Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Kis gardróbszekrények szűk helyekre

Kis gardróbszekrények szűk helyekre

Sara kis gardróbszekrény hálószobába

A Sara kis gardróbszekrény nemcsak 134 cm-es szélessége miatt tökéletes választás a szűkösebb hálószobákba, hanem különleges kialakítása miatt is. Az akasztós és polcos helyek mellett 2 fiókkal is rendelkezik, ezért komód helyett a fehérneműidet is a gardróbban tárolhatod. 

A Sara kis gardróbszekrény több színben is kapható a VIP Kanapénál. A teljesen fehér, minimalista modell mellett kétféle fával kombinált színösszeállítás közül is választhatsz. A sötétebb, gazdagabban erezett árnyalat leginkább vintage stílusú kiegészítőkkel mutat jól, míg a világosabb, sima fa fiókok a modernebb enteriőrök ékei.

Annak ellenére, hogy kis gardróbszekrényről van szó, a polcai mélyen és jól pakolhatók. Ruháid mellett akár kisebb bőröndjeid és utazótáskáid is helyet kaphatnak benne. 


Válassz a Sara kis gardróbszekrény színkombinációs modelljei közül, ha visszafogott, de semmiképpen sem unalmas bútort keresel a hálószobádba.
Kattints IDE »

Wiki kis gardróbszekrény gyerekszobába

A Wiki kis gardróbszekrény 130 cm-es kivitelben a gyerekszobák éke. Íratlan szabály, hogy a legkisebbek hálószobájába érdemes tükör nélküli bútort választani a tároláshoz, hiszen a ragacsos kis kezek után a csillogó, izgalmas és tükröződő felület takarítása akár napi kétszer is kevés lenne.

A kis gardróbszekrény akasztós részében szinte minden apró ruha elfér, amire gyermekednek szüksége lehet. A maradék polcos rekeszekbe behajtogathatod a tiszta ágyneműket és köntösöket, elpakolhatod gyermeked váltócipőit, valamint a nyaraláshoz elengedhetetlen úszógumiknak és karúszóknak is helyet biztosíthatsz.

Ha gyermeked még alig pár éves, a Wiki kis gardróbszekrény tökéletes helyet biztosít a pelenkáinak, a felső polcok magassága miatt pedig a neki szánt meglepetés ajándékokat is nyugodtan elrejtheted benne.


A Wiki kis gardróbszekrény univerzális szürke, fehér vagy világos fás színe miatt gyermeked későbbi ízléséhez is könnyedén igazodik majd.
Nézd meg ITT »

Alaska kis gardróbszekrény előszobába

Egy kis gardróbszekrény gyakorta sokkal esztétikusabb megoldás az előszobában, mintha egy egyszerű fogassal és/vagy cipősszekrénnyel rendeznéd be lakásod ezen részét. 

A mindössze 100 cm széles Alaska kis gardróbszekrény tökéletes választás

  • vendéged kabátjának és táskájának felakasztásához,
  • a téli ruhadarabok elpakolásához a nyári szezonban,
  • a porszívó és egyéb takarítószerek elrejtéséhez,
  • a strandmatracok és vendégmatracok tárolásához,
  • a konyhai és fürdőszobai textíliák elrakásához,
  • a háziállat-kiegészítők, pl. pórázok, nyakörvek és hordozók tárolásához,
  • a sportoláshoz szükséges biciklizárak, sisakok és könyökvédők indulás előtti felvételéhez,
  • és a bevásárlótáskák, vászonszatyrok felakasztásához is.

Az Alaska kis gardróbszekrény ajtaján egy keskeny tükrös sáv is helyet kapott. Így indulás előtt még a legrohanósabb napjaidon is ellenőrizheted a szettedet, a hajadat vagy a sminkedet.


Ha a lehető leghelytakarékosabb megoldást keresed az előszobába, válaszd az Alaska kis gardróbszekrényt.
Kattints IDE »


Kis gardróbszekrényt keresel otthonodba? Nézz körül a VIP Kanapé folyamatosan bővülő kínálatában.
Kezdd ITT »

Legszívesebben már napokon belül be is rendeznéd kis gardróbszekrényedet? Gyere el raktáráruházunkba és válassz a készleten lévő bútorok közül.
Kérj időpontot ITT » 

Előző cikk Miért hasznos, ha ágyneműtartó is tartozik az ágyhoz?