Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Klasszikus ülőgarnitúrák modern nappalikba

Klasszikus ülőgarnitúrák modern nappalikba

Amikor klasszikus ülőgarnitúrát keres valaki, akkor meglepődve tapasztalja, hogy a mai bútorok remekül mutatnak egy modern nappaliban is. A legtöbb modell ugyanis rendelkezik már relax funkcióval is, amely által még kényelmesebbé válnak a napi tevékenységek a helyiségben.

Ismerd meg kínálatunkat, bemutatjuk a legkeresettebb 3+2+1 ülőgarnitúrákat!

Klasszikus ülőgarnitúrák – a bőrkárpitozás továbbra is nagy divat

Mindenekelőtt a bőr ülőgarnitúrákat érdemes szemügyre venni, hiszen ezek valóban örök klasszikusok. A természetes alapanyagú kárpitozás mindig különleges hatást kelt, a bőr puhasága és időtállósága teszi oly népszerűvé ezeket a bútorokat.

A bőrkanapék a luxus érzetét keltik, már rájuk pillantva érezzük, hogy a ház lakói adnak a külsőségekre. Egy klasszikus stílusú nappaliban éppen olyan jól mutatnak a valódi bőr bútorok, mint egy modern lakásban, éppen ezért lehet jó választás egy ilyen termék.

Természetesen a kínálatunkban is sokféle modell található, hogy szín, méret és dizájn tekintetében is legyen mód kiválasztani a megfelelőt. Nemcsak 3+2+1 kombinációk, hanem sarokülők is elérhetők üzletünkben.

Az egyik legkedveltebb termékünk a Casino 3+2+1 ülőgarnitúra, amely fekete és fehér színben is elérhető. Méretei a következők:

  • 3-as kanapé: 184 x 96 cm
  • 2-es kanapé: 160 x 96 cm
  • A fotel: 96 x 96 cm

Az elegáns szobabútor fő célja a beszélgetések kellemesebbé tétele, az olvasás, tévénézés helyének biztosítása – nem ágyazható modellről van tehát szó, mégis sokan választják, akik klasszikus ülőgarnitúrát keresnek.

Motoros relax funkcióval rendelkező 3+2+1 ülőgarnitúrák

A hagyományos bútorokkal szemben is elvárás volt, hogy kiszolgálják az igényeket: lehessen rajtuk pihenni, de akár baráti beszélgetésekhez, társasjátékozáshoz is lehessen használni őket. Nem utolsó szempont a kinézet sem: minden ülőbútor a nappali ékessége, épp ezért a klasszikus ülőgarnitúrák esetében mindig fontos volt az is, milyen árnyalatban készülnek.

A modern bútorok azonban ennél jóval többet tudnak: ha megnézed kínálatunkat, látni fogod, hogy a relax funkció ma már nélkülözhetetlen kelléke ezeknek az ülőalkalmatosságoknak.

Figyelmedbe ajánljuk a Prime 3+2+1 modellt, amely akár darabonként is megvásárolható. Készletünkön is megtalálható, de rendelhető is többféle színben, szövettel. Itt a méretek a következők:

  • 3-as kanapé: 220 x 130 cm
  • 2-es kanapé: 167 x 103 cm
  • A fotel: 98 x 103 cm

A hat ülőfelületből öt rendelkezik relax funkcióval: a lábtámasz felemelhető, a háttámla hátradönthető egyetlen mozdulattal.

Egy igazi klasszikus ülőgarnitúra a polgári stílusú nappalikba: az Imperial 3+2+1

Ha valóban hagyományos bútort keresel polgári lakásodba, akkor az Imperial 3+2+1 klasszikus ülőgarnitúra lehet remek választás. Annál is inkább, mert ez ágyazható, így akár a vendégeidet is el tudod szállásolni, ha szükséges.

A bútor Chesterfield stílusban készült: a hengeres karfa és a háttámla egyforma magas, a kárpitozás mélygombos, a szegélyezés pedig szegecselt. Az eredeti Chesterfield kanapé, amely a stílust ihlette, közel 200 éve készült, de a mai napig elegáns hatást kelt minden ilyen bútor.

Amennyiben ezt szeretnéd a nappalidba, keresd munkatársainkat, és rendeld meg a garnitúrát! Szintén megvásárolható darabonként, kérhető fix és nyitható változatban is – sokféle kárpitozással.

A méretek:

  • 3-as kanapé: 224 x 90 cm – ággyá alakítva a fekvőfelület 140 x 185 cm
  • 2-es kanapé: 194 x 90 cm – kihúzva itt 114 x 185 cm-en lehet aludni
  • A fotel: 107 x 90 cm

Az egyik legnívósabb, legszebb klasszikus ülőgarnitúra ez, de érdemes szétnézni webáruházunkban, hiszen sok más prémiumminőségű nappalibútort kínálunk még!


Előző cikk Ágyazható kanapé fotellel – vendégágy némi plusszal
Következő cikk Népszerű boxspring ágyak a luxus franciaágyak között!