Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
L alakú kanapé mindennapos alvásra – ismerd meg a lehetőségeket!

L alakú kanapé mindennapos alvásra – ismerd meg a lehetőségeket!

Ha ezt keresed: L alakú kanapé mindennapos alvásra, akkor jó helyen jársz, ugyanis bútoráruházunkban is van ilyen modell. Bár általánosságban a hagyományos, nyitható kanapékat választják az emberek, amikor a nappalibútort ágyként szeretnék használni, de a sarokkanapék között is van olyan, amely alkalmas e célra. A lényeg, hogy megfelelő helyet biztosítson a pihenéshez.

A pihentető alvás feltételei

Az alvás fontosságáról sok szó esik, valószínűleg te is tisztában vagy azzal, mennyire lényeges, hogy nyugodt, csendes környezetben hajtsd álomra a fejed. Ha nem leszel elég kipihent, az kihathat a munkádra és a kapcsolataidra is, mivel nehezebben tűröd majd a stresszt, ráadásul hosszú távon az egészséged is kárát látja a dolognak.

Nem csupán a derékfájásra vagy az elgémberedett nyakra gondolunk itt, az alvásproblémáknak nagyobb hatásuk lehet a szervezetre. A megfelelő hőmérséklet, a kialakított jó szokások ugyanúgy segíthetnek abban, hogy minél előbb el tudj aludni éjszaka, ám ami kiemelt fontosságú lesz: az a tökéletes környezet.

Nem véletlenül mondják, hogy ha csak lehet, rendezz be egy számodra tetszetős hálószobát, ahová visszavonulhatsz akkor is, ha feltöltődésre vágysz. A határok meghúzása is lényeges, mindenképp célszerű egy olyan szobába tenni a fekhelyet, ahol az ajtót magunkra lehet csukni.

Sokan azonban nem tehetik meg, hogy egy külön helyiséget alakítsanak ki hálószobának, és a nappaliban egy L alakú kanapé lesz az ágyuk. Ilyen esetben viszont mindenképpen egy olyan modellt kell választani, amely alkalmas a mindennapos alvásra is.

Létezik-e L alakú kanapé mindennapos alvásra?

Bár nem egyszerű rátalálni az igazi darabra, de elmondhatjuk, hogy igen, létezik ilyen. A tervezők ugyanis azokra is gondoltak, akik nem tudnak franciaágyat használni az alváshoz valamilyen okból kifolyólag – például mert nincs elég szoba a lakásban, illetve az albérletben, vagy átalakítás miatt huzamosabb ideig a nappalibútor lesz használatban ágyként is.

Bár ahogy említettük, ilyen esetben általában egy nyitható kanapét szoktunk ajánlani, ha ez mégsem lenne jó megoldás, mert sarokkanapéra van igény, akkor ezt is tudunk mutatni.

Kínálatunkban van is egy L alakú kanapé mindennapos alvásra: ez a Sydney-SE termékünk, amely nagyon komfortos – ülőbútorként és ágyként is!

Sydney-SE: az L alakú kanapé mindennapos alvásra

Röviden be is mutatjuk a sarokkanapéról való tudnivalókat.

  • Mérete: 260 cm x 181 cm – jobbos és balos kivitelben is kérhető.
  • Fekvőfelület mérete: 160 cm x 200 cm – két ember tehát elfér rajta kényelmesen, nem kell attól tartani, hogy kevés lesz a hely.
  • Az ülőfelület típusa: hullámrugó és hideghab kombinációja.
  • Szín és szövetfajta: rendelhető többféle változat.
  • A rendelési idő: 4-8 hét.

Ez a német gyártmányú bútor sokak kedvence. És hogy miért mondjuk, hogy ez az L alakú kanapé alkalmas a mindennapi alvásra? Mert jár hozzá egy fedőmatrac is, amelyet a kanapéra terítve egy sima fekvőfelületet kapunk.

Mindenki tudja, hogy a fő oka annak, hogy nem egy kanapén alszunk nap mint nap, az az, hogy derékrészen vagy a vállrészen van törés a bútor fekvőfelületében. Ráadásul nem egy kanapé steppelt kárpitozású, amely szintén kényelmetlen lehet hosszú távon, ha aludni szeretnénk a bútoron.

A fedőmatraccal azonban kiküszöbölhető minden probléma, így az alvás is pihentető lesz. Mivel ágyneműtartója is van a Sydney-SE sarokkanapénak, napközben a matracot ott is tárolhatjuk.

Amennyiben kérdésed lenne a termékkel kapcsolatban, jelentkezz be üzletünkbe, kollégáink készségesen válaszolnak, sőt tudnak mutatni L alakú kanapét mindennapos alvásra másféle kivitelben is. Keress bennünket bátran!


Előző cikk Miért praktikus bútor a 2 személyes kanapé?
Következő cikk 3 személyes ágyazható kanapét keresel? Mutatjuk, milyen lehetőségekkel találkozhatsz!