Ugrás a tartalomra
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
Szeretnél körül nézni vagy vásásrolni nálunk? Szeretettel várunk, de előtte ne felejts el hívni minket telefonon! Tomi és Fati várni fognak, keresd őket!
L alakú sarokkanapé puffal: a legjobb választás!

L alakú sarokkanapé puffal: a legjobb választás!

Nagyon sokan választják az L alakú sarokkanapét a nappalijukba, azonban néha felmerül az a kérdés is: bővíthető-e valamilyen módon az ülőhelyek száma? Nálunk nincs lehetetlen, így természetesen a válaszunk az, hogy igen!

Nemcsak a méreteiben módosítható termékek jöhetnek ilyenkor számításba, a legtöbb esetben az is elegendő, ha az L alakú sarokkanapé mellé egy puffot is rendel még valaki. Cikkünkben bemutatjuk, hogy melyek azok a garnitúrák, amelyekhez a gyártó kínál ilyen plusz lehetőséget.

Miért lehet fontos kiegészítő egy puff?

Bár a sarokkanapék nagyon kényelmes bútorok, és akár 3-4 ember számára is biztosítanak ülőhelyet, igazán akkor válnak kényelmessé, ha lehet rajtuk feküdni. Nincs is annál jobb, mint elhelyezkedni az ágyon, lábak kinyújtva, nasi bekészítve – és elindítani a kedvenc sorozatunkat.

Ha nagy a család, akkor többen is szívesen néznék fekve a tévét, de erre csak akkor nyílhat mód, ha esetleg ággyá nyitjuk ki az L alakú sarokkanapét, illetve akkor, ha egy plusz elemmel: puffal egészítjük ki a bútort.

Mivel a puff szabadon mozgatható, nem kell, hogy mindig lábtartóként funkcionáljon: lehet belőle kisasztal is, ha kell, esetleg társasjátékozás során kerülhet ide is a játéktábla. Nagyon praktikus célokat szolgálnak ezek a kiegészítők.

L alakú sarokkanapéból U alakú sarokgarnitúra?

Még egy ok, amiért érdemes puffot is rendelni: általa ugyanis U alakú sarokgarnitúrát is kialakíthatunk. Ha beszélgetéshez, kártyázáshoz kellene helyet biztosítani, akkor ez a megoldás is szóba jöhet.

Kedvező árakon kínáljuk mind a sarokkanapékat, mind a puffokat, ezért talán nem is kell olyan mélyen a zsebbe nyúlni e lehetőséget kihasználva, mint egy nagy méretű, U alakú garnitúra vásárlása esetén.

Néhány L alakú sarokkanapé, amely mellé puffot is lehet rendelni

Ha végignézed a teljes kínálatot, láthatod, hogy nagyon sokféle nappalibútort kínálunk – a legmodernebb bútorokat találod nálunk. Ezek nemcsak dizájnosak, de funkcionálisak is, amire nagy az igény.

Érdemes tehát puffal kiegészíteni a kanapét, ha többen is szeretnénk esténként együtt mozizni otthon, vagy délutánonként szunyókálnánk egyet a nappaliban, de nem akarjuk ággyá alakítani a sarokgarnitúrát.

Az első modell, amelyet figyelmedbe ajánlunk, az a Carrier L alakú sarokkanapé, amely nemcsak ágyazható, de még olyan extrákkal is rendelkezik, mint az állítható fej- és kartámla. Már önmagában is kellően komfortos, azonban egy puffal kiegészülve még jobban ki lehet majd használni az előnyeit.

A mérete 275 x 235 cm – a nagy terekbe való. Hullámrugó és hideghab kombinációjából készült az ülőfelülete – nagyon sokféle színben rendelhető. Ha kell, akár valódi bőr kárpitozással is elkészítjük.

A másik L alakú sarokkanapé, amely sokakat vonz, az a Genua, amelyhez ha hozzátoljuk a puffot, akkor egy dupla fekvőfelülettel rendelkező bútort kapunk. Pároknak például ideális lehet esti tévénézéshez a nappaliban.

A Genua egy nagyon modern termék, egészen egyedi kialakítású: ívelt formái, jellegzetes lábai felkeltik a figyelmet. Díszpárnák is járnak hozzá. Jobbos és balos kivitelben is rendelhető háromféle színben. A mérete 177 x 250 cm.

Hasonló kialakítású a Siena modell is, azonban ez jóval nagyobb: 346 x 221 cm. A hozzá járó puff pedig 144 x 99 cm. Ez a sarokkanapé egy tágasabb nappaliba lesz tökéletes, egy nagyobb család számára ideális.

Rendeld meg személyesen a nappalibútort!

A fentebb bemutatott modelleken kívül még számos más olyan L alakú sarokkanapét is találsz bútoráruházunk kínálatában, amely mellé rendelhető puff, de akár fotel is. Gyere el üzletünkbe, és kérd ki munkatársaink tanácsát a döntés során. Foglalj időpontot telefonon!


Előző cikk Mi alapján válassz irodai kanapét?
Következő cikk A táskarugós matracok előnyei