Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Kihúzható és ágyazható kanapéágyak

Kihúzható és ágyazható kanapéágyak

Egy ágyazható kanapéval rengeteg hely spórolható a hálószobaként is funkcionáló nappaliban. Praktikus döntés kanapéágyat vásárolni a vendégszobába is, hiszen így nem kell egy nagyméretű franciaágyat kerülgetned az ottalvós vendégek távozása után. Sőt, egy ágyazható kanapé még a gyerekszobában is jól működik. Viszont vásárlás előtt figyelj arra, hogy az egyes helyiségekbe más-más típusok ajánlottak.

Kanapéágyak nappaliba mindennapi alváshoz

A pihentető éjszakai alváshoz elengedhetetlen egy kényelmes, egybefüggő fekvőfelület, amely megfelelően alátámasztja a gerincet és a derékra sem helyez plusz terhelést. Ezért ha nappalid éjszaka hálószobaként funkcionál, egy nyitható kanapéágy beszerzését ajánljuk.

A nyitható ágyazható kanapék előnye, hogy

  • kattanós megoldással pár perc alatt ággyá alakíthatók, ezt követően már csak meg kell ágyaznod,
  • a kanapéágy háttámlája szolgál fekvőfelületként, így egy egybefüggő, mindennapi alváshoz megfelelő minőségű matrac jön létre,
  • még a háttámla is ággyá alakul, ezért az ágy mérete franciaágyhoz hasonló, akár két felnőtt számára is ideális mindennapi fekhely,
  • a legtöbb modell tágas ágyneműtartóval van ellátva, így nappal elrejtheted az ágyneműket, párnákat.

Olvass bővebben a nyitható kanapéágyak előnyeiről és jellemzőiről ITT »

Vagy kezdd a válogatást ITT, ITT vagy ITT.


Ágyazható kanapék vendégszobába vagy dolgozószobába

Alkalmi ottalvós vendégek fogadására egy kihúzható kanapéágy tökéletes választás. Az ágyazható kanapék kihúzhatós modelljei a háttámla elmozdítása nélkül is ággyá alakíthatók, a kanapé háttámlája befolyásolja a fekvés irányát. Fontos, hogy erre már a szoba berendezésekor ügyelj.

A kihúzható ágyazható kanapék előnye, hogy

  • kisebb helyen is elférnek, mint a nyitható kanapéágyak,
  • a háttámlának kihúzott állapotban is neki lehet dőlni,
  • és ha van ágyneműtartó, a vendégeid csomagjaikat is tárolhatják benne.

Tudtad, hogy a legjobb ötletek fekve születnek? Szerezz be egy kihúzható kanapéágyat a dolgozószobádba és adj egy kis pihenőidőt gerincednek és szemednek is az egész napos monitorbámulás közben. 

A kihúzható kanapéágyak további tulajdonságairól bővebben ITT olvashatsz.

A legnépszerűbb kihúzható kanapéágyakat pedig ITT, ITT és ITT is megtalálod.


Kanapéágyak a legkisebbeknek, avagy ágyazható kanapé gyerekszobába

A gyermek fejlődése szempontjából is fontos, hogy alvás közben ne fájduljon meg a háta, a dereka és végig tudja aludni az éjszakát. Főleg, ha az egész napos játékot és futkározást kell kipihennie. Ezért a legfiatalabb családtagok egészséges éjszakai alvását szintén egy nyitható kanapéággyal biztosíthatod. 

Szuper megoldás egy nyitható ágyazható kanapé a gyerekszobába, mert

  • összecsukott állapotban nappal több mozgástér marad a játékra,
  • akár két testvér is osztozhat egy ágyon,
  • nagyobb rend tartható a gyerekszobában egy tágas ágyneműtartónak köszönhetően,
  • és később gyermeked örülni fog a privát szférának, amit saját “mini nappalija” biztosít számára.


Kezdődhet a közös bunkerépítés? Hisz tudod, egy ágyazható kanapé számtalan funkciójának csak a gyermeki képzelet szabhat határt. Nézz körül a VIP Kanapé kanapéágy kínálatában.
Kezdd ITT »

Kanapéágyak ágyneműtartóval, trendi színekben a VIP Kanapénál

Az ágyazható kanapé ágyneműtartója természetesen nemcsak az éjszakai ágyneműk, plusz paplanok, pokrócok és párnák tárolásához hasznos, hanem akár a szezonon kívüli ruhák, a ritkán használt bőröndök, játékok és szerszámok is helyet kaphatnak benne.

A kanapéágy ágyneműtartója kétféleképpen nyílhat: kihúzható fiókként vagy felnyitható módon. (Még nem tudod eldönteni, hogy milyen ágyneműtartós kanapét válassz? Olvass bővebben a két modell előnyeiről és különbségeiről ITT. )

A VIP Kanapé ágyazható kanapéi között mindkét ágyneműtartóra találsz példát. Válogass kedvedre a visszafogott föld árnyalatok, a trendi pasztellek, a szivárvány legélénkebb (pl. narancssárga, zöld, kék, rózsaszín, piros) színei vagy a klasszikus feketék, fehérek és szürkék közül. Valódi bőr vagy hívogatóan puha szövet kanapéágy? A döntés a tiéd.
Nézd meg a kínálatot azonnal »

Élőben is kipróbálnád új kanapéágyad kényelmét, tesztelnéd az ágyazhatóságát?
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?