Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Kihúzhatós ágyak hangulatos nappalikba

Kihúzhatós ágyak hangulatos nappalikba

Tim kihúzhatós ágy

A Tim kihúzhatós ágy egy robusztus, magasított bútor, kényelmes hullámrugó és hideghab felülettel. A karfákkal együtt 158 cm széles kanapé kihúzhatós ágyként 126 x 192 cm nagyságú fekvőhelyet biztosít. Ez a méret szuperkényelmes egy felnőtt vendégnek vagy egy felnőttnek plusz egy gyermeknek.

A Tim kihúzhatós ágy nagy párnái teljesen beleillenek a kihúzott fekvőfelületbe, így éjszakára nem kell helyet találnod nekik a nappaliban és puhaságukkal még a kényelmedet is garantálják.

A kihúzhatós ágy visszafogott formái és univerzális szövete remekül illik bármilyen stílusú enteriőrbe. A világosszürke kárpit jól megfér a különböző színű, élénk dekorációkkal, de a monokróm életterekben is páratlan látványt nyújt. 


A Tim kihúzhatós ágy állítható karfái lehetővé teszik, hogy éjszaka és nappal is a saját igényeidnek megfelelő kényelmet élvezhesd a nappalidban.
Nézd meg ITT »

Lars kihúzhatós ágy

A Lars 3 személyes kanapé egy pár mozdulattal kihúzhatós ággyá alakítható bútor. Remek választás, ha egy egész család vendégeskedik nálad: a 196 x 180 cm-es fekvőfelületen 2 felnőtt és köztük egy kisgyerek is kényelmesen elfér. 

A hatalmas fekvőhely mellett a kihúzhatós ágy még ágyneműtartóval is megkönnyíti a vendéglátást. Ha nappal kanapéként szeretnétek használni a Lars kihúzhatós ágyat, csak pakoljátok bele az éjszakai ágyneműket. Ha pedig vendégeid sok bőrönddel és táskával érkeznek, biztosítsátok a helyiség rendjét azzal, hogy az ott tartózkodás alatt elrejtitek ezeket az ágyneműtartóban.

A Lars kihúzhatós ágy teljesen hagyományos formavilága miatt a modern minimalista otthonokban és bohém környezetben is jól mutat. Különlegességét az enyhén befelé ívelő karfák adják, amelyek kissé tompítanak a kihúzhatós ágy szögletes formáin, ezzel pedig fiatalossá és dinamikussá teszik a bútort.


A kihúzhatós ágy fekete szövete remekül passzol a világosabb parkettákhoz és szőnyegekhez, az egyéb dekorációk színeinek pedig csak a képzeleted szabhat majd határt.
Kattints IDE »

Artemis 3-as kihúzhatós ágy

Az Artemis kihúzhatós ágy 170 x 190 cm-es fekvőfelülete a 160-as és 180-as standard franciaágyak közötti méretnek felel meg. Komfortos alvásélményt kínál 2 felnőttnek, akik között akár egy háziállat vagy egy kisgyermek is kényelmesen eltöltheti az éjszakát.

A kihúzhatós ágy bársonyhatású szürke szövete azonnal megragadja a szobába belépők tekintetét. Ez a kárpit nemcsak gyönyörű, hanem puhaságával és kellemes melegével felerősíti az otthonosság érzését is a nappaliban. A nagy és puha ülőpárnák pedig semmihez sem fogható kényelmet biztosítanak a délutáni szunyókálásokhoz.

Az Artemis kihúzhatós ágy az egyik legjobban személyre szabható kanapéágy a VIP Kanapénál. Mindkét kartámla teljesen le- és felhajtható, így ha kell, növelheted a mozgásteret és ha szükséged van rá, biztonságos keretet adhatsz a kihúzhatós ágy fekvőfelületének.

A fejtámlák pedig nemcsak állíthatók, hanem előre-hátra mozgathatók is. Ezzel a szuperhasznos funkcióval Te magad határozhatod meg a kihúzhatós ágy hosszúságát a magasságodnak megfelelően.

Az Artemis kihúzhatós ágy bársonyos szövete az előkelő vintage otthonok mellett a minimalista fehér vagy fekete élettereket is feldobja. Ez a bútor a Te lakásodnak is garantáltan a főszereplője lesz majd.
Nézd meg ITT »


Olyan kényelmes és kihúzhatós ágyat keresel, ami hosszú évekig divatos és hasznos eleme lesz az otthonodnak? Nézz körül a VIP Kanapé folyamatosan bővülő kínálatában.
Kezdd ITT »

Látogass el bemutatótermünkbe és próbáld ki a készleten lévő kihúzhatós ágyakat élőben is. Ha megtetszik valamelyik, akár már aznap hazaviheted magaddal.
Érdeklődj ITT »

Előző cikk 5 bevált tipp, hogy kutya mellett is tiszta maradjon a kanapé