Ugrás a tartalomra
Könnyen kihúzhatós ágyak vendégszobákba

Könnyen kihúzhatós ágyak vendégszobákba

Tim kihúzhatós ágy

A Tim kihúzhatós ágy egy 158 cm széles bútor, kihúzva pedig 126 x 192 cm-es fekvőfelülettel rendelkezik. Ez a méret egy felnőttnek vagy akár egy felnőttnek plusz egy gyermeknek is kényelmes helyet biztosít éjszakára.

A Tim kihúzhatós ágy hatalmas párnáival összecsukott állapotban is otthonos és hívogató érzetet kelt. Küllemében a hagyományos kanapék világa köszön vissza, de a régi idők kihúzhatós ágyaival ellentétben a Tim a modern alvási szokásoknak megfelelő minőségű, kevés törésvonallal ellátott fekvőfelületet biztosít a vendégeid számára.


Ezt a szövet kihúzhatós ágyat többféle színben is megrendelheted. A visszafogott világosszürke vagy a 2022-ben szupertrendi lazacszín mellett teszed le a voksod?
Derítsd ki ITT »

Luis kihúzhatós ágy

A Luis kihúzhatós ágy egy 160 cm széles kanapé, amelyet kihúzva 121 x 196 cm-es ágyként tudnak használni a vendégeid. A ránézésre is strapabíró és szögletes formákat a kihúzhatós ágy oldalra kerekedő karfái törik meg. A Luis ülőfelületén pedig a hagyományos stílusjegyekhez hasonló, négyzetes varrások ragadják meg a szobába belépők tekintetét.

A Luis kihúzhatós ágy négyféle színben kapható: a szinte minden stílushoz passzoló szürkén és az örökké divatos csokibarnán kívül a rózsaszín egy különleges, sötétebb árnyalata és az egyre népszerűbb pasztell türkiz is helyet kapott a kínálatban. 

A kihúzhatós ágy összes rendelhető árnyalatához remekül illenek a zöld szobanövények, a robusztus formát pedig elegánsan ellensúlyozzák a kicsi és légies üvegasztalkák, amiket vendégeid akár éjjeliszekrényként is használhatnak, amikor nálad töltik az éjszakát.


A Luis kihúzhatós ágy egy nagy textil fogantyúnál fogva pár mozdulattal, rendkívül egyszerűen kihúzható.
Nézd meg ITT »

Luca 140-es kihúzhatós ágy

A 141 cm széles Luca kihúzhatós ágy az egyik leghelytakarékosabb darab a VIP Kanapé kínálatában. Különlegessége viszont, hogy a fekvőfelülete maximálisan kihasználja a rendelkezésre álló teret: 141 x 200 cm-es, amely egy kisebb franciaággyal ér fel. A Luca kihúzhatós ágy ezt a méretet a vízszintben lehajtható, szinte szabadon hajtogatható karfákkal éri el.

A Luca kihúzhatós ágy többféle színben és anyagban rendelhető, a klasszikus szövetektől kezdve a bársonyosan csillogó textileken át, egészen a textilbőr kárpitozásig. A bézs, a sötétbarna, a világosszürke és a grafitszürke árnyalatok mindegyike könnyen kombinálható szinte bármilyen falszínnel, padlóburkolattal és dekorációval.

A Luca 140-es kihúzhatós ágyban ágyneműtartó is helyet kapott, ahol vendégeid a csomagjaikat is nyugodtan tárolhatják. Így neked sem kell a komódban vagy a gardróbban plusz helyet felszabadítani a bőröndjeik számára.
Nézd meg ITT »


A tökéletes kihúzhatós ágyat keresed a vendégszobába? A VIP Kanapé kínálatában egyszerűen megtalálhatod az elképzeléseidnek megfelelő stílusú, színű és formájú modellt.
Kattints IDE »

Kérj időpontot és próbáld ki készleten lévő kihúzhatós ágyainkat. Bizonyosodj meg vendégeid kényelméről időben, még a vásárlás előtt.
Érdeklődj ITT »

Előző cikk Így találd meg álmaid kényelmes kanapéágyát