Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Kisméretű kanapék nappaliba

Kisméretű kanapék nappaliba

Aurelio kisméretű kanapé

Az Aurelio kisméretű kanapé egy mindössze 221 cm széles bútor, amely vendégágynak sem utolsó. Ággyá alakított állapotban 146 x 189 cm-es fekvőfelületén két felnőtt vendéged is teljesen otthon érezheti magát nálad.

Az Aurelio kisméretű kanapé tökéletes választás a szűk terekbe, mert

  • kecses lábakon áll, amelyek még a legkisebb nappalikban is képesek a szellős elrendezés benyomását kelteni,
  • vékony karfái növelik a nyitott, tágas tér érzését,
  • barátságos, lekerekített formái hívogatóan hatnak majd a vendégeidre.

Mivel az Aurelio kisméretű kanapé egyszerű, de nagyszerű dizájnjával pillanatok alatt rabulejti a szobába lépők tekintetét, amerikai konyhás nappalikban akár térelválasztóként is funkcionálhat. Pár hozzá passzoló kiegészítővel (pl. egy mintás szőnyeggel vagy egy kovácsoltvas lábakon álló kis üveg dohányzóasztallal) olyan kuckót hozhatsz létre, amelyben szintre észre sem lehet majd venni azt, hogy nappalid és konyhád egybenyílik.


Az Aurelio kisméretű kanapét többféle anyaggal és színben is megrendelheted. A te lakásodba melyik illene legjobban?

Derítsd ki ITT » 

Monza 2 L-alakú kisméretű kanapé

A Monza 2 L-alakú kisméretű kanapé az egyik legkompaktabb sarokkanapé a VIP Kanapé kínálatában. Ez a bútor igazi jolly joker, ha a kellemes és a hasznos lakberendezési praktikák ötvözéséről van szó. Sarokkialakításával nemcsak nappalid legnehezebben berendezhető részeit képes remekül kihasználni, de még több férőhelyet is teremt, mint a hagyományos egyenes kanapék.

A Monza 2 kisméretű kanapé mindössze 253 cm-es szélességével lehetővé teszi, hogy még egy saját home office vagy kreatívkodós sarkot is kialakíthass aprócska nappalidban. 


Habár a Monza 2 kisméretű kanapé nem nyitható ki, 210 x 63 cm-es fekvőfelülete páratlanul kényelmes a barátnőkkel való maratoni telefonbeszélgetésekhez és a péntek esti borozgatós sorozatmaratonokhoz is.

Ráadásul a Monza 2 kisméretű kanapét igény szerint személyre is szabhatod. Extra LED-világítással, többféle bőrhatású szövettel és akár egy plusz, 108 cm széles puffal is megrendelheted.
Nézd meg ITT » 

Duett kisméretű kanapé 

Ha egyszobás lakásban élsz, nappalid éjszakára minden bizonnyal hálószobává alakul. Ilyenkor egy praktikus, kisméretű kanapéval éjszakáid és nappalaid kényelme mellett a “két helyiség” harmóniáját is állandóan biztosíthatod.

A Duett kisméretű kanapé tökéletes választás a mindennapos alváshoz. A maga 202 x 85 cm-es méretével napközben kompakt és garzonlakás-kompatibilis bútor, amely pár pillanat alatt 160 x 202 cm-es, standard méretű franciaággyá alakítható. 


A Duett kisméretű kanapén a hullámrugó és a hideghab rétegek mellett egy memóriahabos fedőmatrac gondoskodik gerinced megfelelő alátámasztásáról és a pihentető éjszakai alvásról. 

Legyen lakberendezési ízlésed bármilyen extrém vagy visszafogott, a Duett kisméretű kanapét a fiatalos, lágy pasztellszínektől kezdve, a monokróm színösszeállításokon át, a különböző kárpitok kombinációjával is megrendelheted.
Kattints IDE » 


Úgy érzed, máris megtaláltad a nappalid stílusához passzoló kisméretű kanapét
Hívj minket és élvezd új bútorod kényelmét akár már pár napon belül » 

A végső döntés meghozatala előtt még tovább nézelődnél?
Kattints és ismerd meg a VIP Kanapé folyamatosan bővülő kisméretű kanapé kínálatát » 

Előző cikk Bőrkanapé vagy szövetkanapé? Melyiket válasszam?