádni fogja a Jule-t, hiszen egy esetleges ágycsere után is megtarthatja kanapéként a szobájában. Egy privát kis nappali a gyerekszobában tökéletes vendégváráshoz és a suli utáni pihenéshez is.


A Te gyermekednek melyik szín tetszene? A pasztellkék, a világosszürke vagy a világosbarna?
Derítsétek ki együtt »

Tunis heverő

A Tunis heverő első pillantásra egy kis fotelhez hasonlít. Mindössze 85 x 82 cm-nyi helyet foglal a szobában, ám okos megoldásainak köszönhetően szuper gyerekággyá alakíthatod.

Az apró heverőből pár mozdulattal egy 80 x 200 cm-es fekvőfelület hozható létre, sőt még egy kisebb, fiókos ágyneműtartó is helyet kapott benne, amit a háttámla kihúzásával érhettek el. 

Az összecsukott heverő nagy, pihe-puha párnáját kihúzott állapotban egyszerűen beillesztheted a fejrészhez, így külön párnára már nem is lesz szüksége gyermekednek. A választható bordó, világosszürke és antracitszürke árnyalatok pedig szinte bármely stílushoz remekül passzolnak.

A Tunis a heverők között egy különösen könnyen mozgatható darab, napközben pedig hatalmas teret spórol meg a szobában, ami elengedhetetlen a felhőtlen játék öröméhez. Kihúzása egyszerű, gyermeked önállóan is hamar megtanulhatja.


A Tunis heverő tökéletes, helytakarékos választás, később pedig szuper olvasókuckót nyújt majd gyermekednek.
Nézd meg ITT »

Roman heverő

A Roman heverő egy stílusban és anyaghasználat tekintetében is kiemelkedően időtálló bútor. Klasszikus négyzetes díszítővarrásaival és 177 cm-es szélességével már-már teljesértékű nappali kanapé, így leginkább a tágasabb gyerekszobák éke. 

Az egyik háttámla lehajtása után a heverő 107 x 207 cm-es fekvőfelülete kényelmes helyet biztosít gyermekednek az éjszakai alváshoz és szuper kuckóként funkcionál kettőtöknek az esti meseolvasáshoz és az ebéd utáni szunyókáláshoz is. A másik oldalon a háttámla fix kialakítású, megvédi gyermekedet az eséstől, de akár falvédőként is működhet.

A Roman heverő nagy ágyneműtartója rengeteg helyet felszabadít a gardróbban: pakoljátok ide a kinőtt, kistesónak félrerakott ruhákat, a szezonon kívüli nagykabátokat vagy a ritkán használt tankönyveket.