Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Kétszemélyes kanapék kis lakásokba

Kétszemélyes kanapék kis lakásokba

Memphis kétszemélyes kanapé

A Memphis kétszemélyes kanapé egy robusztus, 210 cm széles bútor, amely elsősorban szemmel látható puhaságával ragadja meg a tekinteteket. Vastag hullámrugó és hideghab ülőfelülete mellett nagy díszpárnái és karfái is a kényelmedet szolgálják.

Amikor egy hosszú nap után hazaérsz, a Memphis kétszemélyes kanapé egy csapásra elfeledteti veled a munka fáradalmait. Akár a hátadnak, a nyakadnak vagy a lábaidnak van szüksége egy kis alátámasztásra, a mozgatható párnák minden helyzetben a segítségedre lesznek majd.


A Memphis kétszemélyes kanapé a VIP Kanapénál több színben és anyagban is megrendelhető. Ha a döntés meghozatala előtt jól jönne ehhez pár tipp, olvasd el az anyagválasztásról szóló cikkünket ITT.

A Memphis kétszemélyes kanapé ráadásul nemcsak kényelmes, hanem kis lakásod hasznos tárolóhelyeként is funkcionálhat. Oldalról felnyitható ágyneműtartójában minden olyan apróságot és háztartási eszközt elrejthetsz, amit nem szeretnél szem előtt tárolni.
Kattints IDE »

Jonas kétszemélyes kanapé 

A helytakarékos, 200 cm széles Jonas kétszemélyes kanapé 200 x 150 cm-es fekvőfelülete egy standard franciaágy méretével ér fel. Mivel nyitható bútorról van szó, a Jonas kanapé összefüggő és pihentető fekvőfelületet kínál akár a mindennapi alvásodhoz is.


Az átlagos kétszemélyes kanapékkal ellentétben a Jonas azért is különleges, mert kecses lábakon áll. Ez pedig nemcsak szuperelegáns megjelenést biztosít ennek az egyszerű, de nagyszerű formavilágú bútornak, de több más előnnyel is kecsegteti leendő tulajdonosát.

A Jonas kétszemélyes kanapé lábainak köszönhetően

  • a bútor alja megfelelően szellőzik és hosszú évekig higiénikus marad, 
  • megkönnyíti a kisebb és nagyobb takarításokat a nappalidban, hiszen még a porszívó és a felmosó feje is befér majd alá,
  • a kis szobában optikailag szellősebbnek láttatja a teret.

A Jonas kétszemélyes kanapé az egyik legtöbb szabadságot nyújtó bútor a VIP Kanapé kínálatában. Fiatalosan letisztult megjelenése megengedi, hogy stílustól függetlenül kiélhesd kreativitásodat a nappalidban. 

Ha a lakberendezési kiegészítők terén a bátrabb színektől sem riadsz vissza, az összhang megteremtéséhez válaszd a Jonas kétszemélyes kanapét szürke színben.
Nézd meg ITT »

Star kétszemélyes kanapé

A Star kétszemélyes kanapé a kis lakások legjobb barátja, hiszen a már alapból is helytakarékos 216 x 108 cm-es méret mellett még egy kisebb, 196 x 108 cm-es kivitelben is megrendelheted.

Ha kis nappalid éjszakára hálószobává alakul, a Star kétszemélyes kanapéval és egy minőségi fedőmatraccal egészen biztosan nem lősz majd mellé. Attól függően, hogy egyedül, pároddal vagy gyermekeddel aludnál, a nagyobb 160 x 200 cm-es és a kisebb 140 x 200 cm-es fekvőfelületek közül választhatod ki a számodra megfelelőt.


A Star kétszemélyes kanapét nemcsak többféle színben, de más-más anyaggal is megrendelheted. A bútornak és a szobának is teljesen más karaktert tud adni egy sötétebb, vagány textilbőr és egy világosabb, gazdagon texturált szövet. 

A legtöbb kétszemélyes kanapéval ellentétben a Star állítható fejtámlákkal is rendelkezik, ezért ha a lehető legtöbbet szeretnéd kihozni kisméretű nappalidból, ez a bútor szuper választás lehet számodra.
Kattints IDE »


Helytakarékos, ugyanakkor különleges kétszemélyes kanapét keresel?
Nézz körül a VIP Kanapé kínálatában »

Gyere el raktáráruházunkba és vidd haza vadiúj kétszemélyes kanapédat akár már aznap.
Érdeklődj ITT »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?