Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Kétszemélyes kanapék fiatalos lakásokba

Kétszemélyes kanapék fiatalos lakásokba

Toulon kétszemélyes kanapé

A Toulon kétszemélyes kanapé egy 260 x 100 cm-es bútor, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy pároddal vagy lakótársaddal esténként letelepedjetek a tv és kedvenc sorozatotok következő része elé. Vedd a kezedbe a mérőszalagot és mérd ki a bútor leendő helyét, de akkor se csüggedj, ha ez a modell nem férne el a garzonlakásodban: a Toulon kétszemélyes kanapét igény szerint eltérő paraméterekkel is kérheted.

Ahogy pár mozdulattal ággyá alakítod a Toulon kétszemélyes kanapét, egy normál franciaágy méretű, 153 x 198 cm-es fekvőfelület áll majd rendelkezésedre. Így ez a bútor akkor is szuper választás, ha nappalid éjszakára hálószobává alakul és ketten osztoznátok a fekhelyen.


A Toulon kétszemélyes kanapét többféle színben és anyaggal is megrendelheted. Válaszd a minden stílushoz illő fekete textilbőr kárpitot, hogy a könnyen tisztítható szövetnek még a legnagyobb baráti összejövetelek hevében se essen baja.

Megnézem »

Marrakesch 2 személyes kanapé

A Marrakesch kétszemélyes kanapé az egyik legmodernebb modell a VIP Kanapé kínálatában, hiszen mi is tehetne fiatalosabbá egy bútort, mint az aljába beépített LED-világítás? A különleges megoldás ráadásul nemcsak hangulatos fényt teremt a nappalidban, de még azt az illúziót is kelti, mintha kanapéd a földtől pár centire lebegne.

A Marrakesch kétszemélyes kanapé 246 cm-es szélességével az amerikai konyhás nappalik helytakarékos kiegészítője. Ez a bútor nem méreteivel uralja a tereket, sokkal inkább különleges, keleties stílusjegyeivel: a kanapé alsó részén végigfutó fodros anyag és a Marokkó belvárosára emlékeztető bordó, olajzöld, homokbarna és babakék árnyalatok azonnal rabul ejtik majd vendégeid tekintetét.


Amikor pedig a baráti összejövetelek elhúzódnak és valaki az utolsó buszt is lekési, a Marrakesch kétszemélyes kanapé pihe-puha párnái között és hullámrugó-hideghab felületén 240 x 120 cm-es fekhelyet biztosíthatsz számára. 

Ez tetszik »

Josh kétszemélyes kanapé

A Josh kétszemélyes kanapé a 2022-es lakberendezési trendek megtestesítője, hiszen

  • kétféle szín kombinálásával ragadja meg a szobába belépők tekintetét,
  • két méretben (229 x 108 cm vagy 209 x 108 cm) választható, személyre szabható bútor,
  • gazdagon texturált kárpitja nemcsak látványos, de kevésbé kényes is, mint a hagyományos szövetek,
  • barnás-bézses árnyalata bármilyen stílusba könnyen beépíthető.

A Josh kétszemélyes kanapé fiatalos dizájnját a már-már optikai illúziót keltő különböző színű részletek teszik még érdekesebbé. Ha messziről pillantasz rá, szinte olyan, mintha a sötétebb szövet csak egy árnyjáték lenne a karfa, az ülés és a fejtámla anyagán. 


A modern lakberendezésbe egyre jobban visszatérő retro stílusjegyeket a Josh kétszemélyes kanapén is érezheted: a kissé szemcsés textilbőr borítás remekül mutat egy színes mintás vagy geometrikus szőnyeggel, illetve üveg- és fém kiegészítőkkel. Ha pedig egy lemezjátszót is helyezel a nappaliba, akkor nemcsak kedvenc zenéidet élvezheted más minőségben, hanem a ‘70-es évek atmoszféráját is becsempészheted lakásodba.

Megnézem »


Megtetszett valamelyik kétszemélyes kanapé?
Érdeklődj a készletről kollégáinknál »

Még nézelődnél? Vess egy pillantást a többi kétszemélyes kanapéra is.
Kattints IDE »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?