Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Kihúzható kanapék modern szövetekkel

Kihúzható kanapék modern szövetekkel

Viper L-alakú kihúzható kanapé

A Viper egy 244 x 174 cm-es, L-alakú kihúzható kanapé, amely a háttámla egy részének lehajtásával és egyetlen elem előrehúzásával pillanatok alatt 131 x 221 cm-es vendégággyá alakítható.

Anyagát tekintve a Viper kihúzható kanapé a 2022-es lakberendezési trendek egyik legfelkapottabb divatját követi. A modern szövetek kombinálásával olyan színösszeállításban rendelheted meg a bútort, amely maximálisan passzol majd lakásod stílusához. Legyen szó egy fehér vagy sötétbarna textilbőr aljzatról és egy szürke ülőfelületről, a természetes árnyalatokkal egészen biztosan nem lősz majd mellé.


A Viper kihúzható kanapén nagyméretű párnái mellett szabadon mozgatható kispárnák is helyet kaptak. Készítsd el gyermeked kedvenc süteményét és tegyetek egy-egy párnát a fejetek alá, miközben nassolás közben együtt lapozgatjátok a kicsi kedvenc mesekönyvét. 

Megnézem »

Luis kihúzható kanapé

A Luis kihúzható kanapénál szinte egy bútor sem bizonyítja jobban, hogy a különleges formákhoz modern szövet is dukál, hiszen a barátságos megjelenésű, kifelé bővülő, kerekded karfák szuperül mutatnak a messziről is feltűnően texturált és kényelmes kárpittal.

A kétszemélyes Luis kihúzható kanapé 160 cm-es kompakt szélességét sem érdemes lebecsülni. A háttámlát lehajtva és az ágy többi részét kihúzva egy alkalmi ottalvós vendégek fogadásához is szuper 121 x 197 cm-es fekvőfelület áll majd a rendelkezésedre.


A Luis kihúzható kanapé kis terekben is központi szerepet betöltő, esztétikus bútor. Nappalidban könnyen merész és fiatalos összképet érhetsz el, ha a hagyományos barna és szürke árnyalatok helyett a modern, menta vagy pasztellrózsaszín szövetek közül választasz.

Ez tetszik »

Sky U-alakú kihúzható kanapé

A Sky U-alakú kanapé hatalmas, 325 x 175 x 175 cm-es méretével a tágas nappalik igazi éke. Az éppen reneszánszát élő, visszafogott selyemfényű bársonyszövetek mellett ezt a bútort felár ellenében extra prémium szövettel is megrendelheted. Ez a kárpit nemcsak gazdag színválasztéka miatt különleges választás, de hosszú távon a szennyeződésekkel és a kopással szemben is ellenállóbb, mint a hagyományos bútorszövetek.

Ha a Sky kihúzható kanapé középső elemét előrefelé mozdítod, egy óriási, 160 x 290 cm-es fekvőfelületet hozhatsz létre. Ez jóval tágasabb, mint egy standard franciaágy, ezért akár külön vendégszoba berendezése nélkül is vendégül láthatsz egy kisebb családot az otthonodban. 


A Sky kihúzható kanapé akkor is tökéletes megoldás, ha a rohanós mindennapokon nehezen tartasz rendet a nappalidban. Az U-alak két hosszanti része teljes egészében felnyitható ágyneműtartóként funkcionál, amelyekbe mindenféle apróságot és ritkán használt dolgot elrejthetsz vendégeid kíváncsi tekintete elől. 

Megnézem »


Vadiúj kihúzható kanapét keresel modern szövettel? A VIP Kanapé kínálatában hagyományos, L- és U-alakú modellek közül is válogathatsz.
Kezdd ITT »

Látogass el raktáráruházunkba és vidd haza vadiúj kihúzható kanapédat akár már aznap!
Kérj időpontot ITT »

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?