Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Könnyen kihúzhatós ágyak vendégszobákba

Könnyen kihúzhatós ágyak vendégszobákba

Tim kihúzhatós ágy

A Tim kihúzhatós ágy egy 158 cm széles bútor, kihúzva pedig 126 x 192 cm-es fekvőfelülettel rendelkezik. Ez a méret egy felnőttnek vagy akár egy felnőttnek plusz egy gyermeknek is kényelmes helyet biztosít éjszakára.

A Tim kihúzhatós ágy hatalmas párnáival összecsukott állapotban is otthonos és hívogató érzetet kelt. Küllemében a hagyományos kanapék világa köszön vissza, de a régi idők kihúzhatós ágyaival ellentétben a Tim a modern alvási szokásoknak megfelelő minőségű, kevés törésvonallal ellátott fekvőfelületet biztosít a vendégeid számára.


Ezt a szövet kihúzhatós ágyat többféle színben is megrendelheted. A visszafogott világosszürke vagy a 2022-ben szupertrendi lazacszín mellett teszed le a voksod?
Derítsd ki ITT »

Luis kihúzhatós ágy

A Luis kihúzhatós ágy egy 160 cm széles kanapé, amelyet kihúzva 121 x 196 cm-es ágyként tudnak használni a vendégeid. A ránézésre is strapabíró és szögletes formákat a kihúzhatós ágy oldalra kerekedő karfái törik meg. A Luis ülőfelületén pedig a hagyományos stílusjegyekhez hasonló, négyzetes varrások ragadják meg a szobába belépők tekintetét.

A Luis kihúzhatós ágy négyféle színben kapható: a szinte minden stílushoz passzoló szürkén és az örökké divatos csokibarnán kívül a rózsaszín egy különleges, sötétebb árnyalata és az egyre népszerűbb pasztell türkiz is helyet kapott a kínálatban. 

A kihúzhatós ágy összes rendelhető árnyalatához remekül illenek a zöld szobanövények, a robusztus formát pedig elegánsan ellensúlyozzák a kicsi és légies üvegasztalkák, amiket vendégeid akár éjjeliszekrényként is használhatnak, amikor nálad töltik az éjszakát.


A Luis kihúzhatós ágy egy nagy textil fogantyúnál fogva pár mozdulattal, rendkívül egyszerűen kihúzható.
Nézd meg ITT »

Luca 140-es kihúzhatós ágy

A 141 cm széles Luca kihúzhatós ágy az egyik leghelytakarékosabb darab a VIP Kanapé kínálatában. Különlegessége viszont, hogy a fekvőfelülete maximálisan kihasználja a rendelkezésre álló teret: 141 x 200 cm-es, amely egy kisebb franciaággyal ér fel. A Luca kihúzhatós ágy ezt a méretet a vízszintben lehajtható, szinte szabadon hajtogatható karfákkal éri el.

A Luca kihúzhatós ágy többféle színben és anyagban rendelhető, a klasszikus szövetektől kezdve a bársonyosan csillogó textileken át, egészen a textilbőr kárpitozásig. A bézs, a sötétbarna, a világosszürke és a grafitszürke árnyalatok mindegyike könnyen kombinálható szinte bármilyen falszínnel, padlóburkolattal és dekorációval.

A Luca 140-es kihúzhatós ágyban ágyneműtartó is helyet kapott, ahol vendégeid a csomagjaikat is nyugodtan tárolhatják. Így neked sem kell a komódban vagy a gardróbban plusz helyet felszabadítani a bőröndjeik számára.
Nézd meg ITT »


A tökéletes kihúzhatós ágyat keresed a vendégszobába? A VIP Kanapé kínálatában egyszerűen megtalálhatod az elképzeléseidnek megfelelő stílusú, színű és formájú modellt.
Kattints IDE »

Kérj időpontot és próbáld ki készleten lévő kihúzhatós ágyainkat. Bizonyosodj meg vendégeid kényelméről időben, még a vásárlás előtt.
Érdeklődj ITT »

Előző cikk Hogyan válasszak állatbarát kanapét? 5 lépésben